Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Co to mas za blbou pojistku? Moje pojistovna rusi bonus jen u skod, ktere sis zavinil sam vlastni vinou.

Co to mas za blbou pojistku? Moje pojistovna rusi bonus jen u skod, ktere sis zavinil sam vlastni vinou.

A u koho pak to máš? Jseš si jistej? Bonusy jsou za to, že nečerpáš a je jedno jestli za to můžeš nebo ne

No Českou pojištovnu jako jinou lol

No Českou pojištovnu jako jinou lol

U české přijdeš o bonus určitě ať za to můžeš nebo ne , právě proto mě zajímá která pojišťovna je tak "hodná" - to je pro mě novinka

Allianz, jen škody mnou zaviněné ruší bonus, tzn, že v poho můžu nezaviněnou bouračku likvidovat z havárky, aniž bych přišel o cokoliv a navíc je to rychlejší a ve větší míře plnění -_-

Tebou nezaviněnou havárku plní pojišťovna škůdce a pokud si to zařídíš přes svoje havarijko tak to pojišťovna dostane proplaceno od pojišťovny škůdce, ale pochybuji, že když přijdeš na pojišťovnu s tím že ti vykradli auto nebo poškodily tak ti pojišťovna bonus nechá.

• Autor

No samo že mám českou.... o bonus bych přišel v případě, že by byl neznámý pachatel anebo kdyby po něm škodu nevymohli, což je můj případ, protože pachatel je "socka" a nikdo z něj nic nedostane.

No ale už to neřeším, maska je v tahu, ale naštěstí jsem měl doma ještě Milotec, takže jsem ji jen vyměnil, a jedíné co zacvakám bude světlo. Sice to něco vezme, ale nebude to naštěstí taková palba. Snad.

naprosto chápu tvůj vztek a bez moc...................mě někdo kdysi objel fáčko klíčem a myslel jsem že se poseru............................no, ale tak když víš kdo to udělal tak bys o ty bonusy přijít nemusel, nebo ne???

jen pro zajímavost??? jaka byla teda odhadovaná škoda???

Upraveno od Sinius

• Autor

Odhadovaná škoda byla 4000 Kč, jenže to bylo jen za masku a to jsem netušil, že je křáplé světlo...

Podle pojišťovny je tabulková cena za komplet masku + lak + práce 5500 Kč.

ty woe Harmíku, to je mi líííto :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.