thomasino Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Zakladam nove tema, viz. Admin sekce/Zmeny na foru (kdyztak juknete tam). Admini se jeste neozvali, nicmene to nebrani zalozeni. Kdo ma vlastni (ci cizi) zkusenost s firmou ci osobu ohledne renovace ALU kol hodte sem, plz odkaz s nejakym kontaktem a pak trebas foto nebo alespon vyrobce/typ ALU kola s cenou opravy. At si muzeme udelat obrazek kolik stoji oprava toho a toho kola (vicepaprskovy, odstin, atd). A pojdme prispivat ala 'Kdo co dela', tnz. zadne OT, flamy, atd. ... lakovani;piskovani;chromovani;lesteni;rovnani;skrabancu;ALU; (search stringy pro lepsi hledani ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Drive nez se snese "kritika", ze uz je toho hodne v jinych tematech, tak ano vim to ale pojdme postavit toto tema znovu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brizka Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Zdar lidi, chystám se dát opravit moje oba přední liťáky a nevím, kam. Mám je jen trošku odřené, ale není to ono. Našel jsem firmu, která dělá renovace kol, ale už to nestříkají. Potřebuji firmu, která mi komplet nastříká a nalakuje liťáky. Nemáte někdo s něčím takovým zkušenost??? Jsem z Hradce Králové, tak prosím něco okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Pokud je máš jen odřený, tak ti je opraví každej šikovnej lakýrník, vykytuje odřeniny a pak ti to i nalakuje,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brizka Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 No to je hezké, ale myslím si, že to nebude tak jednoduché. Ty kola nejsou nijak zničené, ale je tam jedna hlubší rýha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Našel jsem firmu, která dělá renovace kol, ale už to nestříkají. Tomu se odborně říká : "Výkřik do tmy" Jsou to odborníci, ale dělají jenom něco... proboha, co je to za firmu? Buď to nezvládnou, a pak to nejsou odborníci, nebo to zvládnou špatně a pak jsou to diletanti. Nebo to zvládnou a pak jsou to frajeři! Kde je ta stavovská čest - máš rýhu, dej to sem, o nic se nestarej. Rýha zmizí - jak? To je naš problém, ty se o nic nestarej, rýha tam prostě nebude ( i když zatím nevíme jak). A i kdyby to mělo stát majlant, tak tam ta rýha nebude - už proto, že jsi zákazník a že nám děláš reklamu. ( a my se dostaneme dál a ty budeš spokojený) Když někdo renovuje kola a nestříká je, co proboha dělá ? Renovaci si představuji se vším všudy - tzn. ty kola musejí vypadat jako nová. Znám jedno "sedlářství", které renovuje stará auta a v rámci autencitity si nechává na zakázku dělat starou technologií původní koženky. Já to nechápu, ale těší me to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Já na svoje předchozí auto(Ibiza) nechal ALU pískovat-1000Kč za sadu a lakování 2000Kč za sadu ale nejen ze předu,ale kompletalu ze všech stran..Lakování dělala normální autolakovna..Barva na nich drží dodnes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 To taky nechápu, tak buď to dělám komplet opravy ALU Kol i s lakem nebo to neinzeruju. Jinak jsou ODBORNÍCI kteří opraví i 30cm chybějící přední límec na kole a různé jiné vyštípnutí alu kol Naváření a opracování uražených límců včetně chybějících kusů ráfků ve větším rozsahu Větší poškození (např.uražený přední límec 15-30cm) 800,- až 2000,- http://www.pneuvulkan.cz/lang_cs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 som si opravoval a striekal sam.Je to na niektorychmiesach trocha hrbolate od prachu ale ked sa na to pozries na aute nic nevidis.A daju sa aj jemne oderky vyhladit staci smirgel 1200 a voda a ide sa...... tu je nejake foto zajtra to idem dat obut potom hodim komplet foto http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50entry406957 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 http://www.lakovna-praskova.cz/autorafky.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuffy Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Zdar lidi, chystám se dát opravit moje oba přední liťáky a nevím, kam. Mám je jen trošku odřené, ale není to ono. Našel jsem firmu, která dělá renovace kol, ale už to nestříkají. Potřebuji firmu, která mi komplet nastříká a nalakuje liťáky. Nemáte někdo s něčím takovým zkušenost???Jsem z Hradce Králové, tak prosím něco okolo. Nevím jak se jmenují, ale dokázal bych Ti popsat kde to v HK je. Nemám sice vlastní zkušenost s jejich prací protože jsem do toho nechtěl dát tolik peněz, ale dokáží i navařit hliníkový ráfek a celý to nastříkat, prostě komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brizka Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Tak mě to prosím popiš, kde to V HK dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Taky bych rád takovou firmičku-Vysočina nebo Jižní Čechy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuffy Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Tak mě to prosím popiš, kde to V HK dělají Když pojedeš od Jičína směrem do HK tak za kruhákem na první světelné vlevo a za kolejema hned vpravo a tam to pak najdeš je to pneuservis Krtička. Dokonce jsem teď našel stranky takže tam mají možná i mapku http://www.autohk.cz/krticka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Tak mě to prosím popiš, kde to V HK dělají Když pojedeš od Jičína směrem do HK tak za kruhákem na první světelné vlevo a za kolejema hned vpravo a tam to pak najdeš je to pneuservis Krtička. Dokonce jsem teď našel stranky takže tam mají možná i mapku http://www.autohk.cz/krticka/ na rohu té světelné je vlevo prodej motorek, než k ní přijedeš, tak budeš míjet vpravo JET, pak bazar referenských vozů (kurňa je tam červená OIIRS), pak vpravo zvýšený chodník a pak po 30m je světelná, to je ona naproti hospoda Kalinka a odbočka je do Plotišť, směr od města je to vpravo VČE, pak prodej alu kol Sport auto, pak prodej dílů Auto RS, tam mají nejlevnější svíčky origo Bosch a jseš na světlech - doprava Plotiště Kdyby jsi tam nepochodil, tak ještě Jaroměř, oprava tam 500,. Kč (rovnání a stříbrný lak klasika), ozvi se poslal bych ti kontakt - Elkov Jaroměř - a popis cesty Jinak zdravím Hradečáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Zdravim... budu na zimu sundavat kola chtel bych je dat na jaro trochu do kupy... ma nekdo zkusenost s touhle firmou? http://www.autohk.cz/alupro (otazka spis pro JaKra) v prosinci jedu do HK tak bych to vzal prijednom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 To taky nechápu, tak buď to dělám komplet opravy ALU Kol i s lakem nebo to neinzeruju. Jinak jsou ODBORNÍCI kteří opraví i 30cm chybějící přední límec na kole a různé jiné vyštípnutí alu kolNaváření a opracování uražených límců včetně chybějících kusů ráfků ve větším rozsahu Větší poškození (např.uražený přední límec 15-30cm) 800,- až 2000,- http://www.pneuvulkan.cz/lang_cs/ Super firma, dik za kontakt, ale: ked si niekto chce dat zrenovovat disky (16tky alebo 17tky povedzme, kde je cena vyssia) a ma jeden poskodeny zacnime ratat. oprava poskodeneho disku 2000 + odstranenie stareho laku 500 + lakovanie 4 x 1500 to mame 8500 + DPH = 10000Kc no nekupite radsej nove disky? to len taka uvaha, mozno by zrobili lepsiu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Zdravim... budu na zimu sundavat kola chtel bych je dat na jaro trochu do kupy... ma nekdo zkusenost s touhle firmou? http://www.autohk.cz/alupro (otazka spis pro JaKra) v prosinci jedu do HK tak bych to vzal prijednom... osobně neznám, ale slyšel jsem že dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras83 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 osobně neznám, ale slyšel jsem že dobrý čau chlapi, sem kousek od HK (Stračov, 25km na jičín) no a potřeboval bych kontakt, nebo aspoň něco o tý firmě v Jaroměři, mám na feldě bouchlej liťák a na oktávku tady mám vyvařenej ale celkově by potřeboval opravit, zkusíme to v HK tam naproti Kalince, ale přecijenom bych rád kontakt s cestou na tu Jaroměř...díky moc ondras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Super firma, dik za kontakt, ale: ked si niekto chce dat zrenovovat disky (16tky alebo 17tky povedzme, kde je cena vyssia) a ma jeden poskodeny zacnime ratat. oprava poskodeneho disku 2000 + odstranenie stareho laku 500 + lakovanie 4 x 1500 to mame 8500 + DPH = 10000Kc no nekupite radsej nove disky? to len taka uvaha, mozno by zrobili lepsiu cenu Tak než toto, tak raději nová kola a to levněji. http://pneu.extralevne-pneu.cz/foto_alu_kolo.php?kod_zbozi=EHP8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Přesně tak,jestli nemáš kolo za 5 litrů,tak se neoplatí opravovat. Kromě snad jen opravy laku. Mě vyšlo opískování 4 kol + komaxit + vrchní bezbarvý lak 2 000 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.