George Couser Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Nijak to nesleduju, ale náhodou jsem se koukl a hle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 no je pěkná náhoda, že sis toho všimnul. Mně už se taky párkrát stalo, že jsem se podíval na stav tachometru ve chvíli, kdy tam bylo třeba 99999 nebo 111111 a přitom tyhle čísílka za jízdy vůbec nesleduju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Jo hezká náhoda, taky jsem jednu podobnou zažil ve svém sluníčku http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Já měl jednu dobu období, ted už se mi to moc nestává. Ale každý den, jsem měl nutkání kouknout se na hodiny a bylo vždy 22:22. Nevim jak je to možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Já měl jednu dobu období, ted už se mi to moc nestává. Ale každý den, jsem měl nutkání kouknout se na hodiny a bylo vždy 22:22. Nevim jak je to možné dežaví... chyby v metrixu... nebo taky namalovaný lihofkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.