Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

PŘÁTELÉ MÁTE TU KRÁSNÝ AUŤÁKY!!! SPOUSTU FOTEK... PROČ SE NEZAPOJÍTE DO SOUTĚŽE O FOTKU ROKU??? MRKNĚTE PROSÍM DO MÉHO PODPISU!!! VYHRÁT MŮŽE OPRAVDU KDOKOLIV! SOUTĚŽ JE PRO VŠECHNY ŠKODOVKY BEZ ROZDÍLU VAH!!! ;) DÍKY

Vloženo
Hezoučkej. Přiznám se, že jsem ještě neviděl základní výbavu doplněnou o panoramatickou střechu.

Je to verze roomster pro německo.Já jsem spokojenej.Všude v servisu mi ho chválí.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Moc pěkná. Nic ve zlym, ale asi by měla být ve Fabiích. Jaká to je, prosím tě, barva? Vypadá jako stříbrná, ale na těch fotkách

se mi to moc nezdá. Když tak hoď ještě nějaký fotky interiéru. Samozřejmě ti gratuluju ke koupi. :palec2:

Vloženo
Moc pěkná. Nic ve zlym, ale asi by měla být ve Fabiích. Jaká to je, prosím tě, barva? Vypadá jako stříbrná, ale na těch fotkách

se mi to moc nezdá. Když tak hoď ještě nějaký fotky interiéru. Samozřejmě ti gratuluju ke koupi. :palec2:

Je to zelená Artic metalíza. Na fotkách to hodně klame, bylo zataženo při focení.

Vloženo

Docela jsem se bál, že napíšeš, je to stříbrná co jinýho a já budu za blbce. Ta zelená arctic se mi líbí. Viděl jsem jí

v salonu a ty fotky vážně dost klamou. Nic mi do toho není, ale ty jsi si změnil nick? Chvíli jsem nevěděl, jestli mi neodpovídá někdo jinej. :)

Vloženo (editace)

Nick jsem si nezměnil, to odpověděl můj syn.

Fotek je zatím málo. O víkendu chceme nalepit lišty, tak potom nafotíme.

Editováno: , autor: Petr_794
Vloženo
Nick jsem si nezměnil, to odpověděl můj syn.

Fotek je zatím málo. O víkendu chceme nalepit lišty, tak potom nafotíme.

Přesně tak. Sluníčko by mělo svítit, pak vynikne barvička :).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...