Přejít na obsah

Meranie VAG-om

manco

Doporučené příspěvky

Zdarvim,

cez vikend som skumal spravanie sa mojej strajkujucej pristrojovky na O1 (1.6 74 kw). Patrim totiz do radov tych, ktorim padaju rucicky.

Pada mi tacho, a teplota vody a stav nadrze ukazuje menej ako skutocnost.

Napichol som to na VAG a skusal sledovat, ake to bude ukazovat hodnoty v PC. Ked som cital z RJ pristrojovky, hodnota rychlosti bola stale 0km/h, iba ked rucicka vybehla nahodou na chvilku hore, ukazal rychlost aj PC. Vcelku logicke...

Ked som sa ale napihcol na RJ motora, aktualnu rychlost som mal vzdy, aj ked rucicka bola zgegnuta dole.

Vie mi niekto povedat, preco sa to takto spravalo??? Da sa takto vylucit chyba snimaca rychlosti?

A este to skomplikujem tym, ze som na prevodovke vybral konektor z cidla a spravalo sa to rovnako (konektor bol dvoj-zilovy). Niekde som videl ze toto je konektor snimaca rychlosti.

Preco som to vsetko robil? Chcel som vylucit chybu cidla rychlosti pripadne kabla k nemu.

Poradi niekto???

Dakujem vopred, Juro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky, predpokladam, ze problem s budikmi aj mam, snazil som sa o tom "nastudovat" na web-e co najviac. Hlavne som chcel vylucit chybu snimaca. Pojdu von a budem ich operovat. No a ta Bora... uvidim, chalan si uz vraj zvykol, ze mu to svieti. Ja by som si nezvykol. No ale ja ho mam hnat do toho, aby som mu to mohol opravit?

Odkaz ke komentáři

00929 - zamykacia jednotka centralneho zamykania - strana spolujazdca (F221) - nedoveryhodny signal - poskodene vedenie alebo konektor, chyba napajanie centralu

00931 - zamykacia jednotka centralneho zamykania - vpravo vzadu (F223) - nedoveryhodny signal - poskodene vedenie alebo konektor, chyba napajanie centralu

Odkaz ke komentáři

Bora je r.v. 2002 tusim. fora som si precital, viem, ze su tu ludia, ktori to opravuju... Ale... radsej by som si to spravil sam, a stale neviem, ci VAG berie rychlost z pristrojovky a preto sa udaje zhoduju, alebo zo signalu a je chybne cidlo. Ak totiz ukazuje pristrojovka 0, je nula aj na VAG-u. Je to v pripade, ak je chybna pristrojovka?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...