octavka19tdi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Pouziva nekdo na 1.9tdi neskodovackej filtr paliva.Je to bezproblemove.Nebo nekdo uz zazil s neorigo nejakej pruser.Diky vsem za nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 pruser ani ne,ale musis koupit plnohodnotnou nahradu a hlavne,at u toho mas origos gumicky,modrou a cernou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 a jaka je to znacka ta plnohodnotna nahrada?A ty gumicky se kupujou zvlast nebo jsou uz u toho filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 MANN je ok ale drahej, nebo taky třeba BOSCH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Kde jsou na palivém filtru gumičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 je jich hodnemod febi,fram az po nejlevnejsi filtron,nebrat starline,ja bral filtron,ale nebyly tam gumicky,takze plus 80kc-ve skodovce za dve blby gumky,nevim,jak je to s gumkami u tech drazsich,ale u origo filtru jsou,ve skode,ale to neni 220k/po sleve/,ale 800 u krasne pani v kostymku skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 O jakých gumičkách to píšeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 pod regulacni ventil,je to nasazeno na naft filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 MANN je ok ale drahej, nebo taky třeba BOSCH. Si myslim ze bosch prodavaj ve skodovce jako origo Okorad tam maj znak skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jo bosch davaji ve skodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 gumičky jsou na regulačním ventilu je třeba zachovat jak jsou podle barvy. Jinak jsem se setkal ve škodě i s jinými filtry než bosch. Já koupil bosch za 506,- a myslím že to je slušná cena. Koupil jsem náhradu za 350,- a zavzdušňoval se mi přes ventil což mělo za následek dlouhé strtování. Hned sem ho vyhodil a už bych nešetřil. zase tak často se to nemění. na ten bosch udávají cca 50000km a hlavně podle toho co do toho člověk lije za naftu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) nic Editováno: 24. Březen 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Pouziva nekdo na 1.9tdi neskodovackej filtr paliva.Je to bezproblemove.Nebo nekdo uz zazil s neorigo nejakej pruser.Diky vsem za nazory. Ja pouzivam uz dva a pul roku v Octavii Bosch a Bosch jsem pouzival drive ctyri roky v Toledu a nikdy nezklamal.Stoji sice ranec cca 500,-Kc ale spokojenost:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aless Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 pánové tak nechci vás nasrat ale koupil jsem jedinou neoriginální věc do svého TDI(81kw) a to byl právě zminovanej palivový filtr a značka??? star line gumičky u něj samozřejmě nebyli,nechal jsem původní a doted nejsou absolutně žádný problémy.Jinak cena byla nějakých 230kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 No ja nevim,nereknu treba vzduchac nebo pylovej filtr starline,ale co se tyce ostatnich veci na octavu,tak je to smejd,na stodvacu,favorita,dobry a levny,ale octava????Ja bych do toho nesel,ale sto lidi a sto nazoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haceek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 No, něco na tom bude, měl jsem špatné starty. Koupil jsem nějaký Frad nebo tak něco, ale zřejmě se mi zavzdušňuje, gumičky tam nebyly tak jsem tam nechal původní, šlo to do něj těžce a tak si myslím, že se poškodily a teď netěsní jak maj. Po čtyřech dnech mi to nechtělo chytit snad 20 vteřin Koupím jiný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 No, něco na tom bude, měl jsem špatné starty. Koupil jsem nějaký Frad nebo tak něco, ale zřejmě se mi zavzdušňuje, gumičky tam nebyly tak jsem tam nechal původní, šlo to do něj těžce a tak si myslím, že se poškodily a teď netěsní jak maj. Po čtyřech dnech mi to nechtělo chytit snad 20 vteřin Koupím jiný! né Frad ale Fram , to je ale dobrá značka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ano, Fram je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Frad také existuje, používám od nich vzduchové filtry, ale není to špatná značka, vyrábí to srbové a mají i certifikát ISO 9001:2000 a TÜV http://www.frad.co.yu/en/dobrodosli.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Frad také existuje, používám od nich vzduchové filtry, ale není to špatná značka, vyrábí to srbové a mají i certifikát ISO 9001:2000 a TÜV http://www.frad.co.yu/en/dobrodosli.htm To ze firma ma ISO neznamena ze je to kvalitni.Dneska ma ISO kazda druha firma a kvalita nic moc ,vidim jak to funguje u nas.V ISU jde hlavne o to aby bylo vsechno papirove v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Frad neznam........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 To ze firma ma ISO neznamena ze je to kvalitni.Dneska ma ISO kazda druha firma a kvalita nic moc ,vidim jak to funguje u nas.V ISU jde hlavne o to aby bylo vsechno papirove v poradku ano,sice to patří k certifikátu kvality alekvalitu to nezaručuje,když přijde audit na ISO takho zajímají jen píč....y a podstata věci je ta tam,pak jen sežere oběd,vyžunkne kafe dá štempl a nazdar babi,jen tahaj z firem prachy a z lidí dělaj blbce,u nás to tedy tak funguje a pochybuji že jinde jenak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Mam i vzduchovy FRAM a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Je něco na co si dát pozor při výměně palivového filtru v TDI? O gumičkách a naplnění filtru naftou, jsem se zde dočetl, jen jestli ještě něco....? Mění se u TDI jen ten palivový filtr? Není u nádrže ještě jeden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.