Publikováno Březen 10, 200718 r http://www.autosoft.cz/soubory_autosoft/de...07&zBazaru=true Mam o ni zajem, neznate ji nekdo?
Březen 10, 200718 r Za ty peníze to vypadá moc pěkně. za ty penize muzes mit RSO!!! souhlas s novim! za 300 000 litriku uz se da slusne nakupovat,a za ty prachy se RS da poridit Upraveno Březen 10, 200718 r od Jeronymo
Březen 10, 200718 r Autor A RS je 4x4? Mi jde o to 4x4 RS je pekny vykonem, ale co s tim na snehu, to je na kosoctverec se svislou uhloprickou Upraveno Březen 10, 200718 r od xhans69
Březen 11, 200718 r Hele tady si nastav co by si chtel za auto http://www.vyzkouseno.cz/ Ja jsem nedavno koukal a maj tam i lepsi nez tu co chces za 300. Jukni a uvidis sam.
Březen 11, 200718 r Za ty peníze to vypadá moc pěkně. za ty penize muzes mit RSO!!! souhlas s novim! za 300 000 litriku uz se da slusne nakupovat,a za ty prachy se RS da poridit To sice jo, ale jestli nejste slepý tak tohle je sedan 4x4 a kam se na něj hrabe nějaký RSo, když ho čipne a dá čip i na Haldex, tak na něj nemáte šanci, pápá.
Březen 11, 200718 r Já myslím, že někteří tady mají trochu problém chápat, že RS není všelék :<!--emo&:--><!--endemo--> jj pravda
Březen 11, 200718 r Za ty peníze to vypadá moc pěkně. za ty penize muzes mit RSO!!! souhlas s novim! za 300 000 litriku uz se da slusne nakupovat,a za ty prachy se RS da poridit To sice jo, ale jestli nejste slepý tak tohle je sedan 4x4 a kam se na něj hrabe nějaký RSo, když ho čipne a dá čip i na Haldex, tak na něj nemáte šanci, pápá.
Březen 11, 200718 r Autor Hele tady si nastav co by si chtel za auto http://www.vyzkouseno.cz/Ja jsem nedavno koukal a maj tam i lepsi nez tu co chces za 300. Jukni a uvidis sam. Provedeno, nalezeno 1 auto za 429k, diky nechci Zitra se na ni jedu podivat a pozajimat se
Březen 11, 200718 r Já myslím, že někteří tady mají trochu problém chápat, že RS není všelék :<!--emo&:--><!--endemo--> Souhlas, takove M3 je proste lepsi
Březen 11, 200718 r Směješ se tak možná vlastní blbosti... Moje řeč,kam se sere rs na 4x4. Hmm hlavne s traktorem pod kapotou ... nenech se vysmat
Březen 11, 200718 r Je to 4x4 a liftback a tech je malo srazit cenu tak na 280tis a jestli je OK, tak bych do ni sel, uz jsem videl jednu i se sport paketem, HPckama na R17 ciplana 140Kw a kam se hrabe ORS ...nechapu proc koncern nepovolil 4x4liftback u OII... a tahle ma ESP a Xenony peknej zaklad na dalsi upravy Upraveno Březen 11, 200718 r od JasteR
Březen 11, 200718 r ja se omlouvam, ale nikde se nevidel pozadavek, ze dotycny chce 4x4....a RS rozhodne neni vselek, ale ja sem za nej spokojenej....a za zadnou jinou oI bych ho rozhodne nevymenil...
Březen 11, 200718 r Já myslím, že někteří tady mají trochu problém chápat, že RS není všelék :<!--emo&:--><!--endemo--> Souhlas, takove M3 je proste lepsi
Březen 11, 200718 r Autor Pisou u ni nataceci svetla, nemaji nahodou na mysli naklapeci? Nebo to ma opravdu nataceni podle volantu? Jenom doufam ze tam neni LPG. Musim dodelat vag kabel a vezmu si zitra PDAcko s vagem
Březen 11, 200718 r Směješ se tak možná vlastní blbosti... Moje řeč,kam se sere rs na 4x4. Hmm hlavne s traktorem pod kapotou ... nenech se vysmat Kup si brejle, je to 1.8T 4x4...hihi
Březen 11, 200718 r Směješ se tak možná vlastní blbosti... Moje řeč,kam se sere rs na 4x4. Hmm hlavne s traktorem pod kapotou ... nenech se vysmat Kup si brejle, je to 1.8T 4x4...hihi já myslím, že jenom brejlema to nebude
Březen 11, 200718 r Pisou u ni nataceci svetla, nemaji nahodou na mysli naklapeci? Nebo to ma opravdu nataceni podle volantu?Jenom doufam ze tam neni LPG. Musim dodelat vag kabel a vezmu si zitra PDAcko s vagem To je regulace xenonu, stejne jako je naklapeni u halogenu, neccekej ze se ti budou natacet do zatacek
Březen 11, 200718 r nic si z nich tady nedělej, za 3 stovky koupíš + dalších 30 papoušků a máš káru o které se mnohým tady ani nesní, tak jestli to bude na místě OK-tak jdi za hlasem svého srdce....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.