jozzi Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 A vidis tim jsem to neskousel a to bylo hnedka po ruce ja to spise vyresim dvema podlozkama z jedne strany a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 A nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 jozzi: ty máš taky r.v. 2007 modelový rok 08, ne? Jestli to nebude tím, že se dávali třeba křivé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 přesně ten ročnik to asi byla naka ta testovaci vyroba nebo co a soudruzi v bolce by se divili kdyby tedka moji fabii videli ... tam je plno veci ktere z vyroby tam proste nemaj co delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 to vypadá,že sis nedal pryč ten kobereček ... a nebo chyba při montáži operky k noze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 kobereček byl krasně nahoře z každe strany v tom to nebude a k noze si sedla jak hrdel na prnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 máš foto jak je nakřivo? já to teda dotahoval než jsem zacvakal plasty,takže jsem si to srovnal a dotahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 A vidis mozna to pude dole jeste postelovat zitra na vlitnu , zdalo se mi ze to nakou tu vuli jinak foto dodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 No vidíš...nakonec to bude rukama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 já mám právě nakřivo uchycený i středový tunel pod rádiem, je to vidět, když se člověk dívá zezadu, tak proto mi taky přijde, že je asi něco křivě už v tom autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Vidis na tunel jsem se nikdy nekoukal ale snad to nejak poresim , takove esteticke nedostatky mi celkem vadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 No jo,ale abys pak za jízdy nepadal...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Kam padat co padat vsak ja to dneska osefuju , snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 No jako že se vopřeš a spadneš pod volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Fuj nestras Marku Ty ses koukal ? Mas ji rovnou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Ani nevim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 To je otazka zda ona nema byt kriva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 No pod volant nepadám...a to se o ni jooo opírám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 (editace) Tak jsem zjistil, že mi praskají panty u horního deklu loketní opěrky - viz. foto. Vzhledem k tomu, že úložný prostor v loketce nepoužívám, myslím si, že se jedná o poddimenzovaný materiál. Auto je již po záruce. Dá se koupit jen ten horní dekl? Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: emkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 emkon ja som mal taký istý problém musel som kúpiť celú opierku aj z podstavcom jedine žeby to niekto predával alebo na vrakovisku by si to zohnal lacno inak je to dosť veľká položka cca 120€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Přímo ve Škoda servisu mi řekli, že se dá objednat jen to horní víko. Cena dílu je "lidová": 1700Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Za takovou cenu jsem kupoval celou :D Takže bych škodovce ukázal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Pokud nevjedu na dálnici(teda jestli se tomu tak v našich podmínkách dá říct)tak loketku vůbec nepoužívám a mám ji odklopenou dozadu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Ja uz bez ni snad ani nenastartuju to je ten nej doplnek co jsem si poridil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Přesně tak, člověk si na loketku tak rychle zvykne, že když jsem pak po delší době sednul do stejné Fábie bez loketky, tak jsem se málem vyvrátil ke spolujezdci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.