BLACK MOLLY Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 souhlas s palem.plasy, chabry tam je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 no tak mimon je na tu kukacku dobra to jo, ale ten pokec a ta atmosfera to je zase lepsi ty mensijinak jardo tys nikam nejel ani nepamatuju snad ten hradec predloni, taxe koukej snazit kuaaaaaa jestli neprijedes do plas dostanes po papuli tam musi vsichni at vyhrajeme Jojo, to je pravda, holt Plasy musim zkusit No pravda, moc sem toho nesjezdil, loni 2x Mimon a v Hradci sem byl na otocku v sobotu, jinak loni uplny prd Pokusim se, nesmi se to ale kryt s MTB na Sumave, jako loni, coz byla posledni sobota v kvetnu, to by mela Sumava prednost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 no chabry jsou 12.5 a plasy 16.6 tak uz si udelej cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 no chabry jsou 12.5 a plasy 16.6 tak uz si udelej cas Jj, tak to oboji vyhovuje, jen je nebezpeci, ze bude auto v lakovne, ale to by melo byt do cca 5.5. hotovy, takze si pisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 pis a i kdyby sis mel koupit jinou octavku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 pis a i kdyby sis mel koupit jinou octavku Hehe, to si radsi pujcim tatovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 jo jakto ze pan klobanek senior neni v clubu? hanba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 jo jakto ze pan klobanek senior neni v clubu?hanba No i se me na to ptal, ale pro nej je auto nastroj, tak co by z toho mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 no radost jako my vsichni rekni si pak o naleoku bude to nas cestny clen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 no radost jako my vsichni rekni si pak o naleoku bude to nas cestny clen Hehe, oki, aspon mu konecne sundam to DEFENDLOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 JJ Dlouhá Lhota byla fajn, hromada lidí, trocha fronty,ale bylo co vidětm jezdili se sprinty ..... počasíčko se povedlo :specool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 co je lepsi v tomhle pocasku? a) vyprahly letiste bez stinu talsky mlyn - pivecko, zahradka, pokec a pohoda... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 co je lepsi v tomhle pocasku?a) vyprahly letiste bez stinu talsky mlyn - pivecko, zahradka, pokec a pohoda... ? Vitto normálně bych Ti odpověděl Tálský mlýn,ale nebylo by to uplně podle pravdy ...... dobře je tam kde je i srdíčku dobře a bohužel tálský mlýn se už časově nedal stihnout (podotýkám u mě osobně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 jasna paka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jinak zadny moc novinky tak ze nelituji ze jsem tam nebyl;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jinak zadny moc novinky tak ze nelituji ze jsem tam nebyl;) no to moc nebylo, přibylo pár měňavek , Francesco má ještě pořád svou octu a Olin taky žije A dědoušek Sejis zářil jak se patří na novopečenýho stařešinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jinak zadny moc novinky tak ze nelituji ze jsem tam nebyl;) no to moc nebylo, přibylo pár měňavek , Francesco má ještě pořád svou octu a Olin taky žije A dědoušek Sejis zářil jak se patří na novopečenýho stařešinu jj ale to nejhezci na nas jeste ceka ale to asi vyjede az v Mimoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jinak zadny moc novinky tak ze nelituji ze jsem tam nebyl;) no to moc nebylo, přibylo pár měňavek , Francesco má ještě pořád svou octu a Olin taky žije A dědoušek Sejis zářil jak se patří na novopečenýho stařešinu jj ale to nejhezci na nas jeste ceka ale to asi vyjede az v Mimoni no Mimoň tak nějak pořád nevím zda se účastnit ...... no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jinak zadny moc novinky tak ze nelituji ze jsem tam nebyl;) no to moc nebylo, přibylo pár měňavek , Francesco má ještě pořád svou octu a Olin taky žije A dědoušek Sejis zářil jak se patří na novopečenýho stařešinu já ti dám stařešinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jinak zadny moc novinky tak ze nelituji ze jsem tam nebyl;) no to moc nebylo, přibylo pár měňavek , Francesco má ještě pořád svou octu a Olin taky žije A dědoušek Sejis zářil jak se patří na novopečenýho stařešinu já ti dám stařešinu njn kdybych napsal dědulu bylo by to moc omšelý a všední to má každej lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 pár fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.