tondas2 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Vazeni kolegove nevim jak se mi to stalo ale mam praskly plast v aute je to na prave strane u zadnich dveri ten jak jde od prahu po sloupku nahoru podel dveri je vlastne podel operaku sedacky .poradte cim to pujde slepit ,ale vterinak nefunguje nebo jak opravit ,pripadne jak je tento dil oznacen podle Skodovky a nakonec kolik ta legrace stoji .Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 A jakej plast přesně myslíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Buď je to ta pozice 9 (hatchback) nebo pozice 30 (combi)...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 cena obou pozic je 732,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 No ja mam sedana tak ktery to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Stav se někde na vrakáči, tam se jich válí..nevím jestli je máš šedé, těch je tam tuny, nebo černé, ale ani ty není dle mých zkušeností problém-znám jedno místo a tam je doslova přehazujou vidlema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 kde ? Napíšu Ti sz, ať z toho není reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 No ja mam sedana tak ktery to je?? sedan by měl být shodnej s combi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Platí to i pro sedana??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Taky mi napis to misto.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 najlepsie spravis ked ho vymenis , vyhnes sa problemom typu vrzganie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 taky se mi to stalo, asi v lonskych mrazech...sleppil jsem to sekundovkou a trochu to drzi...vrzani se neboj, to nehrozi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Trošku oživím téma.Mohl by mi někdo kdo má ETKU poslat číslo dílu co je na obrázku ze dne 23. únor 2007 - 14:09 označené číslem 18?Nikde na netu tu svorku nemůžu najít a ten plast mi tam moc nedrží.Tu svorku mám z jedné strany prasklou.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Tady to je: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.