Přejít na obsah

Brizka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Brizka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No je to tato, jak je to mračítko http://shop.ep-tuning.cz/product_info.php?...2c3395e11f1d6c8
  2. Zdar lidi, potřeboval bych poradit, kde najdu na Fábce označení barvy. Mám takovou stríbrnou, ale né tu modro-stříbrnou. Koukal jsem do velkého techničáku a tam to také není. Prosím poraďtě.
  3. Tak mě to prosím popiš, kde to V HK dělají
  4. No to je hezké, ale myslím si, že to nebude tak jednoduché. Ty kola nejsou nijak zničené, ale je tam jedna hlubší rýha.
  5. Zdar lidi, chystám se dát opravit moje oba přední liťáky a nevím, kam. Mám je jen trošku odřené, ale není to ono. Našel jsem firmu, která dělá renovace kol, ale už to nestříkají. Potřebuji firmu, která mi komplet nastříká a nalakuje liťáky. Nemáte někdo s něčím takovým zkušenost??? Jsem z Hradce Králové, tak prosím něco okolo.
  6. Díky moc za vaěše rady. Koukal jsem na net a našel jsem Castrol GTX Magnatec 5W-40, bylo by možné tento olej použít???
  7. Zdravím všechny. Koupil jsem si Fábii 1,4 16V 74kW, r.v. 2000 a chci do tohoto vozu koupit kvalitní olej. Nevím, ani jaký je předepsaný olej pro tento vůz, tak žádám majitelé tohoto vozu o radu, který kvalitní olej mám koupit. Předem díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...