mike_k Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Co to mas za blbou pojistku? Moje pojistovna rusi bonus jen u skod, ktere sis zavinil sam vlastni vinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Co to mas za blbou pojistku? Moje pojistovna rusi bonus jen u skod, ktere sis zavinil sam vlastni vinou. A u koho pak to máš? Jseš si jistej? Bonusy jsou za to, že nečerpáš a je jedno jestli za to můžeš nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Co to mas za blbou pojistku? Moje pojistovna rusi bonus jen u skod, ktere sis zavinil sam vlastni vinou. No Českou pojištovnu jako jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Co to mas za blbou pojistku? Moje pojistovna rusi bonus jen u skod, ktere sis zavinil sam vlastni vinou. No Českou pojištovnu jako jinou U české přijdeš o bonus určitě ať za to můžeš nebo ne , právě proto mě zajímá která pojišťovna je tak "hodná" - to je pro mě novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Allianz, jen škody mnou zaviněné ruší bonus, tzn, že v poho můžu nezaviněnou bouračku likvidovat z havárky, aniž bych přišel o cokoliv a navíc je to rychlejší a ve větší míře plnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tebou nezaviněnou havárku plní pojišťovna škůdce a pokud si to zařídíš přes svoje havarijko tak to pojišťovna dostane proplaceno od pojišťovny škůdce, ale pochybuji, že když přijdeš na pojišťovnu s tím že ti vykradli auto nebo poškodily tak ti pojišťovna bonus nechá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 No samo že mám českou.... o bonus bych přišel v případě, že by byl neznámý pachatel anebo kdyby po něm škodu nevymohli, což je můj případ, protože pachatel je "socka" a nikdo z něj nic nedostane. No ale už to neřeším, maska je v tahu, ale naštěstí jsem měl doma ještě Milotec, takže jsem ji jen vyměnil, a jedíné co zacvakám bude světlo. Sice to něco vezme, ale nebude to naštěstí taková palba. Snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 a jedíné co zacvakám bude světlo http://www.aukro.cz/item175363557_svetla_s..._fabia_obe.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 naprosto chápu tvůj vztek a bez moc...................mě někdo kdysi objel fáčko klíčem a myslel jsem že se poseru............................no, ale tak když víš kdo to udělal tak bys o ty bonusy přijít nemusel, nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) jen pro zajímavost??? jaka byla teda odhadovaná škoda??? Editováno: 13. Březen 2007, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Odhadovaná škoda byla 4000 Kč, jenže to bylo jen za masku a to jsem netušil, že je křáplé světlo... Podle pojišťovny je tabulková cena za komplet masku + lak + práce 5500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 ty woe Harmíku, to je mi líííto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.