Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

uz mi nedalo srdce jebosit zimne pneu po suchych cestach tak som vymenil kolesa za letnu variantu. celkovy dojem nadhera, tichsie auto, dokonca sa mi zda ze sa aj rychlejsie rozbehne, uz len aby neprisli velke zimy.

nepříjdou, dneska hlasili že zima skončila a už bude jaro................navíc se vracej i čápi

No už mě to taky bere za srdce že ty zimní pneu trápím :( Ale když ono přes den je 10 stupňů a v noci a poránu je pod nulou <_< Ještě tak týden počkám minimálně

no ja som zase pocul na vikend ze by mohlo nasnezit.....inak ked je vonku 15°C tak to je fakt trapenie tych zimnych gum.....ale rana byvaju este chladne a ked je mokro radsej trochu zoderiem zimne....

Uz riesim aj ja letne, cez vikend som striekal disky uz ich len obut ked bude cas :)

Upraveno od makov

tak nahoď fotečky :):palec2: Já budu na zimách ještě tak měsíc. Stávající zimní by další zimu nevydržely, tak je dodělám. Při tomhle počasí to bude rychlé lol

jen cekam az prijdou kolecka a sup sup :-)

rana jsou jeste chladna, ale na letsi se moooooooc tesim... ;)

jo,jo,taktéž jsem včera přezouval

este stale zimne. aj ked podla mna uz nijaka zima nepride este s prezuvanim poctam. rano to este sem tam klesne k 0 a raz bolo -1.

Já jen čekám na kolečka z lakovny a na pneu, chtěl bych přezout co nejdřív,,, B)

Pořád ještě zimní, jezdím spíš ráno a večer a to ještě zima, takže to zimním vůbec nevadí. Navíc nemám ještě koupené nové letní pneu, staré jsou už na odpis, takže není co přezouvat. Ale taky se těším a moc. :p

Taky nemam ještě letní koupené, počítal jsem tak koncem března, začátkem dubna, ale takhle abych dal finance dohromady dříve :wacko:

Já to přezuju tak v půlce března. Tady v Budějkách už je docela teplo a jezdim hlavně přes den. A navíc ty zimní plecháče vypadají bez těch poklic co mi ukradli fakt hnusně :ph34r:

.. přemýšlím, ža bych přezul o víkendu zadní a později přední :scooter:

Co vy nato? Asi blbej nápad :blbec: ?

T.

já taky, ale budou až za 3 týdny :(

nepříjdou, dneska hlasili že zima skončila a už bude jaro................navíc se vracej i čápi

Tak dáme na čápy :):D , ty nikdy nekecaj.

Zatím gumuju zimní, na podzim šly funglovky Polarisky, to si neumíte představit co je z nich teď :( Slicky hadr :(

Nojo, ale kdo to mohl vědět co to bude za zimu, když 1.listopadu spadnul první sníh, v televizi reportáže o tom jaká bude letos extrémně tuhá dlouhá zima a v pneuservisech se stály dlouhé fronty na objednání. Navíc v Německu zavedli zimáky povinně a pneu u nás bylo nedostatkové zboží jako za totáče.

Někdy to je docela nářez, prototo si umím představit, že přezuju na letní a druhý den napadne 30cm sněhu :smich::smich::smich:

já taky, ale budou až za 3 týdny :(

no u me taky tak nak :-(

Když jsem v práci minulý týden nadnesl, že už uvažuju o přezutí na letní, tak na mě koukali jako na blázna a jak vidím, tak nejsem sám. :D Jinak mě někdo vysvětlete jak to ty čápy, když jsou někde v Africe můžou vědět, že už je u nás teplo a můžou přiletet?

Když jsem v práci minulý týden nadnesl, že už uvažuju o přezutí na letní, tak na mě koukali jako na blázna a jak vidím, tak nejsem sám. :D Jinak mě někdo vysvětlete jak to ty čápy, když jsou někde v Africe můžou vědět, že už je u nás teplo a můžou přiletet?

se dívaj na satelit nééé, v Africe běžná věc :D

se dívaj na satelit nééé, v Africe běžná věc :D

:smich: To jedině, a nebo si to taky mohli přečíst na netu, viď :smich:

se dívaj na satelit nééé, v Africe běžná věc  :D

:smich: To jedině, a nebo si to taky mohli přečíst na netu, viď :smich:

posílám jim pravidelné info, už chci teplo a na lyže si zajedu jinam -_-

Tak teď už tomu konečně rozumím :D-_-

Taky mě cuká,zda přezout či ne???????

po dva roky za sebou se mi stalo, že do týdne po přezutí nasněžilo, takže na to ještě bobkuju

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.