P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Aaaaa druhy prizdisrac.Dufam,ze aj ty dojdes ) zaabijem 2 muchy jednou ranou.... to bylo na mě? Já ale na dálný východ nejezdím No ked nepride hora k Mohamedovi ,pride Mohamed k hore .... Ja som zlaty stred ,s vychodom ma nespajaj my tu jinak máme takový pořekadlo: Rychle beží ten náš Janko, s rychlýkom ho spájá lanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 my tu jinak máme takový pořekadlo: Rychle beží ten náš Janko, s rychlýkom ho spájá lanko To je vůl To je čínský pořekadlo co jsi si přivezl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 my tu jinak máme takový pořekadlo: Rychle beží ten náš Janko, s rychlýkom ho spájá lanko To je vůl To je čínský pořekadlo co jsi si přivezl? To je ze Slovenska, víš? Slovensky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 No pěkný, než sem to dočet tak mám celou klávesnici mokrou jak sem smíchy řval. Resa asi od mala učili : když ti na něco přídou tak nejlepší je zapírat, zapírat, zapírat a jinak všichni mi můžete jako ti naši mocipáni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 a čínsky to je takhle 生态住宅,绿色建筑,发明,健康住宅,太阳能,海水淡化,生态环保,可再生能源,风能,石油,墙体,立体 ten rozdíl je snad vidět, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 a čínsky to je takhle 生态住宅,绿色建筑,发明,健康住宅,太阳能,海水淡化,生态环保,可再生能源,风能,石油,墙体,立体ten rozdíl je snad vidět, ne? Podle mě tam máš chybu, mělo by to být takhle: 生态住明,宅,绿色健建筑,发康住宅,太阳能,健海水淡化,生态环保健,可再生能源,风能,石油,墙体 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 a čínsky to je takhle 生态住宅,绿色建筑,发明,健康住宅,太阳能,海水淡化,生态环保,可再生能源,风能,石油,墙体,立体ten rozdíl je snad vidět, ne? Podle mě tam máš chybu, mělo by to být takhle: 生态住明,宅,绿色健建筑,发康住宅,太阳能,健海水淡化,生态环保健,可再生能源,风能,石油,墙体 tohle 立体 se vyslovuje stejně jako tohle 墙体 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 A jinak psss, určitě naslouchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nenaslouchá zakládá novej nick a nový icq atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 kdo? V///RS nebo Reso? Nebo dokonce Jarmilka???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nenaslouchá zakládá novej nick a nový icq atd a jaktože u toho ještě stíháš psát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 a jaktože u toho ještě stíháš psát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 no jo, vidim, máš deset prstů a prostředníček je nejdelší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nenaslouchá zakládá novej nick a nový icq atd Nejdřív musí změnit adresu, pak poskytovatele, přestříkat auto, narovnat znáček ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nenaslouchá zakládá novej nick a nový icq atd Nejdřív musí změnit adresu, pak poskytovatele, přestříkat auto, narovnat znáček ..... i tak se provalí, protože do pospisu si dá "kúpim prepínač svetěl na predfacelift" a prvni co napise bude " Prečo Bobik neodpovidaá na icq a SZ? " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nenaslouchá zakládá novej nick a nový icq atd Nejdřív musí změnit adresu, pak poskytovatele, přestříkat auto, narovnat znáček ..... To všechno nechá a bude písať přečo sme na něho taký zlí a zda to děláme každému novému členovi Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal No pokud to dotáhne do konce a zajde i na chirurgii a nechá se předělat, tak se mu osobně omluvím a P2M mu předá klíčky od svého RS-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal No pokud to dotáhne do konce a zajde i na chirurgii a nechá se předělat, tak se mu osobně omluvím a P2M mu předá klíčky od svého RS-a to si musíš domluvit ještě s M2C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal No pokud to dotáhne do konce a zajde i na chirurgii a nechá se předělat, tak se mu osobně omluvím a P2M mu předá klíčky od svého RS-a to si musíš domluvit ještě s M2C jako změnu pohlaví??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal No pokud to dotáhne do konce a zajde i na chirurgii a nechá se předělat, tak se mu osobně omluvím a P2M mu předá klíčky od svého RS-a to si musíš domluvit ještě s M2C jako změnu pohlaví??? Není to nemoc? Mluvit sám ze sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal No pokud to dotáhne do konce a zajde i na chirurgii a nechá se předělat, tak se mu osobně omluvím a P2M mu předá klíčky od svého RS-a to si musíš domluvit ještě s M2C jako změnu pohlaví??? Není to nemoc? Mluvit sám ze sebou? ono IP vždy neukazuje skutečnost, víš? slovou router si už slyšel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 btw gdo to je hír ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 chudacek reso:( ted si na nej bude ukazovat kazdej kdyz bude kulhat na dalnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) btw gdo to je hír ??? bratranec Sem to radši zamčel, protože nemocný a postižení jsou taky jen lidi Editováno: 20. Březen 2007, autor: Gil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 btw gdo to je hír ??? Nějak mi tam chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.