jvees69 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 -- nevim teda jakej názor na to máte vy ostatní, ale mě přijde, že právě tohle ve finále dost ovlivňuje průměrnou spotřebu.. Celkem nepochopitelně, nebo ne? Auto stojí a bere minimum, ale to by se do průměru na 100km započítávat nemělo.. si myslim teda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jo a ještě něco, ukázal vám palubní počítač někdy větší průměrnou spotřebu na 100km než 6,5l ?? Myslim na pozici kde to ukazuje ne ty celkový data, ale ty aktuální (krátký).. ?? Nevim jestli je to náhoda, ale i když to dost honim, tak mi to přes tuhle hranici nešlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 s naftou jezdim na dlouhodobym prumeru 6,1L, jak to děláte, že jezdíte za 5L???příště si koupim HTP, abych jezdil za méně... ha ha Tak to jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 -- nevim teda jakej názor na to máte vy ostatní, ale mě přijde, že právě tohle ve finále dost ovlivňuje průměrnou spotřebu.. Celkem nepochopitelně, nebo ne? Auto stojí a bere minimum, ale to by se do průměru na 100km započítávat nemělo.. si myslim teda.. Právě že takové minimum nebere a do spotřeby se to počítá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tak já mám dojezd od 750-800 km a to jezdím směs město, mimo město a dálnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tak nic, dneska sem si všimnul, že ze začátku ta průměrná jde těžce přes 6,5 Asi tomu PP musim věřit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Chtěl bych vidět jakou máš spotřebu, kdy nastartuješ třeba někde na Chodově a tvůj cíl cesty bude evropská.....5ka tam asi nebude spíš 10ka.... Záleží na trase jaká se jede Vzhledem k tomu, že nebydlím na Chodově a nepracuji na Evropský, tak nevím Psal jsem, že se tak dá jet, né že za tolik jezdím Včera Strahov - Tesco Letňany podzemní garáž 9 minut - nutno podotknouti že to bylo v 19:00 spotřebu fakt nevím, nezajímala mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Záleží na trase jaká se jede Vzhledem k tomu, že nebydlím na Chodově a nepracuji na Evropský, tak nevím Psal jsem, že se tak dá jet, né že za tolik jezdím Včera Strahov - Tesco Letňany podzemní garáž 9 minut - nutno podotknouti že to bylo v 19:00 spotřebu fakt nevím, nezajímala mě Když jedeš ve špičce, tak je jedno kterou trasu jedeš, stejně se někde zasekáš. spotřeba tě radši nezajímala to chápu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak já s FRS nejvíce 880Km zatím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 jasom na nulovom dojazde presiel z nitry do bratilavy. ale to som po meste isiel za 15l/100km a potom skocila 0 a slahol som sa na dialnicu a pekne pianko 80-90 az do bratislavy. Mangelka mi celu cestu nadavala ze ma tlacit nebude. TO sa jej ani necudujem chlape :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) Až moc sebevědoví. MPi mám a jde s ním jet pod 5 litrů, ale je to nuda a hodně citovka. Takže jsi kopyto, když jsi se pod šest nedostal. Editováno: 21. Březen 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Na nádrž najedu tak 600 - 650 km, víc zatím nee. Dlouhodobou spotřebu mám 6,2. Jezdím většinou malé frcky (úseky) po městě a občas něco za město. Žadné pravidelné divoké jízdy Tankuji Shell V-power Diesel nebo Diesel Verva + navíc dávám Super aditiv VIF. to jvees69: když tomu dávám, mám průměrnou krátkou i 7,1 ale ve městě se umím dostat i na 5,0 je to jen o tíze nohy, předvídání a poznání trati, jak říkal Bobajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Můj rekord byl v úterý, kdy po dotankování byl dojezd 740 km a po 80 km klidné jizdy do Laa an der Thaya vyskočil dojezd na krásných 930 !! Což bylo jistě dáno vylepšenou průmernou spotřebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Taky se přidám. Nejvíc v opravdu klidné jízdě do 120km okolo komína a po městě se mi podařilo najet na plnou, né přeplněnou, nádrž 720km, ale když jezdím normálně tak kolem 630km. Jiný je to v létě když mám těžkou nohu a to se pohybuju kolem 550km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Ve městě ( v Praze - ostatní nejsou města ) umím ve špičce jet i za 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 tak se mi povedlo najet na plnou nádrž 450km....ale většina byla po dálnicích a pod 140km/h jsem nešel....prostě jsem to držel spíš u krku...za jeden den byla 2x cesta do Prag a zpět...tzv.do Pardubek...jedna cesta je cca 100km...x4.....:-)byl pěknej vír v nádrži.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 A pak že to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Moje dojezdova vzdalenost s HTP 47kW je stabilne vyssi nez 800km. Jezdim teda vetsinou sam + nejaka ta bagaz do 50kg a s malym podilem dalnic. Jinak dodrzuju rychlostni limity dle GPS. Vcera jsem bral benzin, na tachu 829km od posledniho tankovani a dojezd jeste 40km. Pridavam fotos z nedavne minulosti (tyden zpet). EDIT: Pro uplnost dodavam, ze profil trate je prakticky rovina, opacny smer pravidelne jezdim za 4,8 litru/100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 To by měla podle mě prověřit NASA, protože zřejmě používáš nějakou nedovolenou technologii, jinak si takovou spotřebu, při takovém průměru nedovedu vysvětlit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 záleží na počtu stoupání nebo spíš klesání.. když pojedu např. z Harrachova do Turnova tak se taky dostanu na nižší spotřebu než když jedu z Turnova do Harrachova.. Maverick: ta spotřeba je supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 teď jsem dorazil z Příbrami a celou cestu jsem jel dle povolených rychlostí. V podstatě jen po dálnici. rychlostní průměr jsem měl 80 a průměrnou spotřebu rovných 5,0. Takže jsem se docela přiblížil Maverickovi a rozhodně jsem nebyl nejpomalejší - dokonce jsem i předjížděl 1,4 Mpi 50 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 záleží na počtu stoupání nebo spíš klesání.. když pojedu např. z Harrachova do Turnova tak se taky dostanu na nižší spotřebu než když jedu z Turnova do Harrachova.. Maverick: ta spotřeba je supr Jo, jo, jasne, profil trate je dulezitej a ja ho neudal, ale jedna se prakticky o rovinu, opacnej smer zajizdim stejne pravidelne za 4,8 litru/100km. Doplnim to do puvodniho prispevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 chlapi tak 1000km na nadrz nie, inak v meste zalezi od dlzky jazdim do 7L tatko ked ide autom tak takato spotreba nehrozi bezne jazdi o liter menej ako on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 teď jsem dorazil z Příbrami a celou cestu jsem jel dle povolených rychlostí. V podstatě jen po dálnici. rychlostní průměr jsem měl 80 a průměrnou spotřebu rovných 5,0. Takže jsem se docela přiblížil Maverickovi a rozhodně jsem nebyl nejpomalejší - dokonce jsem i předjížděl 1,4 Mpi 50 kW ...avii co stála u krajnice s píchlou gumou a dva cyklisty Maverick: To poklona na tu tvojí spotřebu, sedí to i při propočtech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 P2M: Rucni propocty delam jednou za cas jen tak ze zajimavosti, zadnou statistiku si nevedu, ale odchylka od PP byva do 0,2 litru/100km, samozrejme smerem nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.