Publikováno Březen 19, 200718 r Měl jsem problémy s cyklovačem stěračů, podle značkového servisu je špatná řídící jednotka. Sehnal jsem starší, ale místo 6Q2 má 6Q1. Je v tom nějaký problém?
Březen 19, 200718 r Měl jsem problémy s cyklovačem stěračů, podle značkového servisu je špatná řídící jednotka. Sehnal jsem starší, ale místo 6Q2 má 6Q1. Je v tom nějaký problém? Fachčí ti všetko ako má??
Březen 19, 200718 r Autor Všechno funguje (prozatím). Nevíte jaký je mezi němí rozdíl, ta nová má asi o 1/3 větší plošňák.
Březen 19, 200718 r Umí plnou Can komunikaci,podporuje tempomat,pokud máš 04 tak některé i trippling.6Q0 navíc relé pro aut.převodovku-lze použít i pro manuál
Březen 20, 200718 r trochu bokem pánové co je to ten tripling?píši správně? Jinak připojuji se ke cosbymu a bud rád že to jede a nemysli na ni
Březen 21, 200718 r trochu bokem pánové co je to ten tripling?píši správně? Troj blik blinkru, pri tuknuti do packy, bez aretace.
Březen 21, 200718 r trippling podporuju tie co maju na konci index D. C som mal v starom aute a nefachcilo..... Keby si ju dal do auta pred r.v. 06/01 musis upravit troska kabelaz lebo by Ti nesli stierace v prvej polohe..... Upraveno Březen 21, 200718 r od makov
Březen 21, 200718 r trippling podporuju tie co maju na konci index D. C som mal v starom aute a nefachcilo.....Keby si ju dal do auta pred r.v. 06/01 musis upravit troska kabelaz lebo by Ti nesli stierace v prvej polohe..... tomu nějak rozumíš , jakoby jsi to nedávno dělal, resp. po někom opravoval jeho nesprávnou úpravu
Březen 21, 200718 r trippling podporuju tie co maju na konci index D. C som mal v starom aute a nefachcilo.....Keby si ju dal do auta pred r.v. 06/01 musis upravit troska kabelaz lebo by Ti nesli stierace v prvej polohe..... tomu nějak rozumíš , jakoby jsi to nedávno dělal, resp. po někom opravoval jeho nesprávnou úpravu
Březen 26, 200718 r trochu bokem pánové co je to ten tripling?píši správně? Troj blik blinkru, pri tuknuti do packy, bez aretace. Děkuji za vysvětlení když sem s tím jel poprvé nechápal sem a tak 5x sem páčku vracel auto co jelo zamnou si dalo radši odstup 20m Ještě jednou dík je to dobrá věc...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.