rominator33 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Prosím o radu. Stal jsem se majitelem Škoda Octavia Combi, r. 2002. Když jsem chtěl připnout pro malou do zadu dětskou sedačku, tak jsem zjistil, že bezp. pás je nějak zašprajcován za sedadlem a tím pídem nejde vytáhnout . Zkoušel jsem sklopit zadní sedadlo povytažením páčky ale nejde to, taktéž mi to nejde sklopit ani na druhé straně. Můžete mi prosím někdo poradit. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Musíš ten čudl vytáhnout opravdu hodně...a třeba tlačit do opěradla, aby to tam ten mechanismus povolilo a potom sklopit... Editováno: 30. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 To jsem zkoušel a opravdu to nejde. Na té jedné straně jsem to povytáhl hodně ale sedadlo sklopit nešlo. Druhá strana se mi nepodařila pořádně vytáhnout, více to nešlo, nechtěl jsem to ulomit. Drbal jsem se s tím půl hodiny ale fakt to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Hm, tak to je divný...že by tam bylo někde urvaný táhlo...? Ale že obě strany...? Editováno: 30. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Tak mi to nedalo a zkusil jsem to ještě tak jak jsi říkal, jejprve jsem zatlačil do sedačky a nakonec na jedna povolila. Ale ta druhá kde je šprajclý ten konec pásu nejde ani za boha povolit, ale když ten čudl vytahuji- jde dobře nahoru a cvaká to v něm ale sedačkou ani nehnu. Tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Jestli tam není někde ten pás narvanej, tak že to nejde, co nejde silou, musí jít ještě větší silou, víc ti neporadím... Editováno: 30. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Díky moc za radu. Je tam narvaná ta koncovka pásu. Zkusím vzít na pomoc ještě někoho a budeme tahat jako v té pohádce o řepě. Měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Ať se to povede... Editováno: 30. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Tak se povedlo měl jsi pravdu. Ten pás tam byl zaklíněn, musel jsem ho silou vyškubnout a potom šly sedačky sklopit hladce. Díky čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 (editace) Dá se samostatně sehnat vodítko táhla zajišťovacího mechanizmu opěradla zadních sedadel /pravá strana/ a jaké je číslo dílu? Díky. Editováno: 29. Březen 2011, autor: last.train Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Bude to ono? Zajímavé je, že pro starší modely se to jmenuje "vodítko táhla" a na novější "rozeta" . Nicméně to starší má číslo 1J0 885 939 A. Novější na obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Mockrát díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.