Prosinec 27, 201212 r A vidis tim jsem to neskousel a to bylo hnedka po ruce ja to spise vyresim dvema podlozkama z jedne strany a bude
Prosinec 27, 201212 r jozzi: ty máš taky r.v. 2007 modelový rok 08, ne? Jestli to nebude tím, že se dávali třeba křivé
Prosinec 27, 201212 r přesně ten ročnik to asi byla naka ta testovaci vyroba nebo co a soudruzi v bolce by se divili kdyby tedka moji fabii videli ... tam je plno veci ktere z vyroby tam proste nemaj co delat
Prosinec 27, 201212 r to vypadá,že sis nedal pryč ten kobereček ... a nebo chyba při montáži operky k noze
Prosinec 27, 201212 r kobereček byl krasně nahoře z každe strany v tom to nebude a k noze si sedla jak hrdel na prnec
Prosinec 27, 201212 r máš foto jak je nakřivo? já to teda dotahoval než jsem zacvakal plasty,takže jsem si to srovnal a dotahl
Prosinec 27, 201212 r A vidis mozna to pude dole jeste postelovat zitra na vlitnu , zdalo se mi ze to nakou tu vuli jinak foto dodam
Prosinec 28, 201212 r já mám právě nakřivo uchycený i středový tunel pod rádiem, je to vidět, když se člověk dívá zezadu, tak proto mi taky přijde, že je asi něco křivě už v tom autě
Prosinec 28, 201212 r Vidis na tunel jsem se nikdy nekoukal ale snad to nejak poresim , takove esteticke nedostatky mi celkem vadi
Prosinec 28, 201212 r Tak jsem zjistil, že mi praskají panty u horního deklu loketní opěrky - viz. foto. Vzhledem k tomu, že úložný prostor v loketce nepoužívám, myslím si, že se jedná o poddimenzovaný materiál. Auto je již po záruce. Dá se koupit jen ten horní dekl? Upraveno Prosinec 28, 201212 r od emkon
Únor 11, 201312 r emkon ja som mal taký istý problém musel som kúpiť celú opierku aj z podstavcom jedine žeby to niekto predával alebo na vrakovisku by si to zohnal lacno inak je to dosť veľká položka cca 120€
Únor 16, 201312 r Přímo ve Škoda servisu mi řekli, že se dá objednat jen to horní víko. Cena dílu je "lidová": 1700Kč
Únor 21, 201312 r Pokud nevjedu na dálnici(teda jestli se tomu tak v našich podmínkách dá říct)tak loketku vůbec nepoužívám a mám ji odklopenou dozadu..
Únor 23, 201312 r Přesně tak, člověk si na loketku tak rychle zvykne, že když jsem pak po delší době sednul do stejné Fábie bez loketky, tak jsem se málem vyvrátil ke spolujezdci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.