davcatuma Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Jak to myslíš, dodělat el.ovládání? přece když má fábie centrál origo a DO tak odskok jde bez dodělávky,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 kdyz nemas v kufru odskok tak ti to nepujde,... popripade kdyz musis otevirat jenom od mista ridice tak je to podle me jasny jeste moznost,... mas mezi osvetlenim RZ tlacitko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 A ty ten odskok máš u 5. dveří? Vždyť píšeš , že zvenku ti dveře otevřít nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Tak znovu, 5té vrata mi momentálně nejdou otvírat, zámak a vše co tam má být tam je, mikrospínače vyměněny, ale nejde otevřít. Prý nejde při zmáčknutí kliky proud k zámku. Ale ve předu cvaká, a já už nevím kde dál hledat.. Jak bude teplejc musím kouknout na kabely. Proto otvírám od místa řidiče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Mam spominanu komforku 6Q0 959 433 E a docital som sa tu ze k nemu mate 3-tlacitkove DO no ja mam len 2-tlacitkove DO ktore sa mi pokazilo (baterka vydrzi asi hodinu potom je vybita) a v skodovke mi povedali ze treba objednat novy kluc. Doma sa mi povaluje 3-tlacitkove DO ktore som skusal naucit no neuspesne. Zrejme pre to ze sa nezhoduju frekvencie.. Ale preco teda niekomu tie 3-tlacitkove DO na tej komfortke idu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Tak ho asi špatně učíš, mě třítlačítko šlo krásně. Nevím jaké je číslo na tom DO 1J... 1K... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 praveze na nom nemam ziadne cislo... uz ani neviem od kial ho mam... a nieje to tak ze trojtlacitko ma 434MHz zatial co dvojtlacitko ma 433MHz... ci tej komfortke je to jedno?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 já mám dvojtlačítko na octavii a má 434MHz a komfortce to není právě že jedno. Skus ho naučit VAGem... Jako na DO nemáš žádné číslo nic napsané? a je to origo DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 takze ta moja komfortka funguje na 433MHz alebo 434MHz??? a su trojtlacitkove aj 433MHz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 A není to nějaké Rakso?? to fakt nenakóduješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 takze ta moja komfortka funguje na 433MHz alebo 434MHz??? a su trojtlacitkove aj 433MHz?? Komfort na Fabii ..433E je na frekvenci 434. Ano existují i třítlačítkové na 433. http://www.auto-klic.cz/nahradni-tlaitka-a-planety?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1070&category_id=51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 kukino963: tvoje je na 434MHz..!! tak sežeň klíč jak jsem psal jinak zde si počti a budeš hned vědět. http://forum.skodahome.cz/topic/7146-alarmy-centraly-komfortky-okna-dotazy-diskuze/page-13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 takze ak som spravne pochopil staci mi zohnat kluc 1J0 959753 DA alebo 1J0 959753 AH a pojde mi dialka aj odskok kufra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 áno.!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamor Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Zdravím Chtěl jsem se zeptat zdali tahle komfortka umožňuje dodělání vystřelovacích klíčů s DO a kde by se dala sehnat ?? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ano Umožňuje Stačí zadat do vyhledavače a něco ti najde Třeba http://aukro.cz/komfortni-jednotka-6q0959433e-skoda-fabia-fabie-i3069323112.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thompsons Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Dobrý den, chystám se na výměnu komfortky a chtěl bych se zeptat jestli se při výměně musí vyndat nějaká pojistka, odpojit baterie a po výměně něco konfigurovat nebo se prostě odpojí konektory vymění komfortka a konektory připojí.Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thompsons Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Zapoměl jsem. Fabia 1,2 htp 2006 ambiente. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 vždy je lepší odpojit baterku (stačí odpojit mínus).. jinak to může generovat chyby, které je pak třeba mazat vagem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Můžete mi někdo poradit co umí komfortka 433C KSG 4-tuerig Rdw 5DK 008 129-00 II 23500 Já se v tom nevyznám, chci dodělat u Fabie I rok 06 výbava ambiente (2x okno el, zrcátka el, výhřev, centrální zamykání) dálku s vystřelovákem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 člověče, hledej, hledej, je tu toho spoustu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Budu měnit komfortku za 6Q0 595 433 E kvůli dodělání dálkového ovladače. Chci se zeptat zda, když vyměním komfortku tak mohu nový klíč přizpůsobit tímto způsobem co jsem našel někde na netu: Programování dálkového ovládání na vozidlech VW Group k nakódovaní dálkového ovladače potřebujeme 2 klíče, které nemusí být nakódované, ale pouze vyřezané 1. zapneme spínačku do polohy I (naskočí kontrolky – nestartovat) 2. do zámku dveří u řidiče dáme druhý klíč (dveře musí byt zavřené) 3. otočíme klíčem tak, aby došlo k zamknutí, během otáčení klíče stlačíme na dálkovém ovladači, který chceme nakódovat tlačítko zamknout 4. klíč vraťte do původní polohy 5. otočíme klíčem tak, aby došlo k odemknutí, během otáčení klíče stlačíme na dálkovém ovladači, který chceme nakódovat tlačítko odemknout 6. klíč vraťte do původní polohy 7. dálkový ovladač je nakódovaný 8. zkoušku dálkového ovladače proveďte až po vyjmutí klíče ze spínací skříňky s tím, že chci zachovat původní dva klíče bez dálky, nebo na celou tuto proceduru potřebuji VAG ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 (editace) pokud budeš měnit komfortku asi bude lepší u toho mít i VAG... to budeš mít potom 4 klíče? na to určitě VAG Editováno: 16. Duben 2014, autor: davcatuma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 jasny no, ale tohle bych moh uz udelat koncem tydne a k vagu se dostanu az pristi tyden. Ne dva stare klice a jeden novy s dalkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 No a uvědomuješ si , že na novém klíči musíš přizpůsobit také imobilizer? Nebo ze starého klíče přendat čip Immo. To co tu popisuješ je pouze přizpůsobení dálkového ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.