misapietro Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Ahoj, chtěl bych se zeptat na zesilovač, který zesiluje rádio signál? Připojuje se mezi rádio a anténu. Jestli někdo máte nějaký zkušenosti a kde ho sehnat. Díky všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 já kupoval original ve Škodovce a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 já kupoval original ve Škodovce a je to ok. Na kolik tě vyšel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Ahoj, chtěl bych se zeptat na zesilovač, který zesiluje rádio signál? Připojuje se mezi rádio a anténu. Jestli někdo máte nějaký zkušenosti a kde ho sehnat. Díky všem! ...zesilovač stojí 170,-.....napiš mi adresu a máš ho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.