RomanKo Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 A to mas tak Blacky original? Ja som myslel ze ten otocny bazmek ma dve polohy...teda prve povysunutie ze su zadne hmlovky a predne hmlovky az druhe povysunutie...ako u FI. Ci sa mylim? Alebo si si to domontovaval sam a napojil na zadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 mam orig. funguje to tak, ze pri rosvicenych alespon potkavackach, pri privnim zatrazeni rosvitis, predni mlhovky, pri druhem zatazeni se rosviti predni i zadni. je to trochu nelogicke, spis je potreba jem ta zadni, samostatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 No tak si to prepinujte naopak :D EDIT: ODDELIL som príspevky týkajúce sa zadných hmloviek do novej témy takže vás prosím zadnú hmlovku riešte tu: Zadné mlhovky, ...a téma o tom... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=34606&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Corner funkcia hmloviek funguje len do 40 km/h. Neda sa nastavit vyssia rychlost, pri ktorej by este corner funkcia fungovala? Taka 60-tka by bola lepsia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_794 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Corner funkcia hmloviek funguje len do 40 km/h. Neda sa nastavit vyssia rychlost, pri ktorej by este corner funkcia fungovala? Taka 60-tka by bola lepsia... Corner funkci mám, rychlost do 40 km/hod stačí pak už stejně nestíháš sledovat kraje vozovky těsně před sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Ja sa s tým práve trápim. Nakolko to mám na FI napojené, všetko fachá ale moja stará BSG a Gateway mi neumožnila sa dostať na adresu 55 ktorá je vlastne RJ cornerlight. Kúpil som BSG s indexom F presne takú ako v Roomstri, na adresu 55 sa dostanem, ale neni možné kódovanie. Mám však len cornerlight bez adaptívnych svetlometov, takže neviem ako sa chová RJ s adaptívnymi svetlometmi. Jediná možnosť je možnosť 16 Secure Login alebo niečo také a tam neviem PIN. Nie je tu niekto kto vie ten PIN? alebo vie zistiť? Po výmene BSG mi nefunguje trippling !!! a s tou istou RJ na FI ktorá ju má od výroby trippling funguje. Teraz neviem čo už :-( Nastaviť ale vyššiu rýchlosť asi nepojde, stiahol som si "lbl" súbory k VAGCOM a v možnostiach kódovania boli len možnosti áut (Passat, Leon...) mimo to som nenašiel "lbl" súbor pre našu RJ ale len podobné s rozdielnym prvým číslom - 5M0 narozdiel od 5J0. Corner funkcia hmloviek funguje len do 40 km/h. Neda sa nastavit vyssia rychlost, pri ktorej by este corner funkcia fungovala? Taka 60-tka by bola lepsia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Trosku OT Prosim vas nemůže mi někdo z etky zjistit cenu toho černého plastu co se zacvakává do mlhovek? Potřebuju ale na kulatý typ mlhovek. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xantrix Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Trosku OTProsim vas nemůže mi někdo z etky zjistit cenu toho černého plastu co se zacvakává do mlhovek? Potřebuju ale na kulatý typ mlhovek. Diky moc Číslo dílu náhodou nemáš ? Pokud myslíš "Kryt pro světlomet mlhový", 5J0 853 665 - levý a 5J0 853 666 - pravý (viz č. 13) potom je cena 214,50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Číslo dílu náhodou nemáš ? Pokud myslíš "Kryt pro světlomet mlhový", 5J0 853 665 - levý a 5J0 853 666 - pravý (viz č. 13) potom je cena 214,50. Jo to je presne to co jsem myslel. Předpokládám že je to cena za kus. DIky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Mám dotaz,dá corner funkce dodatečně aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Nie, musíš mať RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 prepinovaval uz nekdo spinac svetel kvuli mlhovkam? chci to udelat, koukal sme na spinac, ale nejsem si jistej. Aby sedeli kontrolky. bude stacit, jen prehodit ve spinaci ty dva draty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 čo presne chceš urobiť? Vypínať to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 čo presne chceš urobiť? Vypínať to? rad bych mel opacne zapinani mlhovek. nejprve zadni a pak k nim pripnout predni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 [Ahoj, uz jste nekdo sehnal ty napodobeniny corner mlhovek ze scouta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 [Ahoj, uz jste nekdo sehnal ty napodobeniny corner mlhovek ze scouta? Co tím myslíš?Tyhle mlhovky se tady dají normálně koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Tak teda prehodiť vodiče na pinoch 8 a 9 na spínačii svetiel rad bych mel opacne zapinani mlhovek. nejprve zadni a pak k nim pripnout predni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Tak teda prehodiť vodiče na pinoch 8 a 9 na spínačii svetiel diky moc, pristi vikend na to jdu, tak pak budu referovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) Co tím myslíš?Tyhle mlhovky se tady dají normálně koupit. A vis kolik stoji? Hledal jse na ne odkaze ve Skoda-auto.cz a nepodarilo se mi je najit.Poradite mi, kde je najdu? Diky moc Editováno: 25. Květen 2008, autor: Zdeny.46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 uz jste nekdo menil ty klasicke mlhovky za design corner ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Zdeny: Nemal by byť problém. Ak dobre pozerám, tie Scout hmlovky sú tie isté ako pre Corner, dokonca aj ich cena je rovnaká, ako u tých bežných okrúhlych. Ľavá = 5J0 941 701, pravá 5J0 941 702, obe po cca. 1800 Sk plus 2x žiarovka H8 35W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Zdeny: Nemal by byť problém. Ak dobre pozerám, tie Scout hmlovky sú tie isté ako pre Corner, dokonca aj ich cena je rovnaká, ako u tých bežných okrúhlych. Ľavá = 5J0 941 701, pravá 5J0 941 702, obe po cca. 1800 Sk plus 2x žiarovka H8 35W. Dekuji, Igor, pomohl jsi mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mopmv Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 mám dotaz už někdo dokodovával corner funkci mlhovek na roomstra . byl jsem o víkendu na montáži tempomatu a Honza72 mě řekl , že v mém případě výbavy by to měla být jenom otázka dokodování, tak se ptám zda to již někdo zkoušel nebo nad tím také uvažuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 mopmy: Dokódovaním to nepôjde - corner hmlovky majú svoju vlastnú RJ, bez nej to nespojazdníš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 uz jste nekdo menil ty klasicke mlhovky za design corner ?? Pro corner mlhovky je jinej nárazník.Pokud máš kulatý a chceš dát hranatý musíš uřezat držáky pro kulatou mlhovku a vyměnit konektor mlhovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.