xhans69 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 http://www.autosoft.cz/soubory_autosoft/de...07&zBazaru=true Mam o ni zajem, neznate ji nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murdoc Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Bohužel neznám, ale každopádně na první pohled krasavice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Za ty peníze to vypadá moc pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Za ty peníze to vypadá moc pěkně. za ty penize muzes mit RSO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 (editace) Za ty peníze to vypadá moc pěkně. za ty penize muzes mit RSO!!! souhlas s novim! za 300 000 litriku uz se da slusne nakupovat,a za ty prachy se RS da poridit Editováno: 10. Březen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 (editace) A RS je 4x4? Mi jde o to 4x4 RS je pekny vykonem, ale co s tim na snehu, to je na kosoctverec se svislou uhloprickou Editováno: 10. Březen 2007, autor: xhans69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Já myslím, že někteří tady mají trochu problém chápat, že RS není všelék : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Hele tady si nastav co by si chtel za auto http://www.vyzkouseno.cz/ Ja jsem nedavno koukal a maj tam i lepsi nez tu co chces za 300. Jukni a uvidis sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Za ty peníze to vypadá moc pěkně. za ty penize muzes mit RSO!!! souhlas s novim! za 300 000 litriku uz se da slusne nakupovat,a za ty prachy se RS da poridit To sice jo, ale jestli nejste slepý tak tohle je sedan 4x4 a kam se na něj hrabe nějaký RSo, když ho čipne a dá čip i na Haldex, tak na něj nemáte šanci, pápá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Já myslím, že někteří tady mají trochu problém chápat, že RS není všelék :<!--emo&:--><!--endemo--> jj pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Za ty peníze to vypadá moc pěkně. za ty penize muzes mit RSO!!! souhlas s novim! za 300 000 litriku uz se da slusne nakupovat,a za ty prachy se RS da poridit To sice jo, ale jestli nejste slepý tak tohle je sedan 4x4 a kam se na něj hrabe nějaký RSo, když ho čipne a dá čip i na Haldex, tak na něj nemáte šanci, pápá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Směješ se tak možná vlastní blbosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Směješ se tak možná vlastní blbosti... Moje řeč,kam se sere rs na 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Hele tady si nastav co by si chtel za auto http://www.vyzkouseno.cz/Ja jsem nedavno koukal a maj tam i lepsi nez tu co chces za 300. Jukni a uvidis sam. Provedeno, nalezeno 1 auto za 429k, diky nechci Zitra se na ni jedu podivat a pozajimat se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Já myslím, že někteří tady mají trochu problém chápat, že RS není všelék :<!--emo&:--><!--endemo--> Souhlas, takove M3 je proste lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Směješ se tak možná vlastní blbosti... Moje řeč,kam se sere rs na 4x4. Hmm hlavne s traktorem pod kapotou ... nenech se vysmat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Je to 4x4 a liftback a tech je malo srazit cenu tak na 280tis a jestli je OK, tak bych do ni sel, uz jsem videl jednu i se sport paketem, HPckama na R17 ciplana 140Kw a kam se hrabe ORS ...nechapu proc koncern nepovolil 4x4liftback u OII... a tahle ma ESP a Xenony peknej zaklad na dalsi upravy Editováno: 11. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 ja se omlouvam, ale nikde se nevidel pozadavek, ze dotycny chce 4x4....a RS rozhodne neni vselek, ale ja sem za nej spokojenej....a za zadnou jinou oI bych ho rozhodne nevymenil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Já myslím, že někteří tady mají trochu problém chápat, že RS není všelék :<!--emo&:--><!--endemo--> Souhlas, takove M3 je proste lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Je moc hezká, ale TDi je TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Pisou u ni nataceci svetla, nemaji nahodou na mysli naklapeci? Nebo to ma opravdu nataceni podle volantu? Jenom doufam ze tam neni LPG. Musim dodelat vag kabel a vezmu si zitra PDAcko s vagem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Směješ se tak možná vlastní blbosti... Moje řeč,kam se sere rs na 4x4. Hmm hlavne s traktorem pod kapotou ... nenech se vysmat Kup si brejle, je to 1.8T 4x4...hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Směješ se tak možná vlastní blbosti... Moje řeč,kam se sere rs na 4x4. Hmm hlavne s traktorem pod kapotou ... nenech se vysmat Kup si brejle, je to 1.8T 4x4...hihi já myslím, že jenom brejlema to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Pisou u ni nataceci svetla, nemaji nahodou na mysli naklapeci? Nebo to ma opravdu nataceni podle volantu?Jenom doufam ze tam neni LPG. Musim dodelat vag kabel a vezmu si zitra PDAcko s vagem To je regulace xenonu, stejne jako je naklapeni u halogenu, neccekej ze se ti budou natacet do zatacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 nic si z nich tady nedělej, za 3 stovky koupíš + dalších 30 papoušků a máš káru o které se mnohým tady ani nesní, tak jestli to bude na místě OK-tak jdi za hlasem svého srdce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.