Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A speciálně pro některé,sama jsem zvědavá kdy se objevím :p;)

:p

Včera jsme byli s bráchou na Rallye Krumlov, jestli chcete, koukněte sem.

• Autor

No ja jsem vcera (sobota 5.5.) jel do Mohelna pres Namest nad Oslavou a na trase byly vsude pneumatikami obalene stromy a pangejty a v Namesti stal kamoin Skoda MotorSport, tak se tam asi taky neco jelo...

No ja jsem vcera (sobota 5.5.) jel do Mohelna pres Namest nad Oslavou a na trase byly vsude pneumatikami obalene stromy a pangejty a v Namesti stal kamoin Skoda MotorSport, tak se tam asi taky neco jelo...

Já tam jel ve středu, když jsem jel od přítulky do Brna a říkal si, že až pojedu zpět, tak ty gumy "prozkoumám" zblízka, prt. i z ádlky bylo vidět, že jsou fungl nové...jak říkali, tak udělali, ale moje zklamání bylo veliké, prt. jsem zjistil, že každá má z boku díru o průměru 5 cm :aggressive:

• Autor

Chudacku malej...takhle Te vodit za nos :-) ... tak chlapaci, kdo jede v sobotu do Praglu ?

Tak já na 90% nejedu... :(

to nejsi sam ja taky nemohu kurva sere me to :(

• Autor

Co to zase meles ? :-(((

• Autor

A Ty taky ? :-(

A Ty taky ? :-(

Já jedu, nebo aspoň nevím o ničem co by mi to mělo překazit...

No už je to tak nějak se toho sešlo moc a je to na pikaču...

Mohl bych jen v sobotu na otočku a to se mi moc nechce! :(

Nedělej mařku a pojeď :)

• Autor

Nedělej mařku a pojeď :)

Presne tak....do prace nemusis...a i kdyby jsi musel, tak je prece moznost si vymenit sluzby!!! A ostatni neni tak dulezity :-)

Presne tak....do prace nemusis...a i kdyby jsi musel, tak je prece moznost si vymenit sluzby!!! A ostatni neni tak dulezity :-)

Tak co kluci ušatý, kdo teda dorazíte?

• Autor

Tak co kluci ušatý, kdo teda dorazíte?

No ja asi urcite a jak to tak vypada, tak sam :-( se budu bat po ceste :-)

Neboj, na D1 nejsi nikdy sám.-)

• Autor

Tak ted mam ofocialne potvrzeno, ze ani Martin z Chotebore nejede, takze vazne sam :-( njn...snad to nejak zvladnu :-) ale nevim, kdy se objevim, protoze jsem jeste neco domlouval s Garnym...tak podle toho, jak bude on mit cas

Tak ted mam ofocialne potvrzeno, ze ani Martin z Chotebore nejede, takze vazne sam :-( njn...snad to nejak zvladnu :-) ale nevim, kdy se objevim, protoze jsem jeste neco domlouval s Garnym...tak podle toho, jak bude on mit cas

Nenaděláš nic, budem se těšit a chlapcům ze ZR to pak v ZR náležitě vyhodnotíme :p

Jestli ono to není tak, že s námi nechcou kamarádit :(

• Autor

Nechcou kamaradit...si mysli, ze bychom je nebrali :-))) Nezalepime ty znaky VII a RS ? :-)))

Upraveno od acter

Nechcou kamaradit...si mysli, ze bychom je nebrali :-))) Nezalepime ty znaky VII a RS ? :-)))

Neee, ať si je seženou :)

• Autor

Neee, ať si je seženou :)

OK....tak preji stastnou cestu....a zitra caf

Hoj kluci, super akce v tom štadtlu, o něco jste přišli...večer sem hodím fotky actera+1, Luďka+1 a mě+1...jo jo, bylo nás celkem 6 ze ZR a okolí!!!

• Autor
Hoj kluci, super akce v tom štadtlu, o něco jste přišli...večer sem hodím fotky actera+1, Luďka+1 a mě+1...jo jo, bylo nás celkem 6 ze ZR a okolí!!!

Trosku si Vas pane poruciku dovolim poopravit...jeste nejaky dve "Jecka" tam byly....ale jinak naprosto souhlasim s tvrzenim, ze super akce... klidne casteji :-)

Trosku si Vas pane poruciku dovolim poopravit...jeste nejaky dve "Jecka" tam byly....ale jinak naprosto souhlasim s tvrzenim, ze super akce... klidne casteji :-)

Já Tě taky opravím, NADporučík :p A na ty "Jéčka" jsem myslel, ale nevím jestli jsou od Žďáru nebo odkud, Vysočina je velká..

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.