FRANK Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Narazil jsem na novinku Ronalu, typ R46 Pro mně tůůůůůze pěkné, co vy na ně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Narazil jsem na novinku Ronalu, typ R46Pro mně tůůůůůze pěkné, co vy na ně? Nelíběj, jak nemaj kola pořádnej límec tak ne-e... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Jenže límec opticky hodně zmenšuje....tak jak tak se mi ty Ronaly nelíbí, sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Jenže límec opticky hodně zmenšuje....tak jak tak se mi ty Ronaly nelíbí, sorry. Sice zmenšuje, ale hodně rozšiřuje...a to auto potom vypadá že je mnohem širší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Nelíbí.Hodně podobné Ronal LZ,nevidím na nich nic moc nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Líbí??? To je jen otázka chuti. Ronal nikdy neměl pěkná kola a mít nebude. Výhodou je zase typ. list! V 15" je o ničem a 8x17" už by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Podobné variantě LZ, která se mi líbí víc a na Pašíkovi v 16" vypadá celkem k světu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Narazil jsem na novinku Ronalu, typ R46Pro mně tůůůůůze pěkné, co vy na ně? Docela libi, ale na Octe to bude vypadat <|>ou ke zdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 nelíbí-tenké loukotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Narazil jsem na novinku Ronalu, typ R46Pro mně tůůůůůze pěkné, co vy na ně? Nelíběj, jak nemaj kola pořádnej límec tak ne-e... Nebrat Límec je super Jsou hezčí kola než tyto hrnce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Líbí??? To je jen otázka chuti. Ronal nikdy neměl pěkná kola a mít nebude. Výhodou je zase typ. list! V 15" je o ničem a 8x17" už by to šlo. Ronal ma super kola, treba ty co ma Vittorio nebo R41 dvoudilne atd. ma kvalitni povrchovou upravu ale hlavne neco vydrzi, ne jako mekoty italsky... ale ty novy se me taky moc nelibi.. R41 na GIV ma oproti jinym Ronalum upravu WhiteSilwer. Editováno: 11. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Mně se tento model moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Mě osobně se tedy docela líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Líbí??? To je jen otázka chuti. Ronal nikdy neměl pěkná kola a mít nebude. Výhodou je zase typ. list! V 15" je o ničem a 8x17" už by to šlo. Ronal ma super kola, treba ty co ma Vittorio nebo R41 dvoudilne atd. ma kvalitni povrchovou upravu ale hlavne neco vydrzi, ne jako mekoty italsky... ale ty novy se me taky moc nelibi.. R41 na GIV ma oproti jinym Ronalum upravu WhiteSilwer. Čím by jsi mě přesvědčil, že např. Ronal disk vydrží víc, jak nějaký jiný? O obrubník ho odřeš tak jak tak. Když s 17" alu a nízkou gumou prohučíš díru, tak přední disk zatěžkaný motorem jde vždy srát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Todle jsou pro porovnání ony zmiňované LZety, svýho času se mi o nich pomalu zdálo jak se mi líbily, dnes už bych šel do něčeho jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 ... Když s 17" alu a nízkou gumou prohučíš díru, tak přední disk zatěžkaný motorem jde vždy srát!... Kdybych nemněl osobní zkušenost,tak budu asi souhlasit,ale vinou cestářů a hlavně mojí blbostí jsem trefil v 80 konec frézování.Čtrnáct dní nazutá nová kola.Rána jako prase,celou cestu do pneuservisu jsem se modlil ať je v háji jenom jedno.Po převážení jsem nevěřil vlastním očím,nebylo jim vůbec nic,nebylo potřeba ani závaží.Dezent "E" 17x7.Mám je dodnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Líbí??? To je jen otázka chuti. Ronal nikdy neměl pěkná kola a mít nebude. Výhodou je zase typ. list! V 15" je o ničem a 8x17" už by to šlo. Ronal ma super kola, treba ty co ma Vittorio nebo R41 dvoudilne atd. ma kvalitni povrchovou upravu ale hlavne neco vydrzi, ne jako mekoty italsky... ale ty novy se me taky moc nelibi.. R41 na GIV ma oproti jinym Ronalum upravu WhiteSilwer. Čím by jsi mě přesvědčil, že např. Ronal disk vydrží víc, jak nějaký jiný? O obrubník ho odřeš tak jak tak. Když s 17" alu a nízkou gumou prohučíš díru, tak přední disk zatěžkaný motorem jde vždy srát! Z vlastni zkusenosti a i od znameho z pneuservidu, kterej jednoznacen doporucuje Alu treba nemce, hlavne ne mekoty italy... ma R41 a rikal ze vydrzej hodne, predtim mel italsky nevim znacku a prvni vetsi dira a uz byl v prdeli ...ale to je vseobecne zname ..odrou se samo vsechny tj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) ...hééč, vždyť já taky mám alu od němce Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 ...hééč, vždyť já taky mám alu od němce Peky brzdy, kdyz jsou jeste cisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.