Gil Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 No tak to nééé, ja niesom ani WRS ani gril ani nikto iný. Já se pokakám, teď to budu mít težký Já jsem Bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 já nejsem Gilův švagr ani P2Movo ségra ani Proforovo dítě ani Bemovo bratranec ani Martinoslavova chromajzlová lištička ani Bobíkovo maxidot z Roomika ani Lugovo teta jsem jen V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 já nejsem Gilův švagr aniP2Movo ségra ani Proforovo dítě ani Bemovo bratranec ani Martinoslavova chromajzlová lištička ani Bobíkovo maxidot z Roomika ani Lugovo teta jsem jen V//RS aha takze konecne rozumiem, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 kdysi se rikalo "Byl jsem zde a prijdu zas,me jmeno je Fantomas" ale tohle uz preci neplati,ted se rika "Byl jsem zde a prijdu zas, me jmeno je V//RS " lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 nabízí se otázka "Kdo se stane Velkým Vontem a kam se poděl Jan Tleskač?" sem na tenhle thread už úplně zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 já nejsem Gilův švagr aniP2Movo ségra ani Proforovo dítě ani Bemovo bratranec ani Martinoslavova chromajzlová lištička ani Bobíkovo maxidot z Roomika ani Lugovo teta jsem jen V//RS A moje holka taky nejsi?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 já nejsem Gilův švagr aniP2Movo ségra ani Proforovo dítě ani Bemovo bratranec ani Martinoslavova chromajzlová lištička ani Bobíkovo maxidot z Roomika ani Lugovo teta jsem jen V//RS všichni jsme gogo, všichni jsme VRS, vždyť ho vysypali bratislavský popeláři při jeho poslední "akci" u mekáče v BA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 (editace) HA HA HA ako krasne sa bavite na moj ucet ste naozaj vsetci vtipny!Ja som sa opytal som sa len jednu otazku a vy ste hnet zacali jeb.. so svojimi ustami (cest vynimkam) takze racte sa ukludnit ano ! A ANO SOM V/// RS ! ! ! ! ! a co ste si tym dokazali ?? HA?? vy ste ma vystvali z fora tak naco by som pisal zo starym nickom keby kazdy tu mal na mna sproste nadavky ,pripomienky atd.A klamat o tom ze niesom V///RS som musel lebo som si myslel ze opat to bude take ako predtym! A vratil som sa tu len preto lebo je to velmi dobra web stranka a som rad ze existuje!A co sa tyka tej RS masky ! tak mozete sa opytat uzivatela Radiika (aspon myslim ze sa tak pise jeho nick)tak ja som sa na masku prvy pytal a hnet som mu poslal aj adresu ! A co sa tyka vymazanie odpovede boba z bazaru za to mozem si aj z casti sam ale aj Mischicka lebo on ma poziadal o vymazanie so svojho inzeratu prispevky ktore nemali ani hlavu ani patu a nevedomky sa mi preplo na inzerat od masky (mal som otvorene viac stranok fora tak ze taka je pravda ! ! ! A Bobik ty ! si sa zacal hnevat preco ?? hm.. len preto ze som ti povedal ze som student ale aj ze chodim do autodielny ved som mal prax !Tak preto si sa pohneval ! Si srab ! Tak som rad ze som vam napisal celu pravdu a prajem vam pekny a prijemny Pokec ! Editováno: 24. Srpen 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 tak tohle tema bylo jako správná detektivka. S chutí jsem si početl - nenápadný začátek, slušný nástup uprostřed a rozuzlení bylo skutečně až na konec. Teď už vím kdo je vrah, tedy spíše kdo je kdo... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 bááááááááááááf kol8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Si jako P2M - úplně jsem na tuhle debatu zapoměl a když sem to celý opět přelouskal, tak jsem se nehorázně bavil, ale V//RS tomu zase teď nasadil korunu, to je fakt neskutečný :kol-98: :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Bobik skoda ze je to asi uz posledni uz tolik srandy nebude s V//RSem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 BOBIK smejes sa na vlastnej hluposti ? Nenapisal som pravdu o tom ze si sa preto pohneval? hm?? Bobik si jednym slovom Hlupak ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Hele Reso neurazej mi kamarada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 O co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Hele Reso neurazej mi kamarada... kodemi ja ta prosim ! nestaraj sa do toho do coho ta nic nieje chcem vediet co napise bobik on bude tvrdit ze to tak nieje ale uvidime mozno mu konecne zasvieti v jeho hlave.A co sa tyka urazania tak mam mu co este vratit on ma uz tolko krat urazil ze cislo 100 by bolo malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 A už to jedééééééé. Bobík je hlupáááááááák, jupíííííííí 2Jakr: Příště do té popelnice hodíme granát protože popeláři svoji práci očividně nedělají pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 HA HA HA ako krasne sa bavite na moj ucet ste naozaj vsetci vtipny!Ja som sa opytal som sa len jednu otazku a vy ste hnet zacali jeb.. so svojimi ustami (cest vynimkam) takze racte sa ukludnit ano ! A ANO SOM V/// RS ! ! ! ! ! a co ste si tym dokazali ?? HA?? vy ste ma vystvali z fora tak naco by som pisal zo starym nickom keby kazdy tu mal na mna sproste nadavky ,pripomienky atd.A klamat o tom ze niesom V///RS som musel lebo som si myslel ze opat to bude take ako predtym! A vratil som sa tu len preto lebo je to velmi dobra web stranka a som rad ze existuje!A co sa tyka tej RS masky ! tak mozete sa opytat uzivatela Radiika (aspon myslim ze sa tak pise jeho nick)tak ja som sa na masku prvy pytal a hnet som mu poslal aj adresu ! A co sa tyka vymazanie odpovede boba z bazaru za to mozem si aj z casti sam ale aj Mischicka lebo on ma poziadal o vymazanie so svojho inzeratu prispevky ktore nemali ani hlavu ani patu a nevedomky sa mi preplo na inzerat od masky (mal som otvorene viac stranok fora tak ze taka je pravda ! ! ! A Bobik ty ! si sa zacal hnevat preco ?? hm.. len preto ze som ti povedal ze som student ale aj ze chodim do autodielny ved som mal prax !Tak preto si sa pohneval ! Si srab ! Tak som rad ze som vam napisal celu pravdu a prajem vam pekny a prijemny Pokec ! Ty woe, to nemyslíš vážně, mischicka za to může, jo? Tak fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 a mi povec ako som to mal vlastne vsetko vysvetlit ha?? plno ludi si tu otvara usta a ani nevie ako to vlastne je a kazal si mi aby som ti vymazal nepotrebne prispevky z tvojho inzeratu? ha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 a mi povec ako som to mal vlastne vsetko vysvetlit ha?? plno ludi si tu otvara usta a ani nevie ako to vlastne je a kazal si mi aby som ti vymazal nepotrebne prispevky z tvojho inzeratu? ha? Jste se dneska domluvili nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Dneska neměly v trafice cigára co normálně kupuju, konečně vím, že za to může mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Gil: Mě došli LMka,muže za to mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Za LM a Petry já, za Lucky Strike Džordž Buš Jen nevím kdo může za Partyzánky, že by někdo z východu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.