Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny majitelé roomsteru s loketní opěrkou, nemáte někdo zkušenosti se zaskočeným odjišťovačem na loketní opěrce? nechce vyskočit ven a tak ji mohu sklopit bez odjištění ale pouze až na nejspodnější pozici... trochu nemilé po najetých 900 km od novoty...

Toto isté sa mi stalo aj na firemnej Octavii - zjavne sa tam niečo vnútri ulomilo.

Máš ale to šťastie, že to vieš poriešiť na reklamáciu...

Upraveno od Blacky

mam ji taky. a zatim no problem. :t

• Autor

Tak teď jsem přišel na to, že se to tlačítko nesmí zamačkávat úplně, protože se velmi špatně vrací, stačí to jen trochu zmáčknout a vše funguje...

• 9 měsíců později...

Nevím, jestli se ještě někde jinde na fóru neřešila loketní opěrka:

Chtěl bych se zeptat majitelů s loketní opěrkou, jak jsou s ní po delším čase spokojeni. Uvažuji o koupi této origo:

http://www.skoda-auto.com/moss-cze/drivers...gory=0000000124 .

Nebo byste mi dali jiný tip na neoriginální? Určitě si ji ale nechám v servisu namontovat, tak aby s tím neměli problémy.

Jinak při koupi auta jsem si myslel, že je to zbytečnost, ale jel jsem s kámošovo novým Ceedem a opěrka je fajn.

Upraveno od Jirka67

ma origo ,a spokojenos, jen to chce sni opatrnea viko schranky opatrne pokladat, ne postet z vejsky, aby se samo zacvaklo, to sem udell a praska zapadka. Zalepil seji a pohoda., ale je lepsi se kni chovat nezne. :p

Upraveno od Blacky

No ja mam tiez origo a bez problemov...a to ju nijak nesetrim. :) Uz som myslel par raz ze rupne ked som sa cez nu naklanal a celou vahou opieral...a nic. ;) Takze vrelo odporucam a na jazdu je uplne super...rychlo si na nu clovekl zvykne. Najskor som myslel ze bude kratka, ale je akurat! Myslim ze by si si ju vedel namontovat aj sam...

• 3 měsíce později...

Nemůže mi někdo poradit ,zda origo loketní opěrka z Fábie I bude možno namontovat a používat ve Fábii II ?

Nebo do Fábky II musí být loketka nová a jiná ?

Díky za jakoukoliv radu. Okounhelp.gif

vlakno na loketku uz tady je poptej se tam.

Upraveno od Blacky

hladaj hladaj ale zjednodusim ti to ano pasuje ..

LUKY-007 díky.post-23-1156182784.gif

Okoun

• 1 měsíc později...

Ahoj lidicky,jsem tady novej a k te loketce... loketka z F I do FII NEPASUJE!!!!!!!!!!!!! Ptal jsem se v ACA Hlucin a nejni stejna...

Ahoj lidicky,jsem tady novej a k te loketce... loketka z F I do FII NEPASUJE!!!!!!!!!!!!! Ptal jsem se v ACA Hlucin a nejni stejna...

hej ? a cim je rozdielna ?

podla mna to je ta ista co v FI a OI ....

Udajne je jine uchyceni.... A taky cena...

neviem ako vam ale mne tam ta operka pri radeni zavadza.

Asi máš dlouhý nohy a sedačku moc v zadu lol

no loketka jako takova stejna je, ale rozdil bude asi v uchyceni nebo tech bocnich plastikach ne? :)

Udajne je jine uchyceni.... A taky cena...

no tak toto ma prekvapuje .. nakolko vypada uplne rovnako ako FI a OI operka .. tusim ale napr. Bobik pisal niekde ze Room loketku daval do FI ... musim popatrat ...

Upraveno od LUKY-007

no mne to takpripada ze rychlostna paka je moc kratka a opierka vysoko :-)

pokud je nekdo s loketkou vylozene nespokojenej, tak mi ji muze poslat postou :p :p ;)

pokud je nekdo s loketkou vylozene nespokojenej, tak mi ji muze poslat postou :p :p ;)

jasne jasne . napriek uvedenym veciam . si ju vsak cenim a nemenil by som ju za nic na svete :-)))

takze ja ti ju neposlem .... lol

jasne jasne . napriek uvedenym veciam . si ju vsak cenim a nemenil by som ju za nic na svete :-)))

takze ja ti ju neposlem .... lol

Ani kdybych ti zaplatil poštovné??? ;)

Ani kdybych ti zaplatil poštovné??? ;)

to víš . fuck ...

no mne to takpripada ze rychlostna paka je moc kratka a opierka vysoko :-)

tak tak .. .najme to zavadza pri radeni 2 ,4.. heh

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.