Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ted kdyz tak cumim na provokatera fora MichalaF, koukam, ze nekoho uz asi nasral vic nez je zdravo a vymazal mu jeho uber ucet a ejhle je zpet jak na :horse: .... :smich::smich::smich:

Vloženo

já myslím, že to tu má "skvělou úroveň"... nějak nechápu něčí potřebu neustále něco a někoho řešit a co kam patří a nepatří a rádobymorálnost některých, kteří jsou něco víc a rozhodují o tom kdo a co má právo kam psát a nepsat a zakládat nebo nezakládat a vyhrožovat a dělat z lidí blbce, že něco se už řešilo a že si to má najít a že ten kdo do v uvozovkách seriozního támatu napíše něco, s čím někdo zrovna nesouhlasí je idiot, a taky schovávání se za hvězdičkama a vypípávání slov a kdejaký chujoviny... když si myslím, že je něco na piču, tak je to můj názor a nevím, proč to nenapsat, nevím proč si hrát ne kdovíjakou morálku a na druhou stranu psát hlouposti... tohle dle mě podráží celkovou úroveň tohodle serveru. když se mi něco nelíbí, je to můj problém a nikdo mě nenutí to číst... takže nechápu proč to řešit...

Vloženo
já myslím, že to tu má "skvělou úroveň"... nějak nechápu něčí potřebu neustále něco a někoho řešit a co kam patří a nepatří a rádobymorálnost některých, kteří jsou něco víc a rozhodují o tom kdo a co má právo kam psát a nepsat a zakládat nebo nezakládat a vyhrožovat a dělat z lidí blbce, že něco se už řešilo a že si to má najít a že ten kdo do v uvozovkách seriozního támatu napíše něco, s čím někdo zrovna nesouhlasí je idiot, a taky schovávání se za hvězdičkama a vypípávání slov a kdejaký chujoviny... když si myslím, že je něco na piču, tak je to můj názor a nevím, proč to nenapsat, nevím proč si hrát ne kdovíjakou morálku a na druhou stranu psát hlouposti... tohle dle mě podráží celkovou úroveň tohodle serveru. když se mi něco nelíbí, je to můj problém a nikdo mě nenutí to číst... takže nechápu proč to řešit...

:palec2:

Vloženo

Boha jeho, videli ste to ted na Nove??? To si snad ta kraaaaava dela prdel ne??? Cigosi zlikvidujou byt neplati vodu eletriku nic a ta pyzda na ne chce delat jeste zbyrku kdyz se jim nelibi tam kam je nastehovali??? Jeste ze se neodvazila zadat statni dotaci :fakac::fakac::fakac: Bych nejradsi :ble

Doted sem Cunka nemel moc rad, ale potom co otevrene rekl ze se s nema musi zachazet jako s kymkoliv jinym ma u me kurevsky plus. Jen tak dal - doted bylo skoro trestny rict ze sou cigani protetovani.

Souhlasim, ze ty baraky, kde sou ted sou dost na pikacu, ale no a co?? Jejich boj!! Kdokoliv z nas neplatit tak ma davno doma exekutora a je pod mostem, ale oni stopi parkety, komplet zlikvidujou byrak a dostanou novej :fakac::fakac:

Za me rikam NASRAT a ne je jeste podporovat a zivit.

Sorry ale proste to ze me muselo ven, hned je mi lip. Je to jen muj nazor a pokud to nekoho pohorsuje at to bud necte nebo :fakac: Diskuzi se nebranim.

Vloženo

Souhlasim, ze ty baraky, kde sou ted sou dost na pikacu, ale no a co?? Jejich boj!! Kdokoliv z nas neplatit tak ma davno doma exekutora a je pod mostem, ale oni stopi parkety, komplet zlikvidujou byrak a dostanou novej :fakac::fakac:

Ses asi posral v kině něbo co. Tys ten jejich barak asi neviděl nebo si slepej.

Plně vybavené, lednička, mikrovlnka, rychlovarka v každe kuchyňce, každa rodina televizu, maji tam satelit ........

Ta BABA je fakt asi mimo fuckfuck

Čunek to řekl jasně - nesmime dopustit diskriminaci nikoho - ani bilych normalnich slušných lidi :palec2::palec2: .

Předevčirem nebo kdy byla v TV ta rodinka kerou čunek vystěhoval do jeseniku nabo kam - při vystěhovani dostali penize na opravu baraku a ta zkurvena cigoška se opovažila řict že nemaj z čeho žit a nemaj už ani korunu, zaběr na barak - vyvalene dveře a bordel zas jak v tanku - tanky na ně vytahnout na zmrdy černe pojebane kol4

ale jinak fakt super tema

Vloženo

ted koukam na CT24 na kauzu Gripen vs. CR. Jeste ze muzu: Co to do píči kurva furt je. Doufam, že tentokrát ty socanský kurvy chytnou a zavřou a z černaj... Prej "žádné prachy sem nebral", to je stejne uvěřitelný jako Čunek a Gross. Kurvaaa, bylo v ČR nějaké výběrové ízení bez úplatků? A pak nemají být, do piči, tak velký daňě :ble:076:ble:wallbash:

Vloženo
Takže, tohle téma vzniklo po dlohém přemýšlení a odhodlání ho založit, původně to vypadalo, že nebude potřeba, ale po té co se téma HTP a podobné věci opět několikrát objevily v admin sekci i jinde, obzvlášť pečlivě založené zdejším členem, bylo rozhodnuto, téma je založeno a pokud má někdo své dny a potřeby se zviditelnit, urážet, hanět apod. - může klidně a beze všeho sem na toto místo, tady se nebude nic mazat ani upravovat.

Tato tabule nechť slouží jako zrcadlo odrážející kulturnost přispěvovatelů, ostatní ať si počtou a udělají si obrázek sami, a pokud to někomu vadí, prosím, toto jediné téma může ignorovat.

Ostatní, kteří hledají opravdu solidní info budou ušetřeni podobných výlevů v tématech kam nepatří.

Jeden z mnoha - citace, autor Culda:

spíš bych řekl že tohle žádnej vývoj nepotřebovalo ,prostě někdo dostal nápad při sekání trávy ,že by se dala udělat silnější sekačka ,no a jak to dával mechanik dohromady tak najednou to bylo HTP

he,he, ten citát je dobrej :smich::smich::smich:

Vloženo

chces anarchii??

na co pak rozdradujeme temata a delame sekce? tak je jasny ze se asi razeni prispevku ma dodrzovat ne?? nebo budem psat hyfi do podvozku, exterier do bazaru a prdelky do admin sekce?? to byste chteli??

podivej se kolik uz bylo temat co volaji po poradku tak co si zas ted myslet o tom tvojem prispevku ze je tady zbytecna buzerace

znova opakuju ze jsem za tri roky pusobeni tady dal celkem 3 upozorneni, je to opravdu nesmyslna buzerace??? musim to neustale opakovat a obhajovat???

nevim proc by nekdo nemohl napsat ze je neco na picu nebo na hovno, piuse to x lidi vcetne me a v zivote jsem to nikomu nesmazal ani za to nepokutoval!!!!!!!

asi nechapes rozdil mezi tim kdyz se rekne

"dneska je to naky na hovno" ... za to jsem nikdy nic nerek a kdyz nekdo rekne

" ten motor je normalni mrdka a muze si ho koupit jenom kreten" ... za to je ban

uvedl jsem ted extremy ne ze se toho hned nekdo chytne ze takle to nikdy nerek :-)))

takze znova kdyz se ti neco nelibi je to opravdu jenom tvoje a tvoje vec, muzes t orict muzes to napsat je tu demokracie ale muzes to napsat bez urazek a utoku (na lidi co tu vec maji nebo si o ni naopak mysli ze je to vec dobra) to uz demokraticky potom neni a proto se to resi

je to jeste nejak nejasny? uz to vysvetluju totiz asi podesaty a den co den se nekdo zepta podobnym zpusobem jako ty

Vloženo

Ono by to chtělo být konkrétní, napiš kdo někoho buzeruje, kdo dělá z někoho jiného blbce, když odkazuje na už jednou řešená témata, prosím, napiš.

Toto fórum má a musí mít pravidla, ať se to týká zařazení témat, vulgárnosti apod.

Tyto pravidla tu jsou od založení tohoto fóra a každý má dvě možnosti, být tu a snažit se je dodržovat anebo tu nebýt, když se mu pravidla nelíbí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...