Pepa007 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Jo mám ten návod ale stejně to nereaguje. Už jsem to zkoušel!!! To jsi koupil nové nebo použité? A máš správně zapojeno? Ovladače celkem dost odcházejí. Ve Škodovce za to chtějí majlant Snad sai 1600,- Tady máš odkaz na výrobce Tam koupíš nový ovladač za asi cca 300,- http://aev.cz/kontakt.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 To jsi koupil nové nebo použité? A máš správně zapojeno? Ovladače celkem dost odcházejí. Ve Škodovce za to chtějí majlant Snad sai 1600,- Tady máš odkaz na výrobce Tam koupíš nový ovladač za asi cca 300,- http://aev.cz/kontakt.html Koupil jsem to nové ještě to nebylo namontované v origo krabici s návody. Zapojeno to je podle toho origo návodu nelze to snad splést barvy vodičů jsou stejné. Myslel jsem, že to stačí zapojit a bude to makat, ale skutečnost je jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Jo dysi jsem to několikrát montoval a opravdu stačilo zapojit a makalo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Jo dysi jsem to několikrát montoval a opravdu stačilo zapojit a makalo to. To jsem si taky myslel. Už jsem to kontroloval zapojení je podle barev vodičů ale nemaká to. Budu muse zajet k elektrikáři aby to proměřil. Jinak nevím. Ovladače se zdá, že fungují ladka bliká a reaguje na resynchronizaci. Jenom centrál neodpovídá. Může být špatná ta jednotka co je k dálce. Jak to proměřit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Zavolej si do AEV jak jsem ti dal odkaz Ten obchodník Myslím pan Liška je velmi ochotný kdysi mi říkal pokud máte vadný ovladač nebo něco jiného my vám to otestujeme a příp opravíme. Jsou tam velmi vstřícní.Už jenom ta cena ovladače u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Zdravim mohl bych poprosti o radu sehnal jsem si komfortku 6Q0 959 433 E abych dodelal vystrelovaky ale ty jsem koupil spatne s frekvenci 434Mhz a nejak nemuzu zjistit spravne objednavaci cislo pro klice ktere bych stim sparoval nevite nekdo prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Memphik: však ty mám také a jdou co by jsi na fábii chtěl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 co mas ty ? klice nebo tu komfortku ? me bylo receno ze ty klice co mam jsou na OII a SuP atd ale na fabku ze je nedostanu :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 TŘEBA: 1J0 959753 DA nebo 1J0 959753 AH. Jinak ano mám také tu komfortku jako ty na konce "E" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 434 normálně jdou na 433E.. taky to tak mám.. tam akorát může být problém s immo tyčinkou.. ale dálka by měla jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Royce: to ano, ale Memphik má klíč s označením: 3T0 837 202 L což mu nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Royce to píše správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 3T0 837 202 L takže s tímto označením mu půjde i odskok kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Zavolej si do AEV jak jsem ti dal odkaz Ten obchodník Myslím pan Liška je velmi ochotný kdysi mi říkal pokud máte vadný ovladač nebo něco jiného my vám to otestujeme a příp opravíme. Jsou tam velmi vstřícní.Už jenom ta cena ovladače u nich. Vyřešeno provedeno naučení nových ovladačů a vše funguje jak má!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Ty jsi musel koupit nové ovladače z AEV ? Nebo jsi naučil ty původní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Ty jsi musel koupit nové ovladače z AEV ? Nebo jsi naučil ty původní? Naučit ty původní. Po tel. do AEV mi poradily zkusit ještě naučení. Tak jsem to udělal a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No víš ale to jsem ti psal už 27.února včetně přiloženého návodu jak naučit. Asi jsi to nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 No víš ale to jsem ti psal už 27.února včetně přiloženého návodu jak naučit. Asi jsi to nepochopil. Jasně že pochopil ale v návodu je napsáno, že ovladače jsou naladěny s jednotkou tak jsem do to nechtěl vrtat. Ale když jsem překontroloval zapojení a resynchronizace nepomohla tak to už byla poslední možnost ke všemu to doporučily i AEV. Jinak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 OK Hlavně že už ti to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Owneil Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Zdravim. Když zavřu zadní elektrické okno tak se ihned samovolně uplně otevře. Podruhé už zůstane zavřené. A pořád se to takhle opakuje. Bude nutné koupit celou stahovačku nebo se dá vyměnit i nějaký senzor či něco podobného Setkal se s tím někdo? Fabia I 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 mě toto dělalo když jsem namontoval ofuky oken tak jak okno vyjelo a narazilo tak aut. sjelo... ale když jsem držel vypínač a zajelo a pustil jsem ho tak zůstalo zajeté. Ale když jsem jen kliknul aby samo zajelo tak hned sjelo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Ahoj,já bych odpojil na chvíli baterku,nech padne pamět dotahování oken a pak je znovu nastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Píše , že zadní el okno, ale zadní okna nemají dotahování. Odpojit můžeš zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Něco drhne.. to je ochrana proti skřípnutí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.