P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: néééé, fakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 btw gdo to je hír ??? Nějak mi tam chybí Ale je tam mnoho dalších kvalitních doplňků stylisticky ideálně sladěných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 btw gdo to je hír ??? Nějak mi tam chybí Ale je tam mnoho dalších kvalitních doplňků stylisticky ideálně sladěných je to brilantní práce esteticky založeného člověka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: néééé, fakt? Né můj vole, ale VRS-a, už mi psal i na icq, já rodinu bohužel nemám v Prešově, ale v Čadu jak od včerejška víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 je to brilantní práce esteticky založeného člověka Dovolím si poznamenat, že už toho tady bylo hodně, ale toto je přece jenom skvost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: néééé, fakt? Né můj vole, ale VRS-a, už mi psal i na icq, já rodinu bohužel nemám v Prešově, ale v Čadu jak od včerejška víš ahá, no já se v tom furt nevyznám, myslel sem, že Prešov je hlavní město Čadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: néééé, fakt? Né můj vole, ale VRS-a, už mi psal i na icq, já rodinu bohužel nemám v Prešově, ale v Čadu jak od včerejška víš ahá, no já se v tom furt nevyznám, myslel sem, že Prešov je hlavní město Čadu rodilej čaďan každým coulem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: néééé, fakt? Né můj vole, ale VRS-a, už mi psal i na icq, já rodinu bohužel nemám v Prešově, ale v Čadu jak od včerejška víš Ale tvoje muž být moc pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: néééé, fakt? Né můj vole, ale VRS-a, už mi psal i na icq, já rodinu bohužel nemám v Prešově, ale v Čadu jak od včerejška víš Ale tvoje muž být moc pěkná jsi se zamilovala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: néééé, fakt? Né můj vole, ale VRS-a, už mi psal i na icq, já rodinu bohužel nemám v Prešově, ale v Čadu jak od včerejška víš Ale tvoje muž být moc pěkná jsi se zamilovala? Že váháš, Tobě se nelíbí? Určitě umí dobře vařit, uklízet ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: néééé, fakt? Né můj vole, ale VRS-a, už mi psal i na icq, já rodinu bohužel nemám v Prešově, ale v Čadu jak od včerejška víš Ale tvoje muž být moc pěkná jsi se zamilovala? Že váháš, Tobě se nelíbí? Určitě umí dobře vařit, uklízet ..... nene, mě ženský nazajímají, já mám moc práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: néééé, fakt? Né můj vole, ale VRS-a, už mi psal i na icq, já rodinu bohužel nemám v Prešově, ale v Čadu jak od včerejška víš Ale tvoje muž být moc pěkná jsi se zamilovala? Že váháš, Tobě se nelíbí? Určitě umí dobře vařit, uklízet ..... nene, mě ženský nazajímají, já mám moc práce Já vim, s počítáním padesátníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nene, mě ženský nazajímají, já mám moc práce a teď tu o sněhurce Jinak dobrý téma na pobavení, ale strefovat se do chudáka nováčka na fóru, že se nestydíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Já vim, s počítáním padesátníků ë-e s takovou valutou by me nenechali pracovat - zas tolik se mi neveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nene, mě ženský nazajímají, já mám moc práce a teď tu o sněhurce Bobik už zase pije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nene, mě ženský nazajímají, já mám moc práce a teď tu o sněhurce Bobik už zase pije když vydržíš, tak budou i zoubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 kdo? V///RS nebo Reso? Nebo dokonce Jarmilka???? Jarmilka som ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Já vim, s počítáním padesátníků ë-e s takovou valutou by me nenechali pracovat - zas tolik se mi neveri Aj, aj, vlastne vy ochrankáři počítate jen kolik lidí proleze turniketem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Já vim, s počítáním padesátníků ë-e s takovou valutou by me nenechali pracovat - zas tolik se mi neveri Aj, aj, vlastne vy ochrankáři počítate jen kolik lidí proleze turniketem turnikety jsou na stadionu.. popleto jedna popletená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nene, mě ženský nazajímají, já mám moc práce a teď tu o sněhurce Bobik už zase pije Ne už zase, ještě nepřestal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 přestal k ránu, teď ještě hodinka předstírání pozornosti a jdu do toho zas.... jedu na olympiadu, tak musim trenovat EDIT: Jdu už teď -_- -_- -_- -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 mi nebude stačit fólie na ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Pozor! kdo mi rekne kde jsem vcera a dnes rano byl dostane odmenu.... nekdo mi vyresetoval pamet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Pozor!kdo mi rekne kde jsem vcera a dnes rano byl dostane odmenu.... nekdo mi vyresetoval pamet V lihu jsi byl...pusť si zprávy na Nově nebo kup zítřejší Blesk a seš jasnej PS: Rubrika "Smějeme se s dívkou Blesku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.