Volt Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Chlapi poradte mi prosím. Kde a ktorý vodič treba prerušiť keď chcem rozpojiť čerpadlo relátkom (najlepšie niekde pod volantom), a ktorý treba rozpojiť aby sa nezapalo zapalovanie. Asi na spínačke, ale ktorý to je? To bude tiež rozpojené relátkom. Díki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letec M Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ja mam jinou prosbu. Je tu nekdo, kdo by sehnal za prijatelnou cenu origo alarm do me fabky a pripadne kdo by ho byl schopen nainstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_dodo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 SCHÉMA ZAPOJENIA ALARMU S VLASTNÝMI VÝKONOVÝMI RELÉ PRE MOTORY CENTRÁLU Ten diodovy modul je potrebny s tolkymi diodami? Ja som teraz zapojal alarm, ale som pouzil iba jednu diodu/dvere. cize kabel z BSG ide priamo a je len odbocka cez diodu a do kabla na alarm. Pýtam sa preto, lebo sa mi pusta alarm po zhruba 40 min. A neviem preco, tak myslim ci to nebude tym, ak nahodou BSG po urcitej dobe pusti do tych kablov - pol. Vdaka za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Můžete mi poradit,kam se montuje ve Fabii indikační kontrolka alarmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Kam chceš, aby bola vidieť. Ja ju mám vedla spínača výhrevu zadného okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Kam chceš, aby bola vidieť. Ja ju mám vedla spínača výhrevu zadného okna. Nemáš náhodou fotku jak to vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) Potřeboval bych poradit i rozmístění komponent alarmu ve voze škoda Fabia I.Kam se standartně montuje siréna, řídící jednotka atd. Prosím poraďte mi.Díky Editováno: 18. Srpen 2009, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Tak s rozmístěním jsem si nějak poradil.Můžete mi poradit aspoň s tím,jak se na původní vodiče v autě u řídící jednotky vozu napojují vodiče od alarmu,aniž bych ty v autě musel přerušovat?To se mi teda nechce.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ja používam toto mnohým sa to nebude páčiť ale vyrába sa to na tento účel! Ale musíš zvoliť vhodnú velkosť tej drážky podla hrúbky káblika.Podla toho ich kupujem čo chcem pripájať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Mám autoalarm MAXICAR 286-3702 a jeden vodič se připojuje na brzdové světlo.Nevíte někdo kterej je to konektor a pin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Tak už mám všechno hotové,jen dvě věci mi chybí. 1. Zamykací a odemykací vodič se napojuje na pin č.5 v bílém konektoru ve dveřích.Nevím jak se k němu dostat.Z vnitřku auta? 2.Jeden vývod z ŘJ alarmu se napojuje na brzdová světla.Zřejmě je to myšlené na spínač brzdového pedálu.Na jaký vodič se mám napojit? To je vše. Je tu vůbec někdo ,kdo by mi byl ochoten poradit,nebo si tu povídám sám se sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 ad 1. sundej průchodku do dveří řidiče, rozpoj svorkovnice, vycvakni celou tu kostku ve které drží svorkovnice svěrem ven z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 ad 1. sundej průchodku do dveří řidiče, rozpoj svorkovnice, vycvakni celou tu kostku ve které drží svorkovnice svěrem ven z auta O.K. Moc díky za odpověď.Už jsem myslel že to nedodělám. A s tím brzdovím světlem nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Tak to mám hotové.Akorát mi vadí,že když začnu brzdit,zamknou se mi všechny dveře.To je ten vodič připojenej na brzdovej pedál.Máte to taky?Nebo jste to odpojily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volt Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Nazdar páni. Prosím o radu. Chcem napojiť alarm na klaxon (mám tú fanfaru, čo sa montoue do Fabie Elegance 2006 ). Potreboval by som to prepojiť cez relátko, len neviem na ktorý pin konektora na BSG to mám pripojiť. Viem len že tá fanfára je pripojená cez poistku č.40 žltá, tuším 20A, keď vyberiem poistku netrúbi, len cvaká nejaké relátko asi v BSG(či ako sa to volá) tam kde sú konektory XS...... dalo by sa to tam niekde pripojiť? Na poistku to nepripojím, tie káble sú tak našponované že sa poň ani nedostanem a neviem ani jeho farbu. Poradte prosím niekto. Díki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volt Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Chlapi, fakt nikto nevie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volt Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Chlapi, fakt nikto nevie Už to mám: klaxón (húkačka) je konektor XP5 (2)biela/žltá farba vodiča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mspacil Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat odborníků, mám Fabii 1,9 TDI elegance r.v. 2001. Nevíte jestli tam je origo alarm? Jestli ne jde nějak jednoduše dokoupit a zapojit? Jako myslím pouze třeba zasunout do konektoru. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.