Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny majitelé roomsteru s loketní opěrkou, nemáte někdo zkušenosti se zaskočeným odjišťovačem na loketní opěrce? nechce vyskočit ven a tak ji mohu sklopit bez odjištění ale pouze až na nejspodnější pozici... trochu nemilé po najetých 900 km od novoty...

Toto isté sa mi stalo aj na firemnej Octavii - zjavne sa tam niečo vnútri ulomilo.

Máš ale to šťastie, že to vieš poriešiť na reklamáciu...

Upraveno od Blacky

mam ji taky. a zatim no problem. :t

• Autor

Tak teď jsem přišel na to, že se to tlačítko nesmí zamačkávat úplně, protože se velmi špatně vrací, stačí to jen trochu zmáčknout a vše funguje...

• 9 měsíců později...

Nevím, jestli se ještě někde jinde na fóru neřešila loketní opěrka:

Chtěl bych se zeptat majitelů s loketní opěrkou, jak jsou s ní po delším čase spokojeni. Uvažuji o koupi této origo:

http://www.skoda-auto.com/moss-cze/drivers...gory=0000000124 .

Nebo byste mi dali jiný tip na neoriginální? Určitě si ji ale nechám v servisu namontovat, tak aby s tím neměli problémy.

Jinak při koupi auta jsem si myslel, že je to zbytečnost, ale jel jsem s kámošovo novým Ceedem a opěrka je fajn.

Upraveno od Jirka67

ma origo ,a spokojenos, jen to chce sni opatrnea viko schranky opatrne pokladat, ne postet z vejsky, aby se samo zacvaklo, to sem udell a praska zapadka. Zalepil seji a pohoda., ale je lepsi se kni chovat nezne. :p

Upraveno od Blacky

No ja mam tiez origo a bez problemov...a to ju nijak nesetrim. :) Uz som myslel par raz ze rupne ked som sa cez nu naklanal a celou vahou opieral...a nic. ;) Takze vrelo odporucam a na jazdu je uplne super...rychlo si na nu clovekl zvykne. Najskor som myslel ze bude kratka, ale je akurat! Myslim ze by si si ju vedel namontovat aj sam...

• 3 měsíce později...

Nemůže mi někdo poradit ,zda origo loketní opěrka z Fábie I bude možno namontovat a používat ve Fábii II ?

Nebo do Fábky II musí být loketka nová a jiná ?

Díky za jakoukoliv radu. Okounhelp.gif

vlakno na loketku uz tady je poptej se tam.

Upraveno od Blacky

hladaj hladaj ale zjednodusim ti to ano pasuje ..

LUKY-007 díky.post-23-1156182784.gif

Okoun

• 1 měsíc později...

Ahoj lidicky,jsem tady novej a k te loketce... loketka z F I do FII NEPASUJE!!!!!!!!!!!!! Ptal jsem se v ACA Hlucin a nejni stejna...

Ahoj lidicky,jsem tady novej a k te loketce... loketka z F I do FII NEPASUJE!!!!!!!!!!!!! Ptal jsem se v ACA Hlucin a nejni stejna...

hej ? a cim je rozdielna ?

podla mna to je ta ista co v FI a OI ....

Udajne je jine uchyceni.... A taky cena...

neviem ako vam ale mne tam ta operka pri radeni zavadza.

Asi máš dlouhý nohy a sedačku moc v zadu lol

no loketka jako takova stejna je, ale rozdil bude asi v uchyceni nebo tech bocnich plastikach ne? :)

Udajne je jine uchyceni.... A taky cena...

no tak toto ma prekvapuje .. nakolko vypada uplne rovnako ako FI a OI operka .. tusim ale napr. Bobik pisal niekde ze Room loketku daval do FI ... musim popatrat ...

Upraveno od LUKY-007

no mne to takpripada ze rychlostna paka je moc kratka a opierka vysoko :-)

pokud je nekdo s loketkou vylozene nespokojenej, tak mi ji muze poslat postou :p :p ;)

pokud je nekdo s loketkou vylozene nespokojenej, tak mi ji muze poslat postou :p :p ;)

jasne jasne . napriek uvedenym veciam . si ju vsak cenim a nemenil by som ju za nic na svete :-)))

takze ja ti ju neposlem .... lol

jasne jasne . napriek uvedenym veciam . si ju vsak cenim a nemenil by som ju za nic na svete :-)))

takze ja ti ju neposlem .... lol

Ani kdybych ti zaplatil poštovné??? ;)

Ani kdybych ti zaplatil poštovné??? ;)

to víš . fuck ...

no mne to takpripada ze rychlostna paka je moc kratka a opierka vysoko :-)

tak tak .. .najme to zavadza pri radeni 2 ,4.. heh

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.