Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A vidis tim jsem to neskousel :D a to bylo hnedka po ruce :D ja to spise vyresim dvema podlozkama z jedne strany a bude :D

A nebo tak.

jozzi: ty máš taky r.v. 2007 modelový rok 08, ne? Jestli to nebude tím, že se dávali třeba křivé :D

přesně ten ročnik :D to asi byla naka ta testovaci vyroba nebo co :D a soudruzi v bolce by se divili kdyby tedka moji fabii videli :D ... tam je plno veci ktere z vyroby tam proste nemaj co delat :D

to vypadá,že sis nedal pryč ten kobereček ... a nebo chyba při montáži operky k noze

kobereček byl krasně nahoře z každe strany v tom to nebude a k noze si sedla jak hrdel na prnec ;)

máš foto jak je nakřivo? já to teda dotahoval než jsem zacvakal plasty,takže jsem si to srovnal a dotahl

A vidis mozna to pude dole jeste postelovat ;) zitra na vlitnu , zdalo se mi ze to nakou tu vuli ;) jinak foto dodam

No vidíš...nakonec to bude rukama.... :kol-28:

já mám právě nakřivo uchycený i středový tunel pod rádiem, je to vidět, když se člověk dívá zezadu, tak proto mi taky přijde, že je asi něco křivě už v tom autě

Vidis na tunel jsem se nikdy nekoukal :D ale snad to nejak poresim , takove esteticke nedostatky mi celkem vadi :D

No jo,ale abys pak za jízdy nepadal...???

Kam padat co padat :D vsak ja to dneska osefuju , snad :D

No jako že se vopřeš a spadneš pod volant :kol-29:

Fuj nestras :D Marku Ty ses koukal ? Mas ji rovnou ? :D

Ani nevim?

To je otazka zda ona nema byt kriva :D

No pod volant nepadám...a to se o ni jooo opírám.

Tak jsem zjistil, že mi praskají panty u horního deklu loketní opěrky - viz. foto. Vzhledem k tomu, že úložný prostor v loketce nepoužívám, myslím si, že se jedná o poddimenzovaný materiál. Auto je již po záruce. Dá se koupit jen ten horní dekl?

post-21233-0-07387800-1356702893_thumb.j

post-21233-0-00045500-1356702899_thumb.j

Upraveno od emkon

• 1 měsíc později...

emkon ja som mal taký istý problém musel som kúpiť celú opierku aj z podstavcom jedine žeby to niekto predával alebo na vrakovisku by si to zohnal lacno inak je to dosť veľká položka cca 120€

Přímo ve Škoda servisu mi řekli, že se dá objednat jen to horní víko. Cena dílu je "lidová": 1700Kč :kol-136:

Za takovou cenu jsem kupoval celou :D :D Takže bych škodovce ukázal: :kol-46:

Pokud nevjedu na dálnici(teda jestli se tomu tak v našich podmínkách dá říct)tak loketku vůbec nepoužívám a mám ji odklopenou dozadu.. :kol-47:

Ja uz bez ni snad ani nenastartuju :D to je ten nej doplnek co jsem si poridil ;)

Přesně tak, člověk si na loketku tak rychle zvykne, že když jsem pak po delší době sednul do stejné Fábie bez loketky, tak jsem se málem vyvrátil ke spolujezdci :_icon_smich2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.