Lancelote Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Zdravím všechny majitelé roomsteru s loketní opěrkou, nemáte někdo zkušenosti se zaskočeným odjišťovačem na loketní opěrce? nechce vyskočit ven a tak ji mohu sklopit bez odjištění ale pouze až na nejspodnější pozici... trochu nemilé po najetých 900 km od novoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Toto isté sa mi stalo aj na firemnej Octavii - zjavne sa tam niečo vnútri ulomilo. Máš ale to šťastie, že to vieš poriešiť na reklamáciu... Editováno: 20. Září 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 mam ji taky. a zatim no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tak teď jsem přišel na to, že se to tlačítko nesmí zamačkávat úplně, protože se velmi špatně vrací, stačí to jen trochu zmáčknout a vše funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 (editace) Nevím, jestli se ještě někde jinde na fóru neřešila loketní opěrka: Chtěl bych se zeptat majitelů s loketní opěrkou, jak jsou s ní po delším čase spokojeni. Uvažuji o koupi této origo: http://www.skoda-auto.com/moss-cze/drivers...gory=0000000124 . Nebo byste mi dali jiný tip na neoriginální? Určitě si ji ale nechám v servisu namontovat, tak aby s tím neměli problémy. Jinak při koupi auta jsem si myslel, že je to zbytečnost, ale jel jsem s kámošovo novým Ceedem a opěrka je fajn. Editováno: 3. Prosinec 2007, autor: Jirka67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 (editace) ma origo ,a spokojenos, jen to chce sni opatrnea viko schranky opatrne pokladat, ne postet z vejsky, aby se samo zacvaklo, to sem udell a praska zapadka. Zalepil seji a pohoda., ale je lepsi se kni chovat nezne. Editováno: 20. Září 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 No ja mam tiez origo a bez problemov...a to ju nijak nesetrim. Uz som myslel par raz ze rupne ked som sa cez nu naklanal a celou vahou opieral...a nic. Takze vrelo odporucam a na jazdu je uplne super...rychlo si na nu clovekl zvykne. Najskor som myslel ze bude kratka, ale je akurat! Myslim ze by si si ju vedel namontovat aj sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okoun Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nemůže mi někdo poradit ,zda origo loketní opěrka z Fábie I bude možno namontovat a používat ve Fábii II ? Nebo do Fábky II musí být loketka nová a jiná ? Díky za jakoukoliv radu. Okoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) vlakno na loketku uz tady je poptej se tam. Editováno: 20. Září 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 hladaj hladaj ale zjednodusim ti to ano pasuje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okoun Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 LUKY-007 díky. Okoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ahoj lidicky,jsem tady novej a k te loketce... loketka z F I do FII NEPASUJE!!!!!!!!!!!!! Ptal jsem se v ACA Hlucin a nejni stejna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ahoj lidicky,jsem tady novej a k te loketce... loketka z F I do FII NEPASUJE!!!!!!!!!!!!! Ptal jsem se v ACA Hlucin a nejni stejna... hej ? a cim je rozdielna ? podla mna to je ta ista co v FI a OI .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Udajne je jine uchyceni.... A taky cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 neviem ako vam ale mne tam ta operka pri radeni zavadza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 neviem ako vam ale mne tam ta operka pri radeni zavadza. Asi máš dlouhý nohy a sedačku moc v zadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 no loketka jako takova stejna je, ale rozdil bude asi v uchyceni nebo tech bocnich plastikach ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) Udajne je jine uchyceni.... A taky cena... no tak toto ma prekvapuje .. nakolko vypada uplne rovnako ako FI a OI operka .. tusim ale napr. Bobik pisal niekde ze Room loketku daval do FI ... musim popatrat ... Editováno: 29. Duben 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 neviem ako vam ale mne tam ta operka pri radeni zavadza. no mne to takpripada ze rychlostna paka je moc kratka a opierka vysoko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 pokud je nekdo s loketkou vylozene nespokojenej, tak mi ji muze poslat postou :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 pokud je nekdo s loketkou vylozene nespokojenej, tak mi ji muze poslat postou :p jasne jasne . napriek uvedenym veciam . si ju vsak cenim a nemenil by som ju za nic na svete :-))) takze ja ti ju neposlem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 jasne jasne . napriek uvedenym veciam . si ju vsak cenim a nemenil by som ju za nic na svete :-)))takze ja ti ju neposlem .... Ani kdybych ti zaplatil poštovné??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ani kdybych ti zaplatil poštovné??? to víš . ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 no mne to takpripada ze rychlostna paka je moc kratka a opierka vysoko :-) tak tak .. .najme to zavadza pri radeni 2 ,4.. heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martínek Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Podívejte se na tuto http://www.vltava2000.cz/martinek%2Dauto/g...strGoodsID=2868 Když uvedete, že přicházíte odtud tak dostanete 10% slevu platí po dobu 1 měsíce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.