burek Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 dela me to taky...dela to jenom kdyz je venku zima,takze snad to nebude nic hroznyho.jinak zhavice mam meneny pred 3/4 rokem takze by mely byt OK.taky si myslim ze se odparuje voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Čaute,mám octávii 1.9TDi 81Kw,r.v.2002,najeto 170 000km,po nastartování mi to strašně zakouří (bíly dým ),nevíte někdo čím by to mohlo být,díky za radu. Mně to dělalo taky asi tak před rokem, Garny vyměnil žhaviče a seřídil předvstřik a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 čím to může byt děla to jen nekdy že když dojedu a motor je zahřátý a nechám ho tak pul až hodku odpočnout větsinou venku a potom nastartuji tak mi to zakoří bíle prostě vylitne bíly kouř a olej to nežere ,jo a taky to nedělá pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kijos Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 A CO NAFTA, KDYŽ TI TO DĚLÁ NEPRAVIDELNĚ? SKUS NATANKOVAT TŘEBA NA NĚJAKÉ ZNAČKOVÉ BEZNINCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 (editace) A CO NAFTA, KDYŽ TI TO DĚLÁ NEPRAVIDELNĚ? SKUS NATANKOVAT TŘEBA NA NĚJAKÉ ZNAČKOVÉ BEZNINCE myslim ze naftou to nebude to jsem uz zkousel takze jsem to vypozoroval a dela to pri studenym motoru skoro porad .jedem mechos mi radil ze je to spatnej predstih ale nevim jak bych ho naladil kdyz jsem se ho ptal jestli predstrik tak tvrdil ze ne ale predstrik mam ok ale kde se ve vagu da hybat predstihem to opravdu netusim Editováno: 9. Srpen 2010, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 myslim ze naftou to nebude to jsem uz zkousel takze jsem to vypozoroval a dela to pri studenym motoru skoro porad .jedem mechos mi radil ze je to spatnej predstih ale nevim jak bych ho naladil kdyz jsem se ho ptal jestli predstrik tak tvrdil ze ne ale predstrik mam ok ale kde se ve vagu da hybat predstihem to opravdu netusim NIKOHO NIC NENAPADA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Napadá. Vyměnit mechanika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 nestrácí se ti voda? mohlo by to být těsnění pod hlavou, při zahřátí chladícího systému je to natlakované tak ti to může prolínat do motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 nestrácí se ti voda? mohlo by to být těsnění pod hlavou, při zahřátí chladícího systému je to natlakované tak ti to může prolínat do motoru ted vto spis pozoruju ze to dela pri studenym a nebo kdyz to dyl stoji ale zase to neni pravidlo,voda se nestraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 spis to smrdi po nespalene nafte ale zhavice jsou novy a ted stejne nemaji vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 (editace) Nemohlo by to mít tuhle příčinu? S tím že to může podle dávky zakouřit i bíle. chyba 17664.doc Editováno: 11. Srpen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Nemohlo by to mít tuhle příčinu? S tím že to může podle dávky zakouřit i bíle. mě to ale žádnou chybu nehlasi cidlo teploty je taky novy tak ja uz fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Kontrolovali jste ten předvstřik? Je nebo není v pořádku? Co ukazuje graf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 u mě to byl předvstřik (u toleda motor 1Z 66kw) moc malej, s napichnutym noťasem kontrola předvstřiku, jak se rozvoďák postupem času vytahává, tak se rozhodí i ten předvstřik .... ... si myslim, že to bude ono MK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 (editace) u mě to byl předvstřik (u toleda motor 1Z 66kw) moc malej, s napichnutym noťasem kontrola předvstřiku, jak se rozvoďák postupem času vytahává, tak se rozhodí i ten předvstřik .... ... si myslim, že to bude ono MK Tak předvstřik je ok Editováno: 15. Srpen 2010, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supremo Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Poraďte prosím na octavii 1,9 TDI 66kw 2002 při nastartování hustý bílý dým a motor jede na tři válce po zahřátí už tolik nedýmí ani necuká do cca 2000 otáček tak začne cukat vyměnili mi rozvody, naftové čerpadlo, vstřiky kontrolovali jsou údajně v pořádku i tlaky , diagnostika nic nehlásí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 (editace) A co přisávání vzduchu do palivové soustavy? Nebo přicpaný plovák? A žhavení je OK? Editováno: 5. Říjen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repito Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 (editace) mam octaviu 1.9tdi 81kw asv r.v.2004 a rano po starte zadymi z vyfuku biely dym len chvylu ako nespalena nafta a je stiplavy dym co moze byt chyba dakujem EDIT: olej ani voda sa netratia a startuje na prve otocenie Editováno: 2. Září 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThrashTheTrash Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 (editace) Mám to samé na svém Golfu ALH rok 99 a je to špatným předvstřikem, pokud ho máš OK, tak co sem řešil s odborníky na dieselpoweru, tak to chce dát ven trysky a nechat je pořádně očistit a problém by měl zmizet. Editováno: 19. Září 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Švagrovi na ASV-čku to robí tiež. Bolo to na kompe a má rozhasený predvstrik. Som zvedavý či mu to potom prestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repito Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 kolko ma byt predvstrek na octavii 1.9tdi 81kw asv mam 45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) mam octaviu 1.9tdi 81kw asv r.v.2004 a rano po starte zadymi z vyfuku biely dym len chvylu ako nespalena nafta a je stiplavy dym co moze byt chyba dakujem EDIT: olej ani voda sa netratia a startuje na prve otocenie presne tohle jsem mel taky nechal jsem udelat trasky(novy),zhavice ok,predvstik taky ok,startovaci davka ok. vodu ani olej to nezralo a zakourilo to pouze v zimnim obdobi spis kdyz se teplota dostavala k 5 stupnum a niz-problem jsem nevyresil teda vlastne jo koupil jsem jinou karu Editováno: 18. leden 2014, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repito Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 mne to zadymi aj ked je 20stupnov a startuje na brnk ale sekundu na tri valce zhavice nove aj filtre trysky otestovane v diesel pluse a mozno sa my to zda ze ma vacsiu spotrebu predvstrek mam pod stredovu ciaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 no muj nazor jestli to neni nekde v cerpadle ale fakt nevim ale uz me to netrapi,ale kdyz jsem to pozoroval tak to sem tam nejaka oktava udelala tak jsem byl klidnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repito Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 chyba najdena auto nezhavi meral som na rampe a nejde tam prud kde zozeniem zhaviacu rampu alebo neviete niekdo ako sa to presne vola alebo cislo dielu dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.