Publikováno Únor 27, 200718 r Zdar, dělá se nádobka ostřikovačů ve více rozměrech? Jde mi o to, že si chci přidělat ostřikovače na světla a už teď je moje současná banda furt prázdná a co tprv s ostřikem světel. Nejsou i nějaké větší případně dá se to v klidu zaměnit? Díky
Únor 27, 200718 r Na ostřikovače světel je větší a dá se vyměnit bez problému, jinak zkus hledat, je toho tady ažaž.
Únor 27, 200718 r A nová ta 5L stojí asi 700,- ve škodovce, zatímco ta 3L stojí asi 1400,-... Taky budu nejspíš měnit
Únor 27, 200718 r ja si myslim ze mam jen dva litry-pokud pipa minimum-chvilicku jeste muzu ostrikovat-kdyz dojde-naleju jen 2 litriky a je plna-docela divny
Únor 27, 200718 r ja si myslim ze mam jen dva litry-pokud pipa minimum-chvilicku jeste muzu ostrikovat-kdyz dojde-naleju jen 2 litriky a je plna-docela divny Možná je jen 2 litrová, nejsem u etky..
Únor 27, 200718 r tak tj ok-jeste dotaz-nevim ted kdo tu ma prodej origo dilu-ma tam vse mozne-mozna by se daly dokoupit zbyle veci u nej-levneji/hromadne/??mam na brezen objednane ostriky-pak budu dokupovat zbytek
Únor 28, 200718 r Autor Díky za info chlapáci! Už se těším na vovou bandu s nekonečným ostřikováním...
Březen 8, 200718 r Ahoj!Nevie mi niekto poradit ci existuje nejaka zmes do ostrekovaca,ktora by mi zalepila malu prasklinku.mam ju prasknutu na tom mieste kde ju nevidim a kde sa zuzuje na lievik,ktory pokracuje az na vrch.Za odpoved Dakujem
Březen 8, 200718 r Autor Taková směs neexistuje a vzhledem k tomu, že z té bandy vedou na rozdíl od chladiče úzké hadičky, určitě bych ti doporučil tam nic nelít, ale vynadat a zalepit případně vyměnit za jinou...
Březen 9, 200718 r Viem ze kvapalina do strekovacov je agresivna,aspon ta zimna.Večšinou tam nalejem viac,pretoze nevidim a zbytok mi to odkvapka po nadrzke a po zarazniku vonku pred prednym kolesom.Myslis ze by ta kvapalina mohla koskodit tie hadičky?A nevieš mi poradiť ako demontujem naraznik aby som sa dostal k tej nadrzke?Za odpoved ti dakujem
Březen 9, 200718 r Viem ze kvapalina do strekovacov je agresivna,aspon ta zimna.Večšinou tam nalejem viac,pretoze nevidim a zbytok mi to odkvapka po nadrzke a po zarazniku vonku pred prednym kolesom.Myslis ze by ta kvapalina mohla koskodit tie hadičky?A nevieš mi poradiť ako demontujem naraznik aby som sa dostal k tej nadrzke?Za odpoved ti dakujem ing.edo: vidím že si nový a ešte si nepoužil funkciu hladať, takže som hladal za teba a našiel som príspevok v ktorom je popísané ako dať dole nárazník a v ňom som tiež hladal tak nájdeš tam viac odkazov hadičky myslíš káble? zas taká agresívna snáď nieje a poškodiť by mohla ako u motorového káblového zväzku len v prípade že vy tá kvapalina tam niekde stála a tie káble by boli v nej, čo v tom mieste moc reálne nieje. Predný a zadný nárazník, ako dať dole, rozdiely, atď... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=254 inak to téma je vyvesené.........
Březen 20, 200718 r Mozna hlupa otazka ale da sa s ostrekovacmi svetiel pozit aj povodna nadobka kvapaliny?
Březen 21, 200718 r Zkoušel jsem různé hadičky k odsátí kapaliny, ale žádná se nedostala až ke dnu. Vyčerpal jsem jen asi 0,2 l a víc ani ťuk. Máte někdo radu? Nechci pochopitelně v létě používat zimní směs.
Březen 21, 200718 r Autor Přesně, mě vydrží nádobka tak 14 dní a když je hnus počasí tak i míň. Vem za tu páčku a za chvilku máš bandu práznou
Březen 26, 200718 r To jste mi teda poradili. V nádržce mám asi 1.5 litru takže je škoda ji vyléjt ven.
Březen 26, 200718 r Proč nevytáhneš hadičku od trysky a nevycákáš to přes ni?Osobně nevidím problém v létě se zimní kapalinou.Opačně už je to horší.
Březen 26, 200718 r no sporilku: daj si striekanie na zadne okno a pod trisku nieco daj a tak to dostanes von. za radu mi nemusis posielat honorar. p.s.: stale plati ze pre 5 korun si niektori daju aj koleno vrtat
Duben 11, 200718 r Dej kola do pravého rejdu, vytočíš 3 spodní šroubky v plastovym podběhu a když ho lehce odehneš vidíš motůrek ostřikovačů. Ten vytáhni a vyteče ti celá nádobka
Duben 11, 200718 r no sporilku: daj si striekanie na zadne okno a pod trisku nieco daj a tak to dostanes von. za radu mi nemusis posielat honorar.p.s.: stale plati ze pre 5 korun si niektori daju aj koleno vrtat Když nema kombajna tak ma ostřikovač ve stěraču nasměrovaný nahoru a to by se mu blbě vypouštělo. Taky nevidim důvod proč schovávat 1,5l zimni směsi - přeci to zas tolik nestoji ne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.