Přejít na obsah

(Auto)fólie

Octavian1

Doporučené příspěvky

Sice nosim bryle ale ani u fabky ani ted u octavky fakt zadny skrabance nemam a to to auto je docela dost casto zasr... a tak casto ho nemeju ...

To je právě to..stačí pár zrnek písku..

??? dyt píše, že má auto jako prase, tak tam ten píseček asi má.

jinak po 2,5 letech teda nic poškrábanýho nemám, okna stahuju docela dost, folie mam přes rok. Doli, podívej se, jestli ty škrábance jsou zevnitř na folii a ne na skle(o čemž u novýho auta pochybuju) a taky zkus, jestli to neni jenom nějaká špína. jestli je to poškrábaný, tak ti nalepili nějaký jebky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

??? dyt píše, že má auto jako prase, tak tam ten píseček asi má.

jinak po 2,5 letech teda nic poškrábanýho nemám, okna stahuju docela dost, folie mam přes rok. Doli, podívej se, jestli ty škrábance jsou zevnitř na folii a ne na skle(o čemž u novýho auta pochybuju) a taky zkus, jestli to neni jenom nějaká špína. jestli je to poškrábaný, tak ti nalepili nějaký jebky...

Tohle jsem udelal jako prvni!! Bohuzel skrabance jsou na vnejsi strane skla, takze je to od prachu a kaminku jak se stehujou okna!! Mozna neco od myti...fakt me to hodne nastvalo kdyz jsem to videl...A to meju auto skoro kazdej tejden!! :(

Odkaz ke komentáři

tak to nechápu, myslel jsem, ze ty skla něco vydrží
tak to nechápu, myslel jsem, ze ty skla něco vydrží

I sklo je jen "písek". Poškrábat jde velice snadno, i když se to nezdá..

Jj, dodře se to dost lehko, na mé bývalé F to je taky, u Oki si myslím, že je bez, ale asi to pak taky vyleze jak u Doliho

Odkaz ke komentáři

to poškrábání skel je hodně pravděpodobné má to spousta octávek z jedné série a řeší to kvalita ve škodovce prostě blbý skla ale snažej se to svéct na zákazníka,prostě hajzlíci jak maj být atk je to se vším bohužel

Taky me zarazi, ze se to tak rychle poskrabe!!! :feve: Na sklech se asi blba kvalita neda prokazat...auto nemam ani rok,okna stahuju minimalne (pouzivam stresni okno) a meju ho skoro kazdej den, tak nevim jak to maji poskabany ty co ho mejou jednou za mesic a dele...!!

Odkaz ke komentáři

to poškrábání skel je hodně pravděpodobné má to spousta octávek z jedné série a řeší to kvalita ve škodovce prostě blbý skla ale snažej se to svéct na zákazníka,prostě hajzlíci jak maj být atk je to se vším bohužel

Taky me zarazi, ze se to tak rychle poskrabe!!! :feve: Na sklech se asi blba kvalita neda prokazat...auto nemam ani rok,okna stahuju minimalne (pouzivam stresni okno) a meju ho skoro kazdej den, tak nevim jak to maji poskabany ty co ho mejou jednou za mesic a dele...!!

A treba to je tim ze ho prave mejes tak casto, ja tomu rikam impregnace kdyz ho mam spinavy ..... takovy chlacholeni se

Odkaz ke komentáři

A mě asi taky nic jiného než folie nezbude, prt. dneska mě napadlo, jestli se SunSafe dají vůbec pokovovat, dát do pece...

Nech si dat folie, takhle ti musi rozebrat cely auto a to neni ono, uz to nebude nikdy tak hezky licovat jako z vyroby,dily muzou zacit rezonovat!! Kazdej takovej zasah do auta je nahovno...S foliema ti vyndaj "jen" ty zadni trojuhelnikovy okynka a i to uz je dost, musi rozebrat tapecirunk, a u me to byl pak problem poradne utesnit... :aggressive:

Editováno: , autor: Doli
Odkaz ke komentáři

A mě asi taky nic jiného než folie nezbude, prt. dneska mě napadlo, jestli se SunSafe dají vůbec pokovovat, dát do pece...

Nech si dat folie, takhle ti musi rozebrat cely auto a to neni ono, uz to nebude nikdy tak hezky licovat jako z vyroby,dily muzou zacit rezonovat!! Kazdej takovej zasah do auta je nahovno...S foliema ti vyndaj "jen" ty zadni trojuhelnikovy okynka a i to uz je dost, musi rozebrat tapecirunk, a u me to byl pak problem poradne utesnit... :aggressive:

Proč vůbec ty trojúhelníky vyndávají?

Odkaz ke komentáři

A o rezonanci mi ani nepiš, jak mi měnili to boční prasklé, vrže mi do té doby madlo :(

A Tobě to kuchali v těch autosklech?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem včera viděl foile na Doli RS a nevypadaj vůbec špatně...

-_- Diky

nz Doli :p Je to fakt dobrý, není vůbec vidět dovnitř a myslím, že tam ani nebude hic :p

Nevim teda jak Dolimu ,a le i kdyz tam amm na celym aute jen 35 tak je v nem hic porad kdyz zacne jen na chvilku statt na slunicku .... zlata stribrna fabie v tomhle ohledu

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...