Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

na druhej fotke vidíš ten zárez v tom železe toho klbu?

Skrutkovač a potlačiť doprava a sedadlo vytiahneš hore (tú osku) a potom ho potiahneš vo vodorovnej polohe k sebe a zíde z toho stredného kĺbu

Vloženo (editace)
na druhej fotke vidíš ten zárez v tom železe toho klbu?

Skrutkovač a potlačiť doprava a sedadlo vytiahneš hore (tú osku) a potom ho potiahneš vo vodorovnej polohe k sebe a zíde z toho stredného kĺbu

to jsem zkousel, ale neslo to tak sem to nechtel moc pacit, abych to nahodou neohnul, radeji se ptam tu :-) zitra vyzkousim znovu

diky

Editováno: , autor: soviska
Vloženo

Do toho výřezu v bočním úchytu strčíš třeba velký šroubovát a pootočíš. Myslím že do zadu vytáhmeš opěradlo nahoru a potom doboku tak abys to ze středového uložení vytáhl do boku. není to vůbec nic složitého

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, snad to tu není, vyhledávač mě nic nenašel. Jdou vyjmout zadní opěradla u Fcombi? Mám dělená, sedáky vyndám, pak také uvolním jakésy pojistky opěradel vždy u dveří, opěrák držím v ruce ale drží uprostřed na tom společném závěsu pro obě opěradla a nejde ven...nechci to urvat.Díky za rady.

Vloženo

Ak si dobre pamätám, tak stačí odistiť tie krajné body napr väčším šrobovákom, vytiahnuť sedalo smerom hore z toho ukotvenia a potom smerom k sebe vytiahnuť z toho spoločného závesu -_-

Vloženo

jj - přesně jak řika Igor.

mě osobně to na tom středu dost drží a tak musim po vyhaknuti na kraji sedadlo jen trošku nadzvednout a pak pořadně potahnout k sobě (směrem ven z auta), jednosedačka jde o něce líp.

Neboj se potahnout, vono to vyskočit musí.

Vloženo
Vyjmutí dělených opěradel je jasné, ale co s prostředním pásem? Myslím, že jediná možnost je demontáž pásu z podlahy. Poraďte. :help:

no to by mě taky zajímalo, potýkal jsem se s tím už asi před rokem a raději jsem se s tím smířil že to tak jednoduše <_< nevydělám

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Já vždycky když jsem potřeboval zadní sedačky vyndat tak mi nezbylo, než je nechat položené v kufru... Ten pás jsem taky nevyřešil... Ale jde to vyndávat pekelně blbě ty sedačky :(

• o 2 týdny později...
Vloženo

A co zpětná montáž, probíhá v pohodě? Já jen, že když někomu nejde moc zlehka a dobře to opěradlo stáhnout dolů z té tyčinky, tak jestli nejde náhodou i blbě nasazovat... :huh:

Osobně jsem opěradla jednou chtěl zdemontovat u hatchbacku, ale skončil jsem taky na ne zrovna přesvědčivé demontáži z tyčinek... A abych něco nepok...vil, tak jsem toho raději nechal... :(

Vloženo (editace)
koho by to zajímalo, dal jsem do instalačních manuálů foto z demontáže sedaček.

sice pěkné, ale nějak jsem nepostřehl, že by byl řešen problém nás s tříbodovým pásem uprostřed, nebo se mýlím??

Editováno: , autor: Malta

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...