Octavoušek Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Chtěl jsem se zeptat,mám O II r.v. 2005 Elegance,dá se naprogramovat automatické vytažení okýnek když zamknu auto centrálem/nyní musím držet tlačítko zamykání,dokud se okna nezavřou/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Cosby tuším niečo také robil, ale na O1 a F1 každopádne podľa TOHOTO som to nenašiel, prípadne pozri toto odkial je ten súbor... Co lze a kdo co umi nastavit prez VAG ??, dodatecne aktivace ruznych funkci??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...omatick%E9&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 OII to umí od ákladu,co vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavoušek Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Mám rok výroby 2005 a nejde mi to,ale u 2007 to jde,ale nevím jak to zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Take mi to funguje pouze pokud drzim tlacitko MR2006. A pokud je mozne to zmenit rad to vyzkousim take bych uvital zamknout a okenka by vyjela sama nahoru aniz bych drzel stale to tlacitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) Lepší je držet to tlačítko, než aby zajely po zamknutí pak by totiž nešlo je nechat otevřené kvůli větrání. Mi to vyhovuje tak jak to je Editováno: 9. Březen 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ...nesúvisí to dajak s alarmom? ja mám MR2006 a okná sa zatvárajú aj keď nedržím tlačítko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Mám rok výroby 2005 a nejde mi to,ale u 2007 to jde,ale nevím jak to zprovoznit. Já mám vyrobenou v 2004 a no problém stahují se, je fakt že tam byl alarm z výroby, ale to by snad nemuselo mít na to vliv. Jo a taky to auto bylo na export, tak nevím jestli tam třeba nejsou nějaké maličkosti jinak udělané. To netuším, ale mi to na dálku normálně při přidržení u zamykání zavře okna, u otevírání když podržím, tak se okna stáhnou dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 umí to každá,pokud se drží tlačítko.POKUD né,dá se to zapnout v komfortce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 no ale práve že ja ho nemusím držať zmačknuté, iba zamknem a odídem a okná sa sami zavrú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Mám rok výroby 2005 a nejde mi to,ale u 2007 to jde,ale nevím jak to zprovoznit. Já mám vyrobenou v 2004 a no problém stahují se, je fakt že tam byl alarm z výroby, ale to by snad nemuselo mít na to vliv. Jo a taky to auto bylo na export, tak nevím jestli tam třeba nejsou nějaké maličkosti jinak udělané. To netuším, ale mi to na dálku normálně při přidržení u zamykání zavře okna, u otevírání když podržím, tak se okna stáhnou dolů. Tak v tomhle případě se auta z dovozu neliší..vlastní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Na Cosby To znamena ze kdyz se to nastavy tak se pri otevirani auta podrzi tlacitko a okna se oteviraji ale pri zavreni auta se tlacitko drzet nemusi je to tak ----???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ...nesúvisí to dajak s alarmom? ja mám MR2006 a okná sa zatvárajú aj keď nedržím tlačítko... Mám MR2005 a musím podržet tlačítko..nebo klíček. A to samé na otevření. Jinak alarm mám a když nechám otevřená okna, neaktivují se mi ultrazvuky.. To mi vyhovuje, když je auto na dohled,třeba na zahradě nebo tak, můžu nechat pootevřená okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Na Cosby To znamena ze kdyz se to nastavy tak se pri otevirani auta podrzi tlacitko a okna se oteviraji ale pri zavreni auta se tlacitko drzet nemusi je to tak ----???? To nevím.V komfortce se dá nastavit pouze že lze stáhnout,drží li se tlačítko.Ale zkusím to zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavoušek Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Zítra mi budou dodělávat park.senzory,zkusím se na to optat,jestli to jde nějak nakódovat.Nemáte s tím ještě někdo nějakou zkušenost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Zítra mi budou dodělávat park.senzory,zkusím se na to optat,jestli to jde nějak nakódovat.Nemáte s tím ještě někdo nějakou zkušenost?? Ked som si konfiguroval auto, tak som mal tuto poziadavku. Musel som si objednat alarm nie od vyroby, ale zvlast doinstalovany a aby podporoval dialku, musel som si doobjednat modul k tomuto alarmu na zatvaranie okien pri zamykani za 3500,-sk . Je to niejaky druh METY pripojeny na CAN BUS . Vsetko mi objednali a zapojili v Skoda servise(AutoPark BA), kde som si kupoval auto. Mam MR2006 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) Aj ja tam mám tú METU, takže to vyzerá že to vyťahovanie okien neovláda riadiaca jednotka motora ale alarm... Editováno: 14. Březen 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Já mám taky Metu z příslušenství, a okna mi chodila i před tím..když zamknu auto a aktivuju alarm s otevřenými okny, tak se nespustí vnitřní čidla..jinak vše chodí jak před instalací alarmu.. Jako funkci na dovírání a tak mají třeba jablotrony, které pro to mají special vývod jako signál pro elektriku oken..aspoň tak to bylo u Akcentu, který jsem dával do Fanouše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 mam 2004 a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 á mám taky Metu z příslušenství, a okna mi chodila i před tím..když zamknu auto a aktivuju alarm s otevřenými okny, tak se nespustí vnitřní čidla a to ja práve nemôžem ja keď zamknem s otvorenými oknami, o sekundičku sa zavrú. vnútorné senzory deaktivujem iba tým že dvakrát zapnem zapaľovanie, ale okná nemôžem nexať otvorené aj keď niekedy by som potreboval vetranie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ja som dával neorigos alarm s DO a to dovieranie rieši práve alarm. Ak nechcem dovierať okná, tak zamknem auto len kľúčom. Vtedy sa ani alarm neaktivuje. Takto mi to vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 To jsou jen dohady...Jestli to jde, tak napiste adresu kde a jak se to dela a je po diskusi.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukaa Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Treba do alarmu snimač na doťahovanie okien asi 400 sk Editováno: 21. Únor 2008, autor: lukaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 hm, tak já nevím, já mám rv 2006 a nevšiml jsem si, že by se okýnka po zamčení sama vytáhla nahoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Já mám všechny OII v Eleganci a u všech to jde...ale né samovolně....musí se podržet tlačítko zamčení,pak to okna vytáhne,zavře šíbr apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.