Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak jedna fotečka z dnešního mini srazu - mini besídky v ZR :)

Přišli višchni co měli a chtěli, na foto chybí jen acter, bojí se parkovat mezi náma, nevím proč :p a nedorazila jen (ne)známá hvězda z Brna a má áčko :aggressive:

Upraveno od mischicka

:p nas tam bylo jak psu
  • Autor
Tak jedna fotečka z dnešního mini srazu - mini besídky v ZR :)

Přišli višchni co měli a chtěli, na foto chybí jen acter, bojí se parkovat mezi náma, nevím proč :p a nedorazila jen (ne)známá hvězda z Brna a má áčko :aggressive:

Acter tam nechybi, jen tam chybi acterova RoSinka :-)

• Autor

Po ICQ me kontaktoval "doctor" prej jestli dneska byl sraz, tak ta stribrna Octa, to asi byl on :-)

:p nas tam bylo jak psu

jako vlků :p

Po ICQ me kontaktoval "doctor" prej jestli dneska byl sraz, tak ta stribrna Octa, to asi byl on :-)

Tak proč nepřišel a nezeptal se? Brácha nahoře normálně zastavil u té žluté F RS a bavil se s majitelem, takže doktor taky mohl přijít a něco říct, bysme ho nesnědli, byli jsme všichni krátce po jídle :p

Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj ;):D

Červená hvězda tam taky bude :p

Ahoj kluci :) Tak to tam budou hvězdy dvě,že by to byla Polárka a Severka :aggressive::)

Tak kde jsi černá hvězdo?

• Autor

Tak proč nepřišel a nezeptal se? Brácha nahoře normálně zastavil u té žluté F RS a bavil se s majitelem, takže doktor taky mohl přijít a něco říct, bysme ho nesnědli, byli jsme všichni krátce po jídle :p

Uz jsem s nim mluvil/psal pres ICQ, mam cislo na mobil...prej az bude dalsi, mame so ozvat....

Uz jsem s nim mluvil/psal pres ICQ, mam cislo na mobil...prej az bude dalsi, mame so ozvat....

Oká, sice tam už pak bude převaha stříbrné, ale pastelky stejně vyniknou :p

A ta černá brněnská hvězda se Ti neozvala, co?

• Autor

Oká, sice tam už pak bude převaha stříbrné, ale pastelky stejně vyniknou :p

E-e :-(

ten doktor je takt blazen vzdyt nas tam videl tak se mohl stavit ne treba se bal

Ženský, naslibuje kde co kde komu a skutek utek´... :rtfm:

ten doktor je takt blazen vzdyt nas tam videl tak se mohl stavit ne treba se bal

Taky bych se bál vidět nás tam, takovou bandu :aggressive: Anebo jsme se mu zdáli málo vytuněný :p

Hele, nějak jsem si nevzal včera Tvé číslo na mobil, tak jestli chceš, pošli mi ho přes sz.

• Autor

Ja presne nevim, jestli to byl on...

Hele, včera cestou domů, s kačenou v kufru, jsme si dali malej závodek :) Byla to celkem prdel po těch ani ne okreskách, s tím provozem :palec2:

• Autor
Hele, včera cestou domů, s kačenou v kufru, jsme si dali malej závodek :) Byla to celkem prdel po těch ani ne okreskách, s tím provozem :palec2:

No jakozto drzitel a opatrovnik dnesniho obedu jsi urcite byl v jiste nevyhode... ;-)

no taky si myslim :D

No jakozto drzitel a opatrovnik dnesniho obedu jsi urcite byl v jiste nevyhode... ;-)

no taky si myslim :D

Větší nevýhoda byla jet v těch mracích prachu :smich:

Jo a kdyby někdo nevěděl, dnes je v ZR, v Laguně, opět mini sraz -_- info dodá acter :-D

Kačenu jsem vezl já. :kol-147:

Upraveno od Luďa

->acter: co doctor včera?

• Autor
->acter: co doctor včera?

Pohodovej borec...krasne udelana Octa 1.8...zajimava hudba...pokec dobrej...slibil ucast na OC besidce...

Ženský, naslibuje kde co kde komu a skutek utek´... :rtfm:

Zdáreček pánové

Černá hvězda z Brna se moc omlouvá,pozdě,ale přece.Byla jsem zahrabaná po hlavu ve výplatních páskách a papírech vůbec a kdybych to do dneška neměla hotový tak bych asi musela zaměstnance vyplácet ze svýho.Tak se nezlobte,teď bych přijela a s ještě větší radostí,ale tata slaví 50 takže tam je účast povinná :help: Ale když budu vědět nějaký termín do předu a nebude před výplatou,tak mě(vlastně nás) tam máte se vší parádou ;) Mějte se pěkně!!!

Sakra ať už je sobota!!!

Se těším!!! :skoda::rock: :rock:

• Autor
Sakra ať už je sobota!!!

Se těším!!! :skoda::rock: :rock:

Cece, nejak jsem pochopil, ze vsichni chteji prijet v sobotu neco malo po poledni :-(

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.