Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Co to mas za blbou pojistku? Moje pojistovna rusi bonus jen u skod, ktere sis zavinil sam vlastni vinou.

A u koho pak to máš? Jseš si jistej? Bonusy jsou za to, že nečerpáš a je jedno jestli za to můžeš nebo ne

Vloženo
Co to mas za blbou pojistku? Moje pojistovna rusi bonus jen u skod, ktere sis zavinil sam vlastni vinou.

No Českou pojištovnu jako jinou lol

U české přijdeš o bonus určitě ať za to můžeš nebo ne , právě proto mě zajímá která pojišťovna je tak "hodná" - to je pro mě novinka

Vloženo

Allianz, jen škody mnou zaviněné ruší bonus, tzn, že v poho můžu nezaviněnou bouračku likvidovat z havárky, aniž bych přišel o cokoliv a navíc je to rychlejší a ve větší míře plnění -_-

Vloženo

Tebou nezaviněnou havárku plní pojišťovna škůdce a pokud si to zařídíš přes svoje havarijko tak to pojišťovna dostane proplaceno od pojišťovny škůdce, ale pochybuji, že když přijdeš na pojišťovnu s tím že ti vykradli auto nebo poškodily tak ti pojišťovna bonus nechá.

Vloženo

No samo že mám českou.... o bonus bych přišel v případě, že by byl neznámý pachatel anebo kdyby po něm škodu nevymohli, což je můj případ, protože pachatel je "socka" a nikdo z něj nic nedostane.

No ale už to neřeším, maska je v tahu, ale naštěstí jsem měl doma ještě Milotec, takže jsem ji jen vyměnil, a jedíné co zacvakám bude světlo. Sice to něco vezme, ale nebude to naštěstí taková palba. Snad.

Vloženo

naprosto chápu tvůj vztek a bez moc...................mě někdo kdysi objel fáčko klíčem a myslel jsem že se poseru............................no, ale tak když víš kdo to udělal tak bys o ty bonusy přijít nemusel, nebo ne???

Vloženo

Odhadovaná škoda byla 4000 Kč, jenže to bylo jen za masku a to jsem netušil, že je křáplé světlo...

Podle pojišťovny je tabulková cena za komplet masku + lak + práce 5500 Kč.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...