Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci si pořídit střešní nosič, tzn. příčníky + držáky na Mtb kola. Poraďte co? A za kolik..... Mám liftback. Díky J.

Nejlevnější příčníky seženeš od 1500,- nové, rozhodně doporučuji zamykatelné. Občas se tu objeví i starší.

Držáky na kola dělá spousta výrobců. Opět bych doporučil zamykatelné, a kvalitní provedení - poznáš to i na doporučené maximální rychlosti. Od 500,- seženeš základní provedení, kolem 1000,- už je velmi slušný model, profi od Thule stojí 2500,-

V obou případech se koukni na www.hakrbrno.cz - za tu cenu myslím velmi zajímavé produkty.

V bazaru tady prodává JohnyS dva origo nosiče kol (800/kus) i zahrádku, napiš mu na icq....

• Autor

...díky za odpověď. Hledal jsem v bazaru ten inzerát, ale bez úspěchu. Necháš mi tu prosím na něj odkaz. Díky Jirka

Mám příčníky i držáky kol od firmy Thule a mohu je jen doporučit. Přestože, je používám hojně, jsou v naprosto perfektním stavu. Nikde se ani po dlouhém používání nic nekříží, nekvedlá ani nevrže. Práce s upevněním kol je pořád hladká jako na začátku. Jsem rád, že jsem si držáky od Thule koupil. Určitě bych sehnal i levnější, ale tyto mě i po letech dostali svojí kvalitou :palec2:

Tenhle se dá sehnat o dost levněji. Myslím tak kolem 1400, ale to tahám z paměti. Má ale jednu nevýhodu - 4 držáky kol vedle sebe tam nedáš, max 3..... Jinak designově asi nejpovedenější :palec2:

• Autor

....hoši děkujem :D . Ten odkuz na 1. autovnoš.... je vážně pěknej. Uvidim co mi odpoví JohnyS...zda ještě vše má.

Jirka

Mám příčníky i držáky kol od firmy Thule a mohu je jen doporučit. Přestože, je používám hojně, jsou v naprosto perfektním stavu. Nikde se ani po dlouhém používání nic nekříží, nekvedlá ani nevrže. Práce s upevněním kol je pořád hladká jako na začátku. Jsem rád, že jsem si držáky od Thule koupil. Určitě bych sehnal i levnější, ale tyto mě i po letech dostali svojí kvalitou :palec2:

no aby ne, Thule je snad v tomto oboru jeden z nejpovolanějších :-)

• 2 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.