Přejít na obsah

Petr_794

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Petr_794

  • Narozeniny 13.6.1967

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.planografie.com
  • ICQ
    0

Oznámení Petr_794

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Na podzim jsem jel na garančku se závadou zavírání okna pravých zadních dveří, po seřízení v servisu funguje dodnes (bez výměny motorku). Dnes se mi totéž projevilo u levých zadních dveří, zavře se jen když spínačem po kouskách zavírám.
  2. Stalo se vám už, že nešel zapnout tempomat? Několikrát jsem ho zapnul při jedné jízdě a najednou zapnout nešel. Musel jsem zastavit a znovu nastartovat a od té doby je "zatím vše OK"
  3. Petr_794

    Zimní pneu

    dnes jsem nechal při garančce přehodit kola - 185/55 R15 sice Rotex, které jsem k autu dostal, ale po 2 zimách si na ně stěžovat nemůžu
  4. Petr_794

    Prahové lišty

    Taky jsem nalepil prahové lišty i zadní a lemy blatníků
  5. Petr_794

    Zimní pneu

    Od prodejce jsem dostal zimní pneu v akci značka ROTEX Z3000 185/55 R15 H82 bez ráfků (plecháče jsem si dokoupil), trochu jsem se divil, ale asi pneu co dostane od škodovky prodá a k autům dává jiné. Zatím se jeví slušně i když jsem měl o této značce pochybnosti, v testech jsem ji nikde nenašel takže nemůžu srovnat s ostatními. Zásadně jsem pro přehazování celých kol, když se nedostanu do servisu tak si je přehodím sám a neničí se pneu ani ráfky.
  6. Petr_794

    Alu kola

    tak lemy už jsou tam taky, pustili jsme se do toho s kolegou v práci
  7. Petr_794

    Alu kola

    Ochranné lišty předního a zadního nárazníku jsem dokoupil od Milotecu, stejně tak ofuky a ochrannou lištu pátých dveří. Ještě mám lemy blatníků, ale nenašel se zatím nikdo kdo by je nalepil
  8. Petr_794

    Alu kola

    letní jsem si objednal "LINE" a na zimní jsem dal plecháče - ale je to děs
  9. Bohužel páni vrchní jsou tací jáký jsou a hází nám klacky pod nohy. Pokud je v techničáku N1 musí tam být atestovaná přepážka, pokud ji někdo vyndá jedná se o nepovolenou přestavbu. Taktéž jakékoliv úpravy přepážky by neměly být (sám se ale chystám na drobné úpravy) aby bylo auto použitelné. Nesouhlasím aby bylo pro odpočet jen 2 místné. Pokud jsem plátce a odvádím z marže DPH nevidím důvod proč neodečíst DPH i z auta tak jako z jiných věcí (to nám, ale umožňuje jen přestavba na N1). Ten kdo není plátce nemusí státu DPH z marže odvádět - v tom je rozdíl mezi plátcem a neplátcem - jen na vysvětlenou. To JaKr: ne každý podnikatel musí být zloděj! Souhlasím s Blacky: ...prepazku odmontujou a pouzivaj to jako obyc karu je bohuzel k tizi i tech , kteri ho opravdu jako N1 uzivaji. - bohužel to tak je a díky nabídkám prodejců malých aut s odpočtem můžeme čekat, že nám to ztíží ještě víc, nebo si auta neodepíšeme vůbec a možná ani opravdu nákladní!!!
  10. mám taky přepážku, a origo vana se tam nevešla, tak jsem ji u prodejce vyhandloval za vanu z fabie a ta je akorát
  11. Petr_794

    Řazení

    mám najeto asi 500 km, řazení bez problémů
  12. Corner funkci mám, rychlost do 40 km/hod stačí pak už stejně nestíháš sledovat kraje vozovky těsně před sebou
  13. tak jsem rozšířil řady s modrou storm metalízou
×
×
  • Vytvořit nový...