Přejít na obsah

Havárie OCTAVIA

whiskadelic

Doporučené příspěvky

Ted se musim zastat policie. Proc to hazite na ne?? Nemyslite ze za to muzou lidi svym chovanim? Oni jsou tady od toho,aby hlidaly predpisy(bavime se ted jen o silnicich..) a ne aby nas buzerovali za prestupky. My ridici jsme tady od toho,aby jsme dodrzovali perdpisy a chovali se na silnicich spravne. Jasne ze nemaji respekt,ale to neznamena,ze se nebudeme chovat jako debilove a delat si na silnici co budeme chtit,ne?

jasně, toto chápu, ale proč umí policie chytat na omezeních rychlosti, buzerovat za lékárničku a další tomu podobný, proč neřeší známé nešvary, předjíždění na plné, předjíždění do horizontu nebo zatáček, proč já denně takovéto věci několikrát zažiju, proč - protože policie toto vůbec nekontroluje, přitom by stačilo civilní auto, kamera a projet se z města A do B, kdo za poslední rok potkal v akci (nemyslím stojící u krajnice) Frod Mondeo našich policistů třeba na D11, já ani jednou a to jezdím tuhle dálnici třikrát týdně ?????

Taky se stačí podívat na výsledky kontrol a akcí typu Kryštof, když se uvádí, kolik čeho bylo spácháno, plná čára, předjíždění a porušení rychlosti mimo obec tam nejsou, proč asi, nikdo to nekontroluje, protože je lepší strčit radar 20m za omezení rychlosti a v poho vyberu na místě.

upřímně, kontrola musí být - ale smyslná a spoléhat se, že ostatní budou předpisy dodržovat, osobně se i na zelenou do křižovatky rozhlížím.

:palec2: se vším souhlasím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky s tebou souhlasim. Jinak mondeo vidam na D8 (Teplicka) skoro porad a jezdim tam tak jednou tydne od zacatku do konce.

A s tim,aby se zamerili na predjizdeni na plny care,horizontech,zatackach apod. je na to malo lidi a aut. Takovych mist jsou mraky. Jinak oni jdou radsi "na jistotu" nekam na nejaky nesmyslny omezeni na 30 nebo 50 a tam si vesele pul dne vybiraji. V nebezpecnych mistech , nebo u skol a kde jsou takovy krizovy mista jsem je snad nikdy nevidel.. TAky by ale ty mista meli stridat a ne ze budou zasity porad na tech stejnych kde o tom lidi vedi a pribrzdi...

Odkaz ke komentáři

Taky s tebou souhlasim. Jinak mondeo vidam na D8 (Teplicka) skoro porad a jezdim tam tak jednou tydne od zacatku do konce.

A s tim,aby se zamerili na predjizdeni na plny care,horizontech,zatackach apod. je na to malo lidi a aut. Takovych mist jsou mraky. Jinak oni jdou radsi "na jistotu" nekam na nejaky nesmyslny omezeni na 30 nebo 50 a tam si vesele pul dne vybiraji. V nebezpecnych mistech , nebo u skol a kde jsou takovy krizovy mista jsem je snad nikdy nevidel.. TAky by ale ty mista meli stridat a ne ze budou zasity porad na tech stejnych kde o tom lidi vedi a pribrzdi...

A taky je docela dobrý, že kraje má svá auta a tak člověk už tak nějak věděl, že když stojí např u Jičína zelený Passat, nevěští to nic dobrého... ;)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Co se dneska děje na silnicích, raději nekomentuju, sice nejsem taky žádnej svatoušek, ale plná čára, stopka a kam nevidim, tam nejedu! Často jezdím trasu Praha - Trutnov - HK - Olomouc - Brno - Praha a jak jste tu mluvili o úseku mezi HK a Svitavama, tak to je opravdu síla. Loni tam opravovali úsek mezi Holicema a jednou vesnicí a udělali z toho jednosměrku, v pohodě si jedeme a najednou proti mě světla, prostě důchodce si nevšimnul, že je to jednosměrka a valil to jako prase, tak jsem to strhnul do toho pruhu, co byl vyfrézovanej, pěkně jsme si skočil, až mi zuby cvakli a frajer čepičkatej s brejlema jel vesele dál, měl kliku, že to bylo v noci a nikdo za mnou nebyl. Sice měl 120, ale peck aby to byla. Taky je super místo ten obchvat okolo Svitav směr Olomouc, krásná silnice, široká, ale má pár horizontů a pokaždý mi tam někdo vyletí, tak už jezdím preventivně u čáry a další super úsek je mezi Jičínem a Novou Pakou je tam horizont, pak krpálek dolů a zatáčka je to pod hospodou Na špici, tak je taky pravidlo, že tam blázen vyletí a jako paradox je tam přerušovaná čára.

Jinak, co se týče kamionů, taky jsem párkrát od známého valil Praha - Třinec s Lízou a jako debil jsem se stále držel v pravém a prostě jsem nepředjížděl, páč to nemělo cenu, když jedete o těch 5km více, tak jsem se držel za kamionem předemnou, co jel 90km/h, prost ěpohodička, až na to, že za mnou se našla skupinka debilů s Volvama a rozhodli se předjíždět, bylo to v úseku mezi Brnem a Kývalkou směr Pha. Tak začali debilové trubit, abych taky předjel, že se cajdám, kašlal jsme na ně, předjeli a pohoda a pak při tankování a pauze u Jihlavy tam ty dva debilové s Volvama byli taky a pěkně mě začali nadávat do čur* proč jsem taky nejel, že by mi to jelo atd atd.

Snažim se nedělat to, co mi vadí na ostatních a tím by se měl na silnici řídit každej!

Je to hrozne, ja dnes jel z Telce na Stonarov. Hned za Telci, uzka silnice, prudka zatacka, za zatacku neni videt, navic plna cara a najednou borec se stribrnou octou combi v mem prehu vic jak jednim kolem. Tak to stocim doprava, zadupnu to a on jako by nic se doprava neuhne a vesele si jede v proti smeru pres plnou caru dal.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...