soviska Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jdou demontovat operadla zadnich sedadel ve Fabii Combi? pokud ano jak na to? uchyty viz. foto diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 na druhej fotke vidíš ten zárez v tom železe toho klbu? Skrutkovač a potlačiť doprava a sedadlo vytiahneš hore (tú osku) a potom ho potiahneš vo vodorovnej polohe k sebe a zíde z toho stredného kĺbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) na druhej fotke vidíš ten zárez v tom železe toho klbu?Skrutkovač a potlačiť doprava a sedadlo vytiahneš hore (tú osku) a potom ho potiahneš vo vodorovnej polohe k sebe a zíde z toho stredného kĺbu to jsem zkousel, ale neslo to tak sem to nechtel moc pacit, abych to nahodou neohnul, radeji se ptam tu :-) zitra vyzkousim znovu diky Editováno: 19. Březen 2007, autor: soviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Do toho výřezu v bočním úchytu strčíš třeba velký šroubovát a pootočíš. Myslím že do zadu vytáhmeš opěradlo nahoru a potom doboku tak abys to ze středového uložení vytáhl do boku. není to vůbec nic složitého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Vydim, že než jsem se vymáčkl tak mě už Profor předběhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.