Mirek 835 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 No mrkl bych na kodování komfortky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ix9 Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Po montáží komfortky 433E z důvodu dodělání DO řeším následující problém. Pokud po odemknutí auta otevřu jako první kterékoliv dveře mimo u řidiče, cca. na 30s se rozblikají všechny blinkry. Blikání zmizí po zapnutí zapalování. Pokud jako první otevřu dveře u řidiče, nic se nerozbliká ani když pak otevřu kterékoliv další dveře. Nevíte někdo, co může být špatně? Díky předem za rady. Asi pozde ale nebude to tým že to je Komfortka z alarmom, lebo tak sa deaktivuje alarm zapnutím zapalovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Ahoj. Prosím o radu zkušenějších. Půjde komfortka 6Q0 959 433 H nahradit komfortkou 5J0 959 433 A? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 telkom: ........ 5J0 je komfortka z ceho ? ... FII, ROOM ,.... konektory by meli byt stejny, otazkou je pak kodovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Přesně tak,je to z FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 tuším, že z předface FII to jde.. poface už má novější verzi CAN komunikace a blbne to... ale třeba se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Zdravím pánové Obnovím starší téma. Opatřil jsem si komfortku a budu objednávat vystřelovací klíče (asi na Aliex) Co se týká přizpůsobení klíčů ke komfortce,půjde to spáchat KKL kabelem a VAG 304 ? A pokud bych chtěl nakodovat immo jak na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 půjde to. Postup si z hlavy napamatuji, v DP popsaný není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 před 1 hodinou, Wittmann napsal: půjde to. Postup si z hlavy napamatuji, v DP popsaný není? No právě že sem ho tam nikde nenašel. Tady na foru jsem viděl návod jak to udělat bez vagu. Asi vyzkouším VAG a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Immo s komfortkou nemá nic společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 před 10 hodinami, cosby napsal: Immo s komfortkou nemá nic společného To vím. Jen mně zajímalo,jestli s KKL kabelem a VAG 304 budu schopný načíst PIN budíků a nakodovat Immo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 přezpůsobíš jen nový klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 před 8 hodinami, Wittmann napsal: přezpůsobíš jen nový klíč. To mi stačí,přehodím immo ze starých klíčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 (editace) Ještě bych se chtěl zeptat Kde tu komfortku najdu? Tady na foru jsem cetl že se sundá jenom jeden plast nad pedály. Dnes jsem byl vlezený v autě a abych ten plast nad pedály sunda, musel bych sundat celý ten spodní plast pod volantem,což znamená rozebrat skoro pul palobuvky (u řidiče ) P.S. Mám jednotku 6Q0 959 433 J Existuje taková jednotka?V DP jsem ji nenašel Editováno: 10. Únor 2019, autor: babulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Ano musíš vyšroubovat plast pod volantem. Otázka 5 min. Komfortku najdeš nad plynovým pedálem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 před 2 hodinami, Mirek 835 napsal: Ano musíš vyšroubovat plast pod volantem. Otázka 5 min. Komfortku najdeš nad plynovým pedálem. Když to znáš je to brnkacka. Už sem podíval DP Tak snad to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Zdravím pánové. V současné době čekám na nový dálkový klíč. Tak sem vyměnil jednotku za 433E Poté jsem přes vag načetl řídící jednotku oken.(Komfortku?) A měl jsem v paměti závad chybu : 01044 řídící jednotka chybně kodovaná předpokládám že jednotka kterou jsem tam dal,tak není nakodovaná pro moje auto a má jinou výbavu. Na co se při kodování zaměřit,nebo jak chybu odstranit.(vymazat nejde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 No vyřešíš to nejlépe tak, že ji správně nakoduješ. Kody dle výbavy jsou popsané v DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.