Petris Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Zdar, dělá se nádobka ostřikovačů ve více rozměrech? Jde mi o to, že si chci přidělat ostřikovače na světla a už teď je moje současná banda furt prázdná a co tprv s ostřikem světel. Nejsou i nějaké větší případně dá se to v klidu zaměnit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Na ostřikovače světel je větší a dá se vyměnit bez problému, jinak zkus hledat, je toho tady ažaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 klasicka ma cca 3L a ta vacsia aj na svetlomety ma cca 5L. takze vymena sa oplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 A nová ta 5L stojí asi 700,- ve škodovce, zatímco ta 3L stojí asi 1400,-... Taky budu nejspíš měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 ja si myslim ze mam jen dva litry-pokud pipa minimum-chvilicku jeste muzu ostrikovat-kdyz dojde-naleju jen 2 litriky a je plna-docela divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 ja si myslim ze mam jen dva litry-pokud pipa minimum-chvilicku jeste muzu ostrikovat-kdyz dojde-naleju jen 2 litriky a je plna-docela divny Možná je jen 2 litrová, nejsem u etky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ta menší je 2l a ta větší 4,5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tak tj ok-jeste dotaz-nevim ted kdo tu ma prodej origo dilu-ma tam vse mozne-mozna by se daly dokoupit zbyle veci u nej-levneji/hromadne/??mam na brezen objednane ostriky-pak budu dokupovat zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Díky za info chlapáci! Už se těším na vovou bandu s nekonečným ostřikováním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Ahoj!Nevie mi niekto poradit ci existuje nejaka zmes do ostrekovaca,ktora by mi zalepila malu prasklinku.mam ju prasknutu na tom mieste kde ju nevidim a kde sa zuzuje na lievik,ktory pokracuje az na vrch.Za odpoved Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Taková směs neexistuje a vzhledem k tomu, že z té bandy vedou na rozdíl od chladiče úzké hadičky, určitě bych ti doporučil tam nic nelít, ale vynadat a zalepit případně vyměnit za jinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Viem ze kvapalina do strekovacov je agresivna,aspon ta zimna.Večšinou tam nalejem viac,pretoze nevidim a zbytok mi to odkvapka po nadrzke a po zarazniku vonku pred prednym kolesom.Myslis ze by ta kvapalina mohla koskodit tie hadičky?A nevieš mi poradiť ako demontujem naraznik aby som sa dostal k tej nadrzke?Za odpoved ti dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Viem ze kvapalina do strekovacov je agresivna,aspon ta zimna.Večšinou tam nalejem viac,pretoze nevidim a zbytok mi to odkvapka po nadrzke a po zarazniku vonku pred prednym kolesom.Myslis ze by ta kvapalina mohla koskodit tie hadičky?A nevieš mi poradiť ako demontujem naraznik aby som sa dostal k tej nadrzke?Za odpoved ti dakujem ing.edo: vidím že si nový a ešte si nepoužil funkciu hladať, takže som hladal za teba a našiel som príspevok v ktorom je popísané ako dať dole nárazník a v ňom som tiež hladal tak nájdeš tam viac odkazov hadičky myslíš káble? zas taká agresívna snáď nieje a poškodiť by mohla ako u motorového káblového zväzku len v prípade že vy tá kvapalina tam niekde stála a tie káble by boli v nej, čo v tom mieste moc reálne nieje. Predný a zadný nárazník, ako dať dole, rozdiely, atď... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=254 inak to téma je vyvesené......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JANBB Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Mozna hlupa otazka ale da sa s ostrekovacmi svetiel pozit aj povodna nadobka kvapaliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kols Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Zkoušel jsem různé hadičky k odsátí kapaliny, ale žádná se nedostala až ke dnu. Vyčerpal jsem jen asi 0,2 l a víc ani ťuk. Máte někdo radu? Nechci pochopitelně v létě používat zimní směs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Nedá, respektive by jsi ji musel hodně upravovat a furt by byla prázdná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Ještě není léto. Venku stále sněží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 jednoducho vyprskaj ju von striekaj na okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Přesně, mě vydrží nádobka tak 14 dní a když je hnus počasí tak i míň. Vem za tu páčku a za chvilku máš bandu práznou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kols Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 To jste mi teda poradili. V nádržce mám asi 1.5 litru takže je škoda ji vyléjt ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Osobně doporučuji vystříkat a až pojedeš kolem tak ti 1,5l klidně dám zadáčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Proč nevytáhneš hadičku od trysky a nevycákáš to přes ni?Osobně nevidím problém v létě se zimní kapalinou.Opačně už je to horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 no sporilku: daj si striekanie na zadne okno a pod trisku nieco daj a tak to dostanes von. za radu mi nemusis posielat honorar. p.s.: stale plati ze pre 5 korun si niektori daju aj koleno vrtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Dej kola do pravého rejdu, vytočíš 3 spodní šroubky v plastovym podběhu a když ho lehce odehneš vidíš motůrek ostřikovačů. Ten vytáhni a vyteče ti celá nádobka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 no sporilku: daj si striekanie na zadne okno a pod trisku nieco daj a tak to dostanes von. za radu mi nemusis posielat honorar.p.s.: stale plati ze pre 5 korun si niektori daju aj koleno vrtat Když nema kombajna tak ma ostřikovač ve stěraču nasměrovaný nahoru a to by se mu blbě vypouštělo. Taky nevidim důvod proč schovávat 1,5l zimni směsi - přeci to zas tolik nestoji ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.