Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak jste mě tak navnadili,ze jsem dneska prezul na letni a predtim koupil ten Hamerite a natrel ty trmeny. Ladil jsem to k barve auta tak prosim tady jsou---

post-61-1174081596.jpg

Editováno: , autor: Harley1006
Vloženo
Když tak to můžeš zkusit sám, barva na třmeny se prodává taky ve spreji, určitě to zvládneš!!!! -_-

V servisu mám domluvenou demontáž třmenů, 3 dny to zůstane na zvedáku a během té doby by se měly nastříkat, vypálit a tak..aspoň tak je to domluvené předběžně, záleží, kolik za tu barvu bude chtít B)

Vloženo
tady je zadní

Máš tam dvakrát zadní :) Docela se mi to zpoždění hodí, protože jinak bych už měl asi taky přezuto..a přece jen, zase hlásí ochlazení, chjo, ať už je fakt jaro..

Vloženo
Koukám, že máš jiný ráfky než v avataru, co ta změna?

Ten avatar jsem kdysi nekde stahnul ,jeste nez jsem si ji dopravdy koupil.Takovy nuj sen ,ktery se stal skutecnosti...To neni moje autiko...Musim to zmenit .. :)

Vloženo
Koukám, že máš jiný ráfky než v avataru, co ta změna?

Ten avatar jsem kdysi nekde stahnul ,jeste nez jsem si ji dopravdy koupil.Takovy nuj sen ,ktery se stal skutecnosti...To neni moje autiko...Musim to zmenit .. :)

To mně pak taky napadlo, koukal jsem, že to nevypadá na tvoji značku :) I na těch tvých to vypadá úchvatně..koukám, taky GoodYear Eagle?

Vloženo
nenatírej kotouč a destičky!!!! :smich:

nebo si je potři olejem, aby ta barva nechytila lol;)

jinak všichni - dobrá práce :palec2: jen ty čelisti myjte - vídám dost aut s lakovanýma brzdama ale čelisti jsou jak prase - proč se s tím pak dělat? :)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Luke - tie strieborné strmene sa mi celkom páčia. Také decentné. Ale zase Harleyovi sa fest hodia aj tie červené.

Ja som farbené strmene už nafasoval z výroby a mal som jedno z rvých áut MR2007, tak ma veľmi potešilo, že už nemám zelené. Červená sa k žltej akosi viac hodí.

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...