lancer Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 jak se dá na fábii nastavit zavření el. oken při zamčení auta mám centrál a origo dálku.dělá se to vagem nebo to jde i jinak(nebo to nejde) hledal sem téma vyhledávačem a nic sem nenašel proto zakládám nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 (editace) Malo by to ísť cez VAG pokiaľ máš novší model, ale keď sa chceš hrať s elektrikou a máš komfortku tak tu je dačo http://www.levnealarmy.cz/el-stahovani-oke...3-detail-77.htm Editováno: 15. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 lancer: Niečo je o tom popísané tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=2590&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 16. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 rád bych to řešil jestli by to šlo přes komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 pokud ještě nemáš Facelift,tak to umím, cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 a co že to umíš,stejně nepomůžeš!!!!!!!!!!!!!! tak to raděj neřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 a co že to umíš,stejně nepomůžeš!!!!!!!!!!!!!! tak to raděj neřeš. Proč by Cosby nepomohl. Asi ho vůbec neznáš. On ti to za malý poplatek zaktivuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 udělám to i zadara,ale přístup člena Lancer se mi vůbez nelíbí(diskutovali jsme přes SZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 tak já se cosbymu omlouvám uznávám tvoje argumenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Navíc Cosby mi hrozně připomíná Levise Hamiltona. Nejezdíš ve volnu F1 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 nemám volno,jezdím pouze F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.