Sinius Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ahojda lidi, mám dotaz, dneska sem si přivezl auto ze servisu a bylo mi řečeno, že jsem měl podélně praklou nápravu, zajímalo by mě čím to a jak se to vůbec může stát, protože nejezdím žádný terény 99% dálnice a město.....................???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Co třeba nějaká výrobní vada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 já nevim, ale to bych řekl že by se to za 5 let už nějak projevilo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 já nevim, ale to bych řekl že by se to za 5 let už nějak projevilo?? Nejsem na to odborník, ale dokážu si představit, že tam něco bylo a teď náprava dostala nějaký impuls a projevilo se to...a navíc podle toho co píšeš to zjistili až v servisu, takže jsi to třeba ani nemusel vědět... Oni Ti k tomu nic neřekli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 cejtil sem takový lupání při otáčení volantem, tak mi rekli ze to bude zarezly lozisko na tlumicich,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale kdyz sem to tam odvezl tak mi rekli ze je v hajzlu stabilizator a kdyz to teda vsechno sundali tak zjistili ze je i ta naprava v cudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 To bych chtěl vidět.Jen,jestli si nechce servis zvýšit rozpočet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 To bych chtěl vidět.Jen,jestli si nechce servis zvýšit rozpočet Taky se přikláním k tomu, že si servis vymyslel zase p*covinu, dokážeš si představit "prasklou nápravu" ? A na mladým autě? Vždyť to nemají, ani staré šit pixly z 80.let dotažených ze západu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 bude tam stabilizator v cudu a servis sa chce obohatit tak ti povie ze tam je naprava vcudu. no ani ja si neviem predstavit prasknutu napravu. chod do servisu a nechaj si ukazat to prasknutie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 To bych chtěl vidět.Jen,jestli si nechce servis zvýšit rozpočet To už by bylo trochu silný kafe, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 už jenom podle toho jak náprava vypadá se mi nezdá aby praskla, ohnout ji, budiž, ale prasknout? hmmm, takže ti ji tedy vyměnili? pak bych chtěl tu svou původní vrátit, osobně jsem si vždycky nechal vrátit vymontované díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Prasklá náprava snad ani není možná,teda jestli nejezdíš rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Náhodou, u starých oktávek, Š1000 MB, a stovek byla prasklá nápravnice zcela normálním jevem (akorát je na to přijde vždycky, až když se sundá barva) Ale prasklá "nápravnice" u McPhersonů ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Vážení .............stabiliozator byl v hajzlu to jo a tu starou nápravu sem si odvezl domů a opravdu je podelně praskla, len by me zajimalo jak je to možné........no nic.......zaplatil jsem to, problemy tu uz nedela a varuju to auto jestli se na něm ještě něco posere.............jen za únor sem tam nechal 20tis a jsem nasranej..............takže začínám pomalinku koukat po výměně vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Môžeš nám to odfotiť??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Môžeš nám to odfotiť??? Jj, taky by mě to zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak to asi nekdo zvedal heverem za napravu a bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 vyfotit to nemůžu, už sem se toho zbavil, prostě to je asi záhada................mrdám na to, prostě to asi někdo zkurvi a ja si to vyžral......na druhou stranu ted mám funglovku nápravu a zase to pár let vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Jedna naše služební Octávka měla zlomenou nápravnici. Řekl bych vada materiálu - unavový lom - statický lom a křup! Vedoucí v tom zrovna jel. Mrda jako kdyby přejel železo, ale nic nepřejel. Dokonce se šel podívat na tu cestu, co tam mohlo být nebo co ztratil. Od té doby žrala jednu přední gumu. Sinius: No ale vyfotit jsi to mohl, když už Tě s ní pustili ven ze servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Jedna naše služební Octávka měla zlomenou nápravnici. Řekl bych vada materiálu - unavový lom - statický lom a křup!Vedoucí v tom zrovna jel. Mrda jako kdyby přejel železo, ale nic nepřejel. Dokonce se šel podívat na tu cestu, co tam mohlo být nebo co ztratil. Od té doby žrala jednu přední gumu. Sinius: No ale vyfotit jsi to mohl, když už Tě s ní pustili ven ze servisu. pustili, řekl sem že díly chci, ale prostě co s tím kusem v bytě 1+1 tak sem to dal kamaradovy do dilny, ze on si s tím nějak vyhraje, ale to je druhá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.