lukyfabia Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 mám tam necelých 74kw a 245Nm, jde o to že se ten výkon víc rozloží do spektra otáček. akcelerace se asi snížila, ale svižná jízda není problém, na 4st. a při 2tis. otáčkách to jede 80km/h dle tacho to je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 nemohl bys udelat video se zrychlenim z 0 nahoru a pak pruzny na petku treba ze 100 nahoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Zdravím, silně zvažuji koupi fabule kombi 1,4 TDi 55 Kw nebo 59Kw uvidime co bude v lepším stavu. ta 59 má najeto 141 tis. pravidelne servisováno, doloženo ser. knihou. Ta 55ka taktéž výbavově stejné (Elegance) a 59 je 2007 a 55 2005, cenově nejsou až tak odlišné. zajmalo by mě na co konkretně bych si měl dát pozor při zkušební jízdě a prvním zkoumání, řece jen těch 130 tis. + není zrovna málo přesedlávám z HTPčka 40kw takže ten zvuk mě vůbec nezájímá, to jsou malé věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 koukni jestli sou po vymene rozvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 noo dostanu se k tem papirum az v tom bazaru, takze az nekdy za tejden za dva mozna , jinak krome rozvodu nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 tak stejny veci jako u vsech ostatnich tdi jinak nevim o zadny zavade kterou by 1.4 tdi trpela nejak zvlast ve staropramenu sme jich meli petadvacet jedny praskla hlava dvoum odeslo turbo ale to bude spis tema lidma co tim jezdili jinak par vah vzduchu a pak deravejch vejfuku s tou svoji sem jezdil slusne a kdyz mela 180K tak sem ji odkoupil nechal ji prohlidnout ve skodovce a technik jen kroutil hlavou a neveril ze ma tolik najeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 no problém je že já, diesela ještě neměl takže o dieselovských problémech nic moc nevim ale každopádně děkuju ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 tak zalezi kdo s tim jezdil motor muze bejt vylagrovanej nebo v dobrym stavu a vydrzi pul mega kilometru zaklad je nedavat tomu za studena a naopak dochlazovat turbo kdyz pojedes cocku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 zdár, jak sem mám vložit video?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 vlož ho trebárs na youtube a potom sem vlož odkaz na neho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Aha dekuju libero za radu ) byl by tady nekdo z ostravska s timhle motorem v zachovalem stavu? abych si mohl kdyztak poslechnout ten zvuk a kdyztak porovnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 ale ja som odpovedal na otázku kolegu lukyfabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Michale snaž si zařídit, abys viděl studený start. S tou co jezdím, tak občas běží na dva, pokud jsou teploty kolem 10°C, třeba zrovna dnes, asi dvě vteřiny po startu, z výfuku jde v tu chvíli bílý dým, co jsem tak četl, tak to sem tam nějaké PD dělá. Jinak motor na neutrál jde pomalu do otáček, do 2000 rpm toho moc neočekávej, i pomalé rozjezdy do 1500 rpm rozvibrovávají celé auto, tak abys nebyl překvapen. Většina 1,4 jsou bývalé služební, ty motory jsou slabé, takže jsou celkem zatěžovány normálně, natož když je to někomu jedno. Koukni přes mlhovku, zda není děravý IC - konstrukční chyba, byl by od olejových výparů a pokud je to dýl, chytá se na něj prach a zneprůchodňuje ho. Jestli máš VAG, mrkni na korekce vstřikovačů. Jinak ty nájezdy jsou dost nízké, servisky se padělaj, koukej hlavně na stav a rozvody si radši udělej sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Tak zde je to video, zrychlení na 5kvalt od 100 vejš, je to na dálnici z PH na Teplice do kopce, na rovince mi tam vjížděli auta, a pak jsem zas sjížděl. Takže na rovince udělám jetě jiné. http://www.youtube.com/watch?v=DyXSMfQx-kY&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 zkus to natocit at je videt i otackomer ja normalne mobil prilepil paskou na volant. Jinak mi pride ze to zrychluje hur nez serie. Je to zvlastni na to ze mas stejnej vykon jak 1.9 bych cekal ze pojede podobne. Nejedes nahodou na sraz fabii do jesenic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Joo musím to natočit líp, takhle to dopadne když natáčí ženská. bohužel nejedu, se mi to kříží s něčím jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 kazdopadne jestli budu davat prevodovku tak zkusim asi nejakou kratsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 no, a která je kratší?? toto je EWT, a myslim že všechny z 1.9 tdi fabie mají stejné převodové poměry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Tady je kdyžtak pro porovnání serie 55kW, http://www.youtube.com/watch?v=yXryfj86HNM Jinak co jsem narychlo kouknul a porovnal ještě kortyzonovu čiplou fabii, tak rozdíy jsou celkem brutální oproti serii, buď je něco špatně, nebo to kortyzonovi sakra lítá kortyzon vs serie 90-120 5 8 90-140 10 17 90-160 15 30 čip s EWT (do kopce) vs kortyzon vs serie 100-120 9 3 6 100-140 20 8 15 100-160 36 14 29 Ale chtělo by to lepší video od lukyfabia, přijde mi, že měření začíná ve 105 a končí ani ne ve 160, navíc do kopce, já bych to měl mít snad rovina a boční vítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 určitě pořídím lepší video, a snad na rovince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 jo a originál převodovku sem tam měl GGV, a kdybych jen vyměnil 5té kolečko z EWT, tak by byla asi moc velká mezera mezi 4 a 5 co? to by asi nebylo zas tak dobrý. Jsou poměry u GGV a JDD stejný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 (editace) nevim cim to chytnul sem zrovna dobrou naftu a asi vitr v kufru a taky ja mam serii 59kw nekde tu uz bylo psano ze prevodovky u pozdejsich modelu byly o neco kratsi Editováno: 14. Září 2013, autor: kortyzon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Vítr dělá hodně, dnes jsem najezdil něco přes 200km, ke 150 jsem se párkrát podíval a mám pocit, že nejhůř to jelo zrovna když jsem točil video, možná že mi foukalo trochu i proti, nvm. Každopádně úplně nejlíp to jelo potom, co se mi teď večer rozlítla volnoběžka na altíku, takže odpadla zátěž a nejspíš mi zrovna foukalo do zad. Ono to bude vždy orientační, pokud auta nepojedou vedle sebe, u tvého videa, krom toho velkého rozdílu, mě překvapilo i zrychlení ze 140 na 160, které je v podstatě za stejný čas jako ze 120 na 140. Oproti mně ti to jede fakt jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 odkud jsi? muzem dat nekde sraz ruznejch 1.4 tdi a porovnat je ja myslim ze by se lidi pridali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.