vittorio Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 kdo jede do lhoty e nema tam asistenci bude oficialne prohlasen za zradce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) Příbram si nenechám ujít Angel vyser sa na sprinty, víš jak to bylo posledně babo jedna! Editováno: 10. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Příbram si nenechám ujít Agel vyser sa na sprinty, víš jak to bylo posledně babo jedna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 kdo jede do lhoty e nema tam asistenci bude oficialne prohlasen za zradce Hlásím se rovnou dobrovolně za zrádce,na besídku nemůžu a pokud práce dá , tak snad na otočku pojedu Lhotu. No a sám uznej že na otočku na besídku to fakt nejde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 v sobotu <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>14.4.07 </span>se koná tuning sraz na letišti u Příbrami Snad se tam objevím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 spousta lidi je na besidku jen na cumendu pokec a zas home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ja az oblibenou Mimon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ja az oblibenou Mimon Tam bych možná ještě mohl, ale co mne neskutečně sere je, že 16/06/07 VI. Tuning, Styling a Hi-fi sraz Plasy 2007 nebudu na 99% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ty jo palo to je skoda tam musime zabojovat za tebe, musime vyhrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ja az oblibenou Mimon co je na mimoni tak super?vsude lidi, bordel hnus...nevim no...zlaty besidky, chabry a plasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ja az oblibenou Mimon co je na mimoni tak super?vsude lidi, bordel hnus...nevim no...zlaty besidky, chabry a plasy Zadnej sraz bych uz neoznacoval jako super, vsechno je to bud o rejzovani penez nebo o chlastu, ale Mimon snasim asi nejlip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Mimon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 (editace) 2 Palo: vím, vím a sprinty s my car už nejezdím, mám tam sice novou spojku ale nechci si zničit mou krásnou čtyřkolku Editováno: 11. Duben 2007, autor: Andílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ja az oblibenou Mimon co je na mimoni tak super?vsude lidi, bordel hnus...nevim no...zlaty besidky, chabry a plasy Zadnej sraz bych uz neoznacoval jako super, vsechno je to bud o rejzovani penez nebo o chlastu, ale Mimon snasim asi nejlip To jako že jsi voškubanej jak slepice a vožralej jak kráva ? to jsi tím chtěll říct? :smich: lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ja az oblibenou Mimon co je na mimoni tak super?vsude lidi, bordel hnus...nevim no...zlaty besidky, chabry a plasy Zadnej sraz bych uz neoznacoval jako super, vsechno je to bud o rejzovani penez nebo o chlastu, ale Mimon snasim asi nejlip Járo, kdy jsi byl v Plasích? Já tedy nevím ,ale rozhodně tam z nás není nikdo ožralý, protože jedeme večer-na noc domů. Franta je super, kecá mu to do mirofonu, umí udělat srandu, soutěže jsou pěkné, ceny taky, lidi tam jsou v pohodě, je to "takové to domácí žvýkání", prostě pro mne sraz No.1 A nevím jak ty, ale já se tady v Chabrech bavil super, taky jsem se snažil svojí hubou něco úsměvného i vážného prohodit a to jak to má Olin s partou (nevím nakolik je tam zainteresován Viktor?) organizováno je prostě nádhera. Nevím, ale myslím, že s tou Mimoní si opravdu přestřelil. Tam je jak psali kluci výše, bordel, mrda lidu, hnus a jen aby se člověk bál, který 18-ti letý ožralý "mistr volantu" mu minimálně odře auto. Prostě já Mimoň vypouštím a nebo max. pojedu na otočku, tzv. na kukačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 chabry jsou spolecne ale vzheledem k tomu ze olin to dela dele tak ja jen pomaham jak muzu zajistit treba sponzory a tak podobne, samozrejme vydaje pujdou napul, treba za pohary a tak..spolecne se radime a dohadujeme apod. samozrejme na tom aby vse slapalo se snazime podilet vsichni, jako olinova velka family tak my tak to jen tak na vysvetlenou. a kdo tvrdi ze mimon je good tak nevim...je to stejnej megabordel jako hradec a temhle podobny...asi uz sem z tech letist vyrostl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 oba pánové mají 100% pravdu........dtto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 jj Palo ma pravdicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 palo ma pravdu vzdycky protoze se ho bojite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 jj Palo ma pravdicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 tak to ja mam radši ty "megabordely" vic aut, vic lidi preci jen nejsme vsichni stejni a kdyz si nekdo umi uzit na velkych srazech zabavu, tak je to jeho vec a kdyz nekomu staci jen klidnejsi sraziky tak taky je to kazdeho vec sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 tak to ja mam radši ty "megabordely" vic aut, vic lidi preci jen nejsme vsichni stejni a kdyz si nekdo umi uzit na velkych srazech zabavu, tak je to jeho vec a kdyz nekomu staci jen klidnejsi sraziky tak taky je to kazdeho vec sry za OT Angel - ty máš jediné štěstí, že jsi žena, protože to mne brzdí v tom, jak bych ti odpověděl. Prostě mám k ženám úctu a nehaním ani je, ani jejich názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) palo ma pravdu vzdycky protoze se ho bojite Asi přespím ve Ždáru s tebou, to aby tě neopustil strach a předsudky. Máš dosti Indulony či Nivei??? Editováno: 12. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Ja az oblibenou Mimon co je na mimoni tak super?vsude lidi, bordel hnus...nevim no...zlaty besidky, chabry a plasy Zadnej sraz bych uz neoznacoval jako super, vsechno je to bud o rejzovani penez nebo o chlastu, ale Mimon snasim asi nejlip Járo, kdy jsi byl v Plasích? Já tedy nevím ,ale rozhodně tam z nás není nikdo ožralý, protože jedeme večer-na noc domů. Franta je super, kecá mu to do mirofonu, umí udělat srandu, soutěže jsou pěkné, ceny taky, lidi tam jsou v pohodě, je to "takové to domácí žvýkání", prostě pro mne sraz No.1 A nevím jak ty, ale já se tady v Chabrech bavil super, taky jsem se snažil svojí hubou něco úsměvného i vážného prohodit a to jak to má Olin s partou (nevím nakolik je tam zainteresován Viktor?) organizováno je prostě nádhera. Nevím, ale myslím, že s tou Mimoní si opravdu přestřelil. Tam je jak psali kluci výše, bordel, mrda lidu, hnus a jen aby se člověk bál, který 18-ti letý ožralý "mistr volantu" mu minimálně odře auto. Prostě já Mimoň vypouštím a nebo max. pojedu na otočku, tzv. na kukačku Na ja, to je pravda, v Plasich sem nikdy nebyl, vzdycky se mi to s necim kreje, Chabry loni taky nix, takze to bohuzel neposoudim, ale slysim na to jen chvalu, tak snad letos... S Mimoni si za tim ale stojim, holt co clovek to nazor, pokud bych chtel videt jenom Octy, maximalne par Fobii a dalsich par aut, samozrejme neni co resit, ale pokud se chci podivat i na neco jinyho, i na supersporty, nema Mimon konkurenci. Octy muzu videt i jindy, beztak ma 90% RS naraznik, 80% z nas facelift, atd Jezdim tam tak, abych se nemusel bat, ze mi v noci nekdo zkurvi autak, a posledne sem ho nechal hned u vjezdu, zvladnul kukacku, pri odjezdu nebyl problem s odjezdem a byl klid. A jeste sem si sprintem pred setmenim dobeh na Ralsko MEGAbordel typu HK uz nikdy vice, to je trochu moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 no tak mimon je na tu kukacku dobra to jo, ale ten pokec a ta atmosfera to je zase lepsi ty mensi jinak jardo tys nikam nejel ani nepamatuju snad ten hradec predloni, taxe koukej snazit kuaaaaaa jestli neprijedes do plas dostanes po papuli tam musi vsichni at vyhrajeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.