Květen 24, 200718 r Ted se musim zastat policie. Proc to hazite na ne?? Nemyslite ze za to muzou lidi svym chovanim? Oni jsou tady od toho,aby hlidaly predpisy(bavime se ted jen o silnicich..) a ne aby nas buzerovali za prestupky. My ridici jsme tady od toho,aby jsme dodrzovali perdpisy a chovali se na silnicich spravne. Jasne ze nemaji respekt,ale to neznamena,ze se nebudeme chovat jako debilove a delat si na silnici co budeme chtit,ne? jasně, toto chápu, ale proč umí policie chytat na omezeních rychlosti, buzerovat za lékárničku a další tomu podobný, proč neřeší známé nešvary, předjíždění na plné, předjíždění do horizontu nebo zatáček, proč já denně takovéto věci několikrát zažiju, proč - protože policie toto vůbec nekontroluje, přitom by stačilo civilní auto, kamera a projet se z města A do B, kdo za poslední rok potkal v akci (nemyslím stojící u krajnice) Frod Mondeo našich policistů třeba na D11, já ani jednou a to jezdím tuhle dálnici třikrát týdně ????? Taky se stačí podívat na výsledky kontrol a akcí typu Kryštof, když se uvádí, kolik čeho bylo spácháno, plná čára, předjíždění a porušení rychlosti mimo obec tam nejsou, proč asi, nikdo to nekontroluje, protože je lepší strčit radar 20m za omezení rychlosti a v poho vyberu na místě. upřímně, kontrola musí být - ale smyslná a spoléhat se, že ostatní budou předpisy dodržovat, osobně se i na zelenou do křižovatky rozhlížím. se vším souhlasím
Květen 24, 200718 r Taky s tebou souhlasim. Jinak mondeo vidam na D8 (Teplicka) skoro porad a jezdim tam tak jednou tydne od zacatku do konce. A s tim,aby se zamerili na predjizdeni na plny care,horizontech,zatackach apod. je na to malo lidi a aut. Takovych mist jsou mraky. Jinak oni jdou radsi "na jistotu" nekam na nejaky nesmyslny omezeni na 30 nebo 50 a tam si vesele pul dne vybiraji. V nebezpecnych mistech , nebo u skol a kde jsou takovy krizovy mista jsem je snad nikdy nevidel.. TAky by ale ty mista meli stridat a ne ze budou zasity porad na tech stejnych kde o tom lidi vedi a pribrzdi...
Květen 24, 200718 r Taky s tebou souhlasim. Jinak mondeo vidam na D8 (Teplicka) skoro porad a jezdim tam tak jednou tydne od zacatku do konce. A s tim,aby se zamerili na predjizdeni na plny care,horizontech,zatackach apod. je na to malo lidi a aut. Takovych mist jsou mraky. Jinak oni jdou radsi "na jistotu" nekam na nejaky nesmyslny omezeni na 30 nebo 50 a tam si vesele pul dne vybiraji. V nebezpecnych mistech , nebo u skol a kde jsou takovy krizovy mista jsem je snad nikdy nevidel.. TAky by ale ty mista meli stridat a ne ze budou zasity porad na tech stejnych kde o tom lidi vedi a pribrzdi... A taky je docela dobrý, že kraje má svá auta a tak člověk už tak nějak věděl, že když stojí např u Jičína zelený Passat, nevěští to nic dobrého...
Červen 25, 200718 r http://www.novinky.cz/krimi/po-narazu-se-o...7662_lp376.html A zas o jeden život a jednu Octavku míň......
Červen 25, 200718 r Jojo jestli je to ten úsek co myslím, tak jsem ho jel jednou a je super...samá pěkná zatáčka...ale jel jsem snad 30...Ale Schlumpf ho bude určitě znát...občas to tam protahuje.
Červen 25, 200718 r Jojo jestli je to ten úsek co myslím, tak jsem ho jel jednou a je super...samá pěkná zatáčka...ale jel jsem snad 30...Ale Schlumpf ho bude určitě znát...občas to tam protahuje. Teď jsem tu zprávu četl, je mi z toho docela blivno...
Srpen 9, 200718 r Co se dneska děje na silnicích, raději nekomentuju, sice nejsem taky žádnej svatoušek, ale plná čára, stopka a kam nevidim, tam nejedu! Často jezdím trasu Praha - Trutnov - HK - Olomouc - Brno - Praha a jak jste tu mluvili o úseku mezi HK a Svitavama, tak to je opravdu síla. Loni tam opravovali úsek mezi Holicema a jednou vesnicí a udělali z toho jednosměrku, v pohodě si jedeme a najednou proti mě světla, prostě důchodce si nevšimnul, že je to jednosměrka a valil to jako prase, tak jsem to strhnul do toho pruhu, co byl vyfrézovanej, pěkně jsme si skočil, až mi zuby cvakli a frajer čepičkatej s brejlema jel vesele dál, měl kliku, že to bylo v noci a nikdo za mnou nebyl. Sice měl 120, ale peck aby to byla. Taky je super místo ten obchvat okolo Svitav směr Olomouc, krásná silnice, široká, ale má pár horizontů a pokaždý mi tam někdo vyletí, tak už jezdím preventivně u čáry a další super úsek je mezi Jičínem a Novou Pakou je tam horizont, pak krpálek dolů a zatáčka je to pod hospodou Na špici, tak je taky pravidlo, že tam blázen vyletí a jako paradox je tam přerušovaná čára.Jinak, co se týče kamionů, taky jsem párkrát od známého valil Praha - Třinec s Lízou a jako debil jsem se stále držel v pravém a prostě jsem nepředjížděl, páč to nemělo cenu, když jedete o těch 5km více, tak jsem se držel za kamionem předemnou, co jel 90km/h, prost ěpohodička, až na to, že za mnou se našla skupinka debilů s Volvama a rozhodli se předjíždět, bylo to v úseku mezi Brnem a Kývalkou směr Pha. Tak začali debilové trubit, abych taky předjel, že se cajdám, kašlal jsme na ně, předjeli a pohoda a pak při tankování a pauze u Jihlavy tam ty dva debilové s Volvama byli taky a pěkně mě začali nadávat do čur* proč jsem taky nejel, že by mi to jelo atd atd. Snažim se nedělat to, co mi vadí na ostatních a tím by se měl na silnici řídit každej! Je to hrozne, ja dnes jel z Telce na Stonarov. Hned za Telci, uzka silnice, prudka zatacka, za zatacku neni videt, navic plna cara a najednou borec se stribrnou octou combi v mem prehu vic jak jednim kolem. Tak to stocim doprava, zadupnu to a on jako by nic se doprava neuhne a vesele si jede v proti smeru pres plnou caru dal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.