foromen Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 hmm ... to ne, mám to ve výšce cca 15 čísel nad prahem, takže jedině to velké oplastování na Scouta ... je to po základ, takže plechu nic nehrozí, navíc zima byla milostivá :-) počkám až budou díly a koupím je ve Škodovce A nepřemejšlel jsi o tom nápisu Roomster? když řikáš že z 10 metrů to není vidět, možná by tomu pomohl jen ten nápis a tolik tě to nebude stát. A podle toho, jak jsem Scouta okukoval, nebude to jednoduchý napasovat to na normál Rumíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Kurnik, no vidíš to ... tak to ten nápis hned někde skouknu, to není špatný nápad - člověk se upne na jedno a o dalším už nepřemýšlí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Kurnik, no vidíš to ... tak to ten nápis hned někde skouknu, to není špatný nápad - člověk se upne na jedno a o dalším už nepřemýšlí ... Koukni na moje fotky v Roomsterclubu, je tam ten nápis nafocenej, tak to můžeš porovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 pockat jakej napis myslite? ten klasickej, co mam i ja, ale neni celo plosnej, jso to jen zvlast pismenka. podle tooho jak to mas odreny by se treba hodil nejakej v "kuse" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 tak kluci mam dalsi sram na dverich ridice coz uz je druhej sram za mesic a 4000 km. ach jo. asi se pudu nejhorsi je ze za ty dvere nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 tak kluci mam dalsi sram na dverich ridice coz uz je druhej sram za mesic a 4000 km. ach jo. asi se pudu nejhorsi je ze za ty dvere nemuzu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee., co jsi delal? asi te vyhlasime za cernou ofci rodiny., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) ty dvere nechapu, taky me napadlo ze to mohly udelat v servisu treva o hever kdyz delaly tu klimu,predchozi auto sem mel 2,5 roku a ani jeden skrabanecek a ted za 4000 km a mesic provozu tohle je to na Editováno: 6. Březen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 pockat jakej napis myslite? ten klasickej, co mam i ja, ale neni celo plosnej, jso to jen zvlast pismenka. podle tooho jak to mas odreny by se treba hodil nejakej v "kuse" To máš pravdu, ale mohlo by to pasovat na tu dolní hranu nápisu, ta je v celku. Záleží na tom, jak by to vycházelo na výšku, to musí poměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) jmena hloupejch na vsech sloupech, tak ve CT by meli prijit chromovy pismenka na rumika., a hadejte co z nich budu skladat.,. prijde to na zadek do mista jak je napis roomster, na levou stranu., Editováno: 12. Březen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 blacky : tak co ? tyy uz taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) jmena hloupejch na vsech sloupech, tak ve CT by meli prijit chromovy pismenka na rumika., a hadejte co z nich budu skladat.,. prijde to na zadek do mista jak je napis roomster, na levou stranu., Velkým 1,2 HTP?.... Editováno: 12. Březen 2007, autor: ntr23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Odrenyho roomstera jeste nemam, ale vcera jsem chytil nejaky UFO do predniho skla a uz se pavoucek rozlejza. Jeste, ze to mam pojisteny. Akorat budu muset vybehat novou dalnicni znamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 tak rychle rychle, ať to máš na polygonu v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 (editace) Odrenyho roomstera jeste nemam, ale vcera jsem chytil nejaky UFO do predniho skla a uz se pavoucek rozlejza. Jeste, ze to mam pojisteny. Akorat budu muset vybehat novou dalnicni znamku. taky jsem řešil známku. není to problém, pokud ji sloupneš, budeš mít k tomu ten kontrolní ústřižek, tak ti jí za malý poplatek na kterékoli poště vymění.... Editováno: 27. Březen 2007, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 dneska to fotil pojistovak-likvidator, rikal, ze roomstera jeste nefotil a prej ze mi tu znamku v servise prelepi, tak jsem zvedav. prijde mi to divny, pac si myslim, ze se roztrha. No kazdopadne na nic krome skla se ta pojistka nevztahuje. ve ctvrtek by mi tam meli dat novy sklo, takze na polygonu muzem vesele radit, akorat me sere, ze sem to sklo zrovna v nedeli pucoval z obou stran, ted na to novy ani nesahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 akorat me sere, ze sem to sklo zrovna v nedeli pucoval z obou stran, ted na to novy ani nesahnu Já ho taky pucoval z obou stran. Zevnitř v neděli a zvenčí dneska. Ale musím říct, že zevnitř to jde úplně na prd. O ten tvrdej plast na vrchu přístrojovky jsem si spálil dva prsty, jak jsem to usilovně leštil . A nejvíc mě dostalo, že když jsem jel dneska proti sluníčku, tak tam byly takový lízance, že to před tím, než jsem se do toho pustil, bylo lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 jmena hloupejch na vsech sloupech, tak ve CT by meli prijit chromovy pismenka na rumika., a hadejte co z nich budu skladat.,. prijde to na zadek do mista jak je napis roomster, na levou stranu., Velkým 1,2 HTP?.... hatatitla power., heheh no neco takovyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 tak uz tam mam novy sklo, znamku fakt prelepili a neni to vubec poznat. Cena, lidovych 8200 v pojistovne me budou mit radi Jo a zaroven mi vymenili to radio aby mi nezhasinal maxik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Tak já jsem si před chvílí byl pro Roomíka s vyměněnou řídící jednotkou a tyčkami stabilizátorů. Odpoledne mi volá chlápek ze servisu, že mi jeden starší člověk nabourál auto, ale že ho naštěstí chytli ( chtěl ujet parchant ). Naštěstí to odnesl jen ten nárazník a za 10 dní si jdu pro novej. Nárazník praskl pod světlem a má pěkně ohoblovanej lak. Auta stála vedle sebe a on jel kolem předku a nevyhnul se. Jde to z jeho ručení, ale stejně to naštve. Takže zatím asi vedu :-(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 MPX : hod foto...ale je to sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 MPX : hod foto...ale je to sila Zítra se to pokusím nějak nafotit, ale moc to vidět neni. Od obchoďáku by jsi s tím klidně odjel. Tedy až na tu značku na zemi a rozmačkanej rámeček :-( Naštěstí to po sobě sklouzlo. Když by to šlo víc do boku, tak nevim nevim ( radši ani nemyslet ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no to je masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak ludia, uz mozte aj mna srdecne uvitat v tejto teme...Dnes sme doobeda jazdili na aute, okolo obeda sme prisli domov, auto odstavili na parkovisku, po dvoch hodinkach sme isli znova prec, prideme k autu a nad kluckou vodicovych dveri biela cmuha - tak sme ju zotreli a co bolo pod nou? pekny skrabanec od nejakeho dobroprajneho suseda z vedlajsieho baraku - tymto ho srdecne pozdravujem Potom som auto detailnejsie obzrel a vsimol som si toho viac na vodicovej strane, takze mam cely zbytok dna skvelu naladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Jo lidi jsou kurvy. Já pamatuju jak jsme kupovali felicii meli jsme ji tyden a nekdo nam ji objel. Cely jeden bok. Chytit a utrhnout ruce u same prdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 hmm j j mam tu stejnou zkusenost, jen co sme si ho provezl ,tka nejak svine mi udlela ryhu na levym zadnim blatniku, nastesti to slo rozlestit. od te doby si davam bacha kde ho parkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.