Březen 20, 200718 r Aaaaa druhy prizdisrac.Dufam,ze aj ty dojdes ) zaabijem 2 muchy jednou ranou.... to bylo na mě? Já ale na dálný východ nejezdím No ked nepride hora k Mohamedovi ,pride Mohamed k hore .... Ja som zlaty stred ,s vychodom ma nespajaj my tu jinak máme takový pořekadlo: Rychle beží ten náš Janko, s rychlýkom ho spájá lanko
Březen 20, 200718 r my tu jinak máme takový pořekadlo: Rychle beží ten náš Janko, s rychlýkom ho spájá lanko To je vůl To je čínský pořekadlo co jsi si přivezl?
Březen 20, 200718 r my tu jinak máme takový pořekadlo: Rychle beží ten náš Janko, s rychlýkom ho spájá lanko To je vůl To je čínský pořekadlo co jsi si přivezl? To je ze Slovenska, víš? Slovensky....
Březen 20, 200718 r No pěkný, než sem to dočet tak mám celou klávesnici mokrou jak sem smíchy řval. Resa asi od mala učili : když ti na něco přídou tak nejlepší je zapírat, zapírat, zapírat a jinak všichni mi můžete jako ti naši mocipáni
Březen 20, 200718 r a čínsky to je takhle 生态住宅,绿色建筑,发明,健康住宅,太阳能,海水淡化,生态环保,可再生能源,风能,石油,墙体,立体 ten rozdíl je snad vidět, ne?
Březen 20, 200718 r a čínsky to je takhle 生态住宅,绿色建筑,发明,健康住宅,太阳能,海水淡化,生态环保,可再生能源,风能,石油,墙体,立体ten rozdíl je snad vidět, ne? Podle mě tam máš chybu, mělo by to být takhle: 生态住明,宅,绿色健建筑,发康住宅,太阳能,健海水淡化,生态环保健,可再生能源,风能,石油,墙体
Březen 20, 200718 r a čínsky to je takhle 生态住宅,绿色建筑,发明,健康住宅,太阳能,海水淡化,生态环保,可再生能源,风能,石油,墙体,立体ten rozdíl je snad vidět, ne? Podle mě tam máš chybu, mělo by to být takhle: 生态住明,宅,绿色健建筑,发康住宅,太阳能,健海水淡化,生态环保健,可再生能源,风能,石油,墙体 tohle 立体 se vyslovuje stejně jako tohle 墙体
Březen 20, 200718 r nenaslouchá zakládá novej nick a nový icq atd a jaktože u toho ještě stíháš psát?
Březen 20, 200718 r nenaslouchá zakládá novej nick a nový icq atd Nejdřív musí změnit adresu, pak poskytovatele, přestříkat auto, narovnat znáček .....
Březen 20, 200718 r nenaslouchá zakládá novej nick a nový icq atd Nejdřív musí změnit adresu, pak poskytovatele, přestříkat auto, narovnat znáček ..... i tak se provalí, protože do pospisu si dá "kúpim prepínač svetěl na predfacelift" a prvni co napise bude " Prečo Bobik neodpovidaá na icq a SZ? "
Březen 20, 200718 r nenaslouchá zakládá novej nick a nový icq atd Nejdřív musí změnit adresu, pak poskytovatele, přestříkat auto, narovnat znáček ..... To všechno nechá a bude písať přečo sme na něho taký zlí a zda to děláme každému novému členovi Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal
Březen 20, 200718 r Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal No pokud to dotáhne do konce a zajde i na chirurgii a nechá se předělat, tak se mu osobně omluvím a P2M mu předá klíčky od svého RS-a
Březen 20, 200718 r Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal No pokud to dotáhne do konce a zajde i na chirurgii a nechá se předělat, tak se mu osobně omluvím a P2M mu předá klíčky od svého RS-a to si musíš domluvit ještě s M2C
Březen 20, 200718 r Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal No pokud to dotáhne do konce a zajde i na chirurgii a nechá se předělat, tak se mu osobně omluvím a P2M mu předá klíčky od svého RS-a to si musíš domluvit ještě s M2C jako změnu pohlaví???
Březen 20, 200718 r Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal No pokud to dotáhne do konce a zajde i na chirurgii a nechá se předělat, tak se mu osobně omluvím a P2M mu předá klíčky od svého RS-a to si musíš domluvit ještě s M2C jako změnu pohlaví??? Není to nemoc? Mluvit sám ze sebou?
Březen 20, 200718 r Nicméně ten tah se změnou pohlaví jsem čekal No pokud to dotáhne do konce a zajde i na chirurgii a nechá se předělat, tak se mu osobně omluvím a P2M mu předá klíčky od svého RS-a to si musíš domluvit ještě s M2C jako změnu pohlaví??? Není to nemoc? Mluvit sám ze sebou? ono IP vždy neukazuje skutečnost, víš? slovou router si už slyšel?
Březen 20, 200718 r btw gdo to je hír ??? bratranec Sem to radši zamčel, protože nemocný a postižení jsou taky jen lidi Upraveno Březen 20, 200718 r od Gil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.