Host kadli Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Podívejte se na tuto http://www.vltava2000.cz/martinek%2Dauto/g...strGoodsID=2868Když uvedete, že přicházíte odtud tak dostanete 10% slevu platí po dobu 1 měsíce! takovou hnusárnu ble moc hezký na tom šedym plastu uplně to splívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 njn original je original, ale i cenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Halooo, pánové máte někdo v FII namontovanou loketku od Milotecu? Ono je jedna možnost to vidět na jejich stránkách, ale moc mě zajímá názor těch kteří ji již mají a hlavně moc prosím zda má někdo i pár fotek. Moc prosím....uvažuji o koupi (nedám 3600,- za origo...to teda brutálně škodovka přehnala) a cena je celkem příznivá. Takže moc prosím kdo má foto...dík p.s. již jsem někde viděl diskuzi na toto téma, ale žádné obrázky..... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farel Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 no ja by som si to rozmyslel, original vyzera ovela lepsie a nema ziadne opticke chyby, naopak Milotec loketka je nieco hrozne, radsej by som jazdil bez loketky. obrazky ti poslat neviem, ale videl som, hroza to prichytenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 raději originál jak nějaké repliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Ja tiež hlasujem za originál, mal som možnosť ísť v aute, ktoré malo opierku od Milotecu a po necelom roku vyzerala otrasne. Celá sa kývala a pri každom dotyku ruky vźgala ako starý rozheganý gauč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Hmmm,......asi máte pravdu a co ještě to co nabízí "autodoplňky Martínek", taky na to již někdo v diskuzi odkazoval....máte ji někdo? spokojenost? fotky?... dík za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 no ja by som si to rozmyslel, original vyzera ovela lepsie a nema ziadne opticke chyby, naopak Milotec loketka je nieco hrozne, radsej by som jazdil bez loketky. obrazky ti poslat neviem, ale videl som, hroza to prichytenie. Taky jsem o ní uvažoval od Miloteku ale když jsem jí viděl (na živo) tak to raději nic a Martínek má něco podobného, prostě originál je originál i když ta cena je opravdu šílená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Já chi jedině originálku ostatní fakt vypadá špatně.Ale cena za originálku je mazec furt čekám že se objeví tady v bazaru zatim tam byla pouze černá já potřebuji se šedým plastem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 tak jedině origo...mám v autě neorigo a nič moč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 OK pánové díky za názory, opravdu tedy počkám až se v bazaru objeví origoš, asi vezmu i tu celou černou....mám černý plasty (tunel), takže to asi bude pasovat... tak dík všem za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 mne asi po 600km začala pěkně vrzat orginál loketka, není to ale v upevnění tam sedí dobře, ale vrže mi vršek (to víko) a pěkně mně to rozčiluje, řešil to někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobouk2 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Řešil jsem to, vrzala hned od začátku (taky vršek), bohužel mi bylo řečeno, že se nedá vyměnit jen vršek opěrky, musí se vyměnit celá. V rámci záruky byla vyměněna, je to lepší, ale není to 100 % spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 hmm, tak počkám co se ještě objeví dál a budu pak tu vrzající eleganci reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Mě to dělá taky. Nedá se to nějak rozebrat?? Vždyť si tu na ni někteří dělali nový potah z koženky, tak to nějak musí jít vystlat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ano to asi nesouvisí s vycpáním ale s tím, že to víko loketky je dost tenké a moc pružné, když ji otevřeš a trošku dáš to krutu ozve se šílené vrzání. a to je přesně ono, stačí se o ni při jízdě opřít trochu na straně a vrže, pokud se opřu na středu je to v poho, přemýšlím tedy jestli by se dala nějak vyztužit v krutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 hmm to u svy nepozoruju, ale ja sem asi na tyhle veci hluchon. Vystuzit v krutu pujde dost blbe, pokud nechces vyrazne zmensit objem te schranky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 no jo to mne s tím místem nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Ta moje tedy nevrže, ať si položím ruku jakkoliv...spíš to zkusit odposlouchat, kde tam co "dře"...někde plast o plast? pokusit se zjistit přesné místo a pak to řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 plast o plast to není, stačí víko odklopit a stisktnout mezi prsty polstrování a spodek víka a už to vrze, ale jenom na špičce loketky do vzdálenosti cca 3cm s nebo jak jsem psal zatlačit do víko mírně do krutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Ja nevim, najel jsem s originalni loketkou v ruznych modelech (FI, FII, Roomster, OI - vsechny uvedene modely maji stejnou, jen uchyceni je jine) desetitisice kilometru, ale nikdy mi loketka nevrzala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) No jo, ale zrovna ta moje vrže . Myslel jsem, že to bude nějaká pitomost, která se dá snadno spravit. Teď vidím, že to není jev zřídkavý, ale zatím na něj nikdo nezná lék. Asi se na to co nejdřív vrhnu ať jsem chytřejší... Editováno: 16. Srpen 2008, autor: Ben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 No jo, ale zrovna ta moje vrže . Myslel jsem, že to bude nějaká pitomost, která se dá snadno spravit. Teď vidím, že to není jev zřídkavý, ale zatím na něj nikdo nezná lék. Asi se na to co nejdřív vrhnu ať jsem chytřejší... a nemáš stejně jako já edition 08 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Edition 08 s tim nema nic spolecneho, snad jen pripadna spatna serie dilu. Spis se zamerte na to, kdy jste auta koupili a jejich alespon priblizne datum vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) Datum výroby 10/07. Čili MR 08 . Dnes jsem si konečně ušetřil čas a přišel na to, jak odstranit to pitomé vrzání. Původně jsem si myslel, že to vrže to polstrované víko někde uvnitř. rozebral jsem ho (jsou tam takové blbé pacičky co rády praskají). Problém jsem ale nenašel (obr.3.). Víko tedy NENÍ třeba sundávat! Pak jsem polepil víko zespodu těsněním do oken (obr.2.). Pomohlo to na 99%. Poslední procento připadlo na boční hrany kolem zámku víka. Vržou zde o sebe plasty. Hrany jsem trochu seškráb nožem a lehce namazal leštěnkou (obr.1.). Nyní mám po starostech a po nepříjemném vrzání. Kdyby se problém vrátil, dám vědět. Editováno: 16. Srpen 2008, autor: Ben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.