galaher Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Dneska jsem vyndal autoradio Blaupunkt a strčil jsem do toho těsného místečka pro rádio Sony CDX MP40,ale jak jsem ho spustil tak hraje jenom při klíčku.Tak jsem odpojil na ISO napájení 12V přes spínací skříňku a napojil na trvalé napětí 12V a rádio hraje i bez klíčků.Těd moje otázka""Neuškodí to rádiu nebo nedej bože nevyhořím,když je to zapojené pořád na trvalý proud"".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 zapoj2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 zapoj2 Nevyhoříš, dělá se to běžně, ale mě vyhovuje když to hraje jenom s klíčkem tak jsem to tak nechal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Kdyz jsme u toho radia, dovolil bych se prifarit s moji otazkou - jak se vyndava stary radio? Auto jsem koupil s radiem Blaupunkt s odnimatelnym panelem, ale neni mi jasny, jak to radio dostat ven, abych tam mohl dat novy... Myslel jsem, ze na vyndani radia potrebuju nejaky takovy ty draty, ktery se do nej zasunou a za ne se to vytahne. Ty ale samozrejme k autu nebyly ;-( Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Kdyz jsme u toho radia, dovolil bych se prifarit s moji otazkou - jak se vyndava stary radio? Auto jsem koupil s radiem Blaupunkt s odnimatelnym panelem, ale neni mi jasny, jak to radio dostat ven, abych tam mohl dat novy... Myslel jsem, ze na vyndani radia potrebuju nejaky takovy ty draty, ktery se do nej zasunou a za ne se to vytahne. Ty ale samozrejme k autu nebyly ;-(Dikec Já měl u toho Blaupunktu takovej drát ve tvaru "U" co jsem strčil ze předu do rádia a potáhl ho ven.Jinak to šlo i obyč.drátem asi 8cm dlouhým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já měl u toho Blaupunktu takovej drát ve tvaru "U" co jsem strčil ze předu do rádia a potáhl ho ven.Jinak to šlo i obyč.drátem asi 8cm dlouhým. Tak presne tenhle drat nemam a nemam predstavu, jak by mel vypadat - neslo by ho vyfotit? Takhe nevim, co se mam pokusit vyrobit. Je to pro kazdy radio jiny nebo je to nejakej univerzalni dil, kterej by pasoval i od jinyho radia (napr. novyho Kenwooda, kteryho chci koupit)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 tie vytahovaky su vacsinou specificke podla znacky radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já měl u toho Blaupunktu takovej drát ve tvaru "U" co jsem strčil ze předu do rádia a potáhl ho ven.Jinak to šlo i obyč.drátem asi 8cm dlouhým. Tak presne tenhle drat nemam a nemam predstavu, jak by mel vypadat - neslo by ho vyfotit? Takhe nevim, co se mam pokusit vyrobit. Je to pro kazdy radio jiny nebo je to nejakej univerzalni dil, kterej by pasoval i od jinyho radia (napr. novyho Kenwooda, kteryho chci koupit)? Tak tento mi pasoval na Clarion a Sony.Lepší foto nemám.Je to focené telefonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 a tento na Blaupunkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Kdyz jsme u toho radia, dovolil bych se prifarit s moji otazkou - jak se vyndava stary radio? Auto jsem koupil s radiem Blaupunkt s odnimatelnym panelem, ale neni mi jasny, jak to radio dostat ven, abych tam mohl dat novy... Myslel jsem, ze na vyndani radia potrebuju nejaky takovy ty draty, ktery se do nej zasunou a za ne se to vytahne. Ty ale samozrejme k autu nebyly ;-(Dikec Na Blaupunkt Ti stačí čtyři hřebíky stovky. Editováno: 22. Únor 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 A co s tema hrebikama udelam? Pokud to dobre chapu, tak kdyz je tam zasunu, tak to nebude za nic drzet. Jak mi to teda pomuze pri vytahovani radia? galaher: diky za foto!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Zevnitř ty hřebíky zatlačí plíšek do strany a nebudou držet radio. Pak chyť radio a vysuň. Editováno: 22. Únor 2007, autor: michal9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Na Blaupunkt Ti stačí čtyři hřebíky stovky. a preto si Blaupunkt radsej este prisrobujem. len neviem ci je to vyhra, lebo ked nepojde lopnut, moze mi zlodej znicit polku auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Zevnitř ty hřebíky zatlačí plíšek do strany a nebudou držet radio. Pak chyť radio a vysuň. Ano,přesně tak.Ty hřebíky přitlačí pojistný plech a tahem za radio ho vyndáš.Ty orig "U"dráty fungují stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Tak jo. Super. Vyzkousim Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.